Šta je novo?

Menjačnice

sačekaj malo da se eth primiri, pa će biti manji fee. Sad je prilično visok zadnjih nekoliko dana. Ja sam pre neko veće uspeo da pošaljem za oko 20ak $, sad ne znam koliko je.
A što na trust wallet? Što ne na metamask, pa onda direktno na uniswap kupiš šta hoćeš? Nije tako najpovoljnije?
Šta znam zbog skladištenje koina :)
Na Metamasku nemam apsolutn

baguje mi forum danas (ili je do internet konekcije) pa nije lepo sačuvao odgovor od malopre.

Na MM nemam apsolutno ništa (ni ETH ni BNB) samo iz razloga kada se budu plaćali fee za neke transakcije, dok na TW imam bsc i više mi je opuštenije. Da ne dođem u situaciju da zarobim sredstva tamo samo zbog fee :D

jel neko zna sta se desava? sa binance ne mogu da posaljem BNB preko BSC mreze? kazu radovi u toku??

Otvorio nalog na Binance. Da li da skidam onaj authenticator ili je nebitno?

Da li je moguće da mi ovi hoće da uzmu ovoliki fee ??
Sa bittrex-a na cex.ioUSDT Fee.png

Moguce, nemoj usdt da prebacuujes.

Ranije sam slao USDT, nije bio veliki fee.
Doduše, odavno nisam, ovo je suludo fee 40-50% ???
Da li to uopšte neko plaća?

Битрекс убедљиво најгори. Можеш и на овом сајту да видиш шта је најјефтиније са те мењачнице да шаљеш, па можда буде боље и од LTC-а.

Sa poloniex-a može USDT preko TRC, bez fee, a preko ETC je takođe skupo. Ovi na bittrexu, ne daju tu opciju.

bch, xrp, ltc sta god.... provizije nisu ogromne samo nemoj usdt.

Usdt je eth net only na bit. . Sve sto je eth net. na bittrexu su ogromne provozije.
Smesno male su provizzije u bch/xrp. Zadnji put 150 000 doalra kad sam prebacivao bilo je par xrp-a izasaslo.

Da, tako je. sad sam sve prostudirao.
Hvala na instrukcijama , nego,
odkud ti tolike pare da prebacuješ ...
....he he .. šala mala! :)

Arbitrazu radio kad je matic na bittrexu ludovao do 2 dok je svuda bio 1.5, sve uz pomoc tudjih para :)

Да ли Binance признаје и наше личне карте, пошто су на ћирилици,
или је неопходно одрадити верификацију пасошем?

Да ли Binance признаје и наше личне карте, пошто су на ћирилици,
или је неопходно одрадити верификацију пасошем?
Priznaje kao sve veće menjačnice, ne prave problem jer naše lične karte imaju i sitno prevod na engleski.

Priznaje al ume to da potraje, udaviše dok prihvatiše.
Oh, sećam se vrlo jasno - decembarsko doba kasno.
Tako sred mračne noći, seđah ja tužan u samoći,
sve strepeći, oćel Bajnans nalog mi verifikovati.
Fantastične slutnje jezom svu mi dušu ispuniše,
ma oni tamo nas nikako neće, ma nikad više.

Čekam osvit, ali nema zaborava ni melema
San mi oči već sklopio, kad zvrckanje začuh tiho,
nešto tiho, poluglasno, a ja dremljiv ne čuh jasno.
Izvesno je, nema spora, to se čuje sa kompujtora.
I priđoh ja k ekranu da pogledam šta to tamo ima:
"Nalog smo vam verifikovali da bi plaćali, ne i povlačili."
Samo to i ništa više.

Poslednja izmena:
Burazeru, koliko si ti lud.

I to mislim u najpozitivnijem mogucem smislu, namerno sam se ovako izrazio.

Da li zna neko zašto na Celsius-u pri kupovini mi traži da uploadujem pasoš iako je nalog verifikovan već?

Koristi li neko crypto.com i da li moze da se dobije njihova VISA kartica nekako?

Pokusavam na Binance deposit cash al imam restrikciju, mogu samo direktno da kupim coin sto ide sa 2% fee. Koliko ide fee na CEX-u ili GATE za deposit cash ? Jel skuplje raditi deposit pa kupiti coin ili direktno sa VISA kupiti coin ? U pitanju je malo veca suma. Posto je vas mnogo iskusnijih od mene na ovom forumu moze li neka preporuka ? Hvala

Prvo, samo na CEX možeš iz Srbije da ubacuješ fiat, koliko ja znam. Drugo, deposit fiat je na CEXu 3%. Treće, CEX je buđava i nelikvidna menjačnica za mnogobrojne coine.

Binance nije med i mleko, dakako, ali je najveći i za neke osnovne stvari nije težak za korišćenje, likvidan, itd. Ergo, Binance je bolja opcija.

Treći, normalni izbor, nemamo. Bar od menjačnica, f2f ti je i dalje najbolji izbor ako mene pitaš.

Vrh Dno