Šta je novo?

Menjačnice

ne prima deponovanje evra ali moze da se kupi direktno crypto... imas negde buy crypto ili tako nesto

Da se pozalim. Sa poloniexa poslat USDT preko BEP20 mreze. Pre 5 sati, jos uvek u pending statusu!? Ozbiljno zagusenje mreze

Poslednja izmena:
Zna li neko šta se dešava sa menjacnicom Cryptopia, koja je hakovana mislim 2019 ili 2020.Da li je neko tamo imao sredstva i da li mu je šta vraćeno. Pratio sam neko vreme ali nije bilo ništa novo, a maknuli su mi nekih 7eth.

Zna li neko šta se dešava sa menjacnicom Cryptopia, koja je hakovana mislim 2019 ili 2020.Da li je neko tamo imao sredstva i da li mu je šta vraćeno. Pratio sam neko vreme ali nije bilo ništa novo, a maknuli su mi nekih 7eth.

U procesu likvidacije su od Novembra 2020
Bilo pre godinu da se registrujes za claim https://portal.cryptopia.co.nz/

Mislim da te ne sleduje ETH po trenutnoj vrednosti nego koliko je iznosio u momentu kradje. Svakako mislim da od toga nema nista.

Ima li neko da je uspeo u skorije vreme da povuče sa CEX na Mobi banku? Pisao sam gore o tome. Uspevam da pošaljem al ne mogu da primim devize. I jedni i drugi tvrde da nije do njih iako više nema master card problema koje je CEX imao jedno vreme.

Ne možeš jer Master card i dalje ne funkcionišu isplate sa cex

Ne možeš jer Master card i dalje ne funkcionišu isplate sa cex
Izvini ali to je dezinformacija, to je bilo do skora. Gde to sada piše na Cexu? Kada mastercard isplata nije funkcionisala, onda si imao obaveštenje o tome na Cexu, mastercard kartica mi je bila zasivljena. Nisi ni mogao da je selektujes da kreneš postupak uplate /isplate.
Ja mislim da je do moje kartice, jer sam skoro dobio novu. Sa starom mi je sve radilo bez problem, sem kad je zaista mastercard bio nedostupan na CEX.

Da li ima bilo ko ko može da proba isplatu sa Cexa na mastercard, pa da javi ovde?

Ne znam da li je i dalje ovo aktuelno pošto nema datuma, ali znam da se gomila ljudi žali da im ne radi povlačenje na Master...

Meni pise i na withdrawal page-u. "Withdrawals to Mastercards are temporarily limited."

Ja mislim da je do moje kartice, jer sam skoro dobio novu. Sa starom mi je sve radilo bez problem, sem kad je zaista mastercard bio nedostupan na CEX.

Da li ima bilo ko ko može da proba isplatu sa Cexa na mastercard, pa da javi ovde?

Probaj da promenis limit potrosnje pre povlacenja transakcije. Meni kad je stizalo par puta pre, pise kao koriscenje kartice u negativnom iznosu, i onda taj iznos stigne. Dakle pogledaj koliki ti je limit za inostrana placanja. To je jedino sto mi pada na pamet.

Pozdrav svima.

Verovatno je ovo off ali ne znam gde da postavim pitanje o prebacivanju sa cex-a na racun u Srbiji u fiat, prebacite na temu gde bi to pripadalo ako ovde nije ok.

Iz Narodne banke i moje banke me ubedjuju da nije dozvoljeno ni moguce prebaciti fiat sa menjačnica na devizni racun ni u jednoj nasoj banci. Kako ovo resiti?

Da ne zaboravim, pratim vas dugo i citam sve. Ovo mi je prvi upis.

Pozdrav.

Prebacivanje evra sa Cexa na Visu radi kod nas, samo deru. Druga solucija ti je da prebacis na ECD pa onda dinare na racun, ali i oni deru.
I spremi se za poresku u oba slucaja.

