Šta je novo?

Menjačnice

Forumaši, kolika je provizija za kupovinu kriptovaluta preko debitne kartice iz Srbije, na Binance?
Mislim da su mi juče uzeli 2€ za 100€ uplaćenih, ali nisam siguran, nešto me žena zbrzala da joj kupim DOT "dok ne skoči cena" :ROFLMAO:

Da li neko ima problem sa logovanjem Cex-a.. Od jutros ne mogu da udjem pise ''server error'' ?

jutros i do malo pre radio je skroz ok, ali sada vise ne radi nego sto radi

Samo se nadam da nije nesto do mene, pitam drugara on kaze moze da se uloguje, ja pokusavam 10x i nece..

E ovako. Otvorio sam juce CEX, vezao sam iz Raiff debitnu karticu s kojom sam placao online bez problema ikada. Medjutim CEX mi ne dozvoljava da uradim Deposite, izbacuje mi da je problem do banke... Ne znam da li moram imati otvoren poseban devizni racun kako bi CEX prepoznao... ali kako sam do sada kupovao stvari koje su isto placane u eurima...
Pošto si pominjao u prethodnim postovima da si na binance vezao bratovu karticu ako si to isto uradio na CEX-u verovatno je to problem. Ja nisam uplaćivao na CEX do sad ali sam povlačio sa njega dok su radile master kartice i u jednom trenutku sam kontaktirao cex podršku da ih pitam da li ja mogu da dodam bratovu karticu radi isplate i dobio odgovor da ime vlasnika kartice mora da je isto kao i registrovano ime vlasnika cex naloga.

cex od jutros izbacuje neki server error, zna li neko o čemu se radi?

Danas dobio email podrske od Coinbase. promenili mi zemlju porekla u Srbiju, i prosla verifikacija dokumenata. Jos nisam pokusao da kupim nesto karticom domacom

Pozdrav kripto entuzijasti . Koja menjačnica je sada najzgodnija laka za korištenje i pouzdana s kojom najviše radite . Malo sam zarđao pa pitam šta je aktuelno . Hvala unapred na odgovoru .
CoinMetro, po meni jedna od kvalitetnijih, zavisi sta kupujes, ali za sve ove vece, xrp ltc btc eth, odlicni. Pisao sam pre o njima. 24/7 realtime support, a ne kao na Binanceu gde pricas s botovima s Filipina.

https://coinmetro.com

Poslednja izmena od urednika:
CoinMetro, po meni jedna od kvalitetnijih, zavisi sta kupujes, ali za sve ove vece, xrp ltc btc eth, odlicni. Pisao sam pre o njima. 24/7 realtime support, a ne kao na Binanceu gde pricas s botovima s Filipina.

https://coinmetro.com?ref=ciganin
A isplata ne moze za nas? I dalje samo.na cex?

Da li trenutno može da se uplati na binance? Pre neki dan prošlo preko visa kartice, danas izbacuje "binance payment declined". Ne može ni advcash.

Pre dva dana hteo sam sa binance-a da povučem neki tron na cex. Kad poslao zahtev nešto je tupilo slanje pa sam išao cancel. Od tada mi je blokiran withdrawal i ne znam kako da rešim problem niti kako da ih kontaktiram. Kad idem ono withdraw appeal izbaci error priložen. Jel zna neko u čemu je problem i kako rešiti?

Prilozi

• IMG_20210602_120214.jpg
    IMG_20210602_120214.jpg
    222.3 KB · Pregleda: 58
  • IMG_20210602_114920_edit_323714819358383.jpg
    IMG_20210602_114920_edit_323714819358383.jpg
    424 KB · Pregleda: 55
Tu kad dođem samo neki botovi, ne mogu sa živim čovekom da pričam o problemu. Jel ima neki mail na koji može da im se pošalje?

Pre dva dana hteo sam sa binance-a da povučem neki tron na cex. Kad poslao zahtev nešto je tupilo slanje pa sam išao cancel. Od tada mi je blokiran withdrawal i ne znam kako da rešim problem niti kako da ih kontaktiram. Kad idem ono withdraw appeal izbaci error priložen. Jel zna neko u čemu je problem i kako rešiti?
Cek, da li ti hoces da prebacis tron na cex? ili fiat?

Od juce ne mogu da povucem evre sa Cexa na Visa karticu, Intesa banka. Koji god iznos da stavim izbacuje ovoviber_image_2021-06-02_15-18-45.jpg
U banci kazu da ne postoje limit do kojih moze ici uplata na karticu, ni dnevni ni mesecni.
I kako uopste poslati poruku ovima na Cexu?? Ranije je moglo, sada uopste ne vidim tu opciju..

Od juce ne mogu da povucem evre sa Cexa na Visa karticu, Intesa banka. Koji god iznos da stavim izbacuje ovoPogledajte prilog 308428
U banci kazu da ne postoje limit do kojih moze ici uplata na karticu, ni dnevni ni mesecni.
I kako uopste poslati poruku ovima na Cexu?? Ranije je moglo, sada uopste ne vidim tu opciju..

Nemam predstavu što imaš taj problem ali probaj CEX da kontaktiraš preko mail-a [email protected].
Ikao sam pre mesec dana kad sam ja pokušao da ih kontaktiram prvo dobio automatsku poruku da su preopterećeni i da je pitanje da li će iko odgovoriti javili su mi se u toku dana, ako se dobro sećam čak možda i u roku od sat vremena.
Srećno u rešavanju problema.

Evo malopre je prošlo 1000, možda nisu likvidni za veće sume.

Evo zezam se sa Binanceom nekoliko dana da mi srede withdrawal i ništa i dalje. Teraju me neke video klipove da snimam sebe kako pričam da je ovo moj account i ne znam ni ja šta, i kad snimim, kao ne vidi se dobro pa ponovo. Neverovatno stvarno. Pa ko će drugi da ima pristup mom nalogu preko 3 nivoa zaštite, ne znam šta mi blokirali uopšte a sve pre toga povlačio normalno, skoro svaki dan. Samo frustracija.

Ja sam danas probao sa RF debitnom Visom, nije htelo iz dinara, morao sam da prebacim u evre, pa onda ;)
Zanimljivo, ja i dalje ne uspevam sa Intesom.

Kad smo kod toga, radi li vam AdvCash, nikako ne uspevam da deponujem sredstva?

Nazad
Vrh Dno