Hvala na odgovoru. Ja sam do sada prebacivao manje iznose na vizu ali pokusao sam da iskomuniciram sa bankom kako bi to trebalo da ide ako imam vise nekih uplata. Dosli smo do toga da uopste ne moze da se povlaci fiat sa menjačnica u banku i da to nikada nije ni bilo moguće.
Da li znate eventualno da li postoji neki limit do kog ne prave probleme?

Ja sam par puta prosle godine povukao sume izmedju 100-300 eur na racun direktno sa cexa, nije bilo nikakvih problema. Porez nisam placao al za to bih te posavetovao da me ne slusas :D

Znam, zato sam i rekao da me u vezi toga ne slusa. Ne zelim nikoga da dovedem u situaciju da mu stigne porez sa kamatom itd

Da li znate eventualno da li postoji neki limit do kog ne prave probleme?

Sto se tice banke i ja sam dobio informaciju jos pre stupanja na snagu zakona o digitalnoj imovini da priliv od kriptovaluta nije u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju i nekom tackom gde je zabranjeno da rezident ima inostrani devizni racun koliko se secam. Medjutim to sam ih bio pitao jer sam hteo da probam preko SWIFT-a.

Iako su mi rekli da ce takve uplate biti vracene, povukao sam svakako na mastercard jedno 3000 i leglo je. Sad sve zavisi od banke do banke, mozda prodje, mozda vrate uplatu. Mada ne vidim razlog sto bi vratili jer priliv od kriptovaluta je trenutno u skladu sa zakonom o deviznom poslovanju.

Da li na cex.io moze direktno usdt u eur ili mora gimnastika? Posto nisam nasao da moze direktno.
Moze nasao sam !!!!

Drustvo, ovo mi je prva poruka na forumu, a registrovao sam se kako bih se informisao malo vise oko povlacenja sa CEX-ova.

Ja sam poceo bio sa Krakenom, medjutim sam presao na Binance zbog raznoraznih razloga. Do sada nisam nikada nista povlacio medjutim, trebalo bi uskoro. Procitao sam malo temu i vidim kako stvari ovde funkcionisu, ali me zanima da li je neko probao da povlaci sa Krakena? Tamo ima opcija za SWIFT ako se kripto konvertuje u EUR na njihovoj platformi. Ima mesta da se upise IBAN, SWIFT, etc, pa me zanima da li je neko pokusavo do sada?

Nacelno pise da je taksa 5e . . .

Posaljem sinoc deo btc-a sa cold wallet-a na binans nalog, medjutim vidim da transakcija jos uvek nije izvrsena. Na binansu sam u delu depozit izabrao za koin i mrezu BTC i na tu adresu pustio deo btc-a sa btc core novcanika. Balans na novcaniku mi je umanjen za iznos koji sam poslao, ali na binansu nema nikakvih depozita, proslo je skoro 12 sati od transakcije. Na blokchain-u proverim adresu na koju sam poslao na binansov nalog, ali i tamo stoji 0 transakcija.

Zna neko gde je problem?

Cudno, i dalje kada proverim na blockchain.com adresu stoji 0 transakcija. Da li mora da mi BTC core novcanik bude skroz sinhronizovan sa blokcejnom kako bi vrsio transakcije? Iako mi je u novcaniku na balansu skinuo iznos iako se jos radi sinhronizacija za blokcejnom da li to znaci da sredstva nisu ni poslata na adresu sa bajnensa?

Logično je da ako nije prvo na blockchainu da onda ne može biti i na Binance.
Ne znam gde je i kako mogao nastati problem ali rekao bih da Binance sa time nema veze, na osnovu opisanog.

Cudno, i dalje kada proverim na blockchain.com adresu stoji 0 transakcija. Da li mora da mi BTC core novcanik bude skroz sinhronizovan sa blokcejnom kako bi vrsio transakcije? Iako mi je u novcaniku na balansu skinuo iznos iako se jos radi sinhronizacija za blokcejnom da li to znaci da sredstva nisu ni poslata na adresu sa bajnensa?
Naravno da mora da bude sinhronizovan.
Kako da upiše transakciju u poslednji blok, kada ne zna koji je poslednji blok?

Nazad
Vrh Dno