Šta je novo?

Menjačnice

Pozdrav svima!
Takodje koristim CEX a pokusavam da napravim depozit na Binance u.
Sta podrazumevate pod "linkujes"? Da li moze to malo detaljnije? Cex-Advcash pa Advcash-Binance,i koja je to opcija u Cexu?
Prilikom skidanja Fiat a bilo bi obrnuto,msm radilo bi bez obzira sto Advcash na prima uplate preko Visa kartica iz Srbije neko vreme...?
HvalaI

Svaka čast. Ja sam popunio anketu u slično vreme. Videćemo šta kaže niška carina.

Poslata 08.02. iz Letonije, stigla sutradan 09.02. u Srbiju, i tek danas doneo čika poštar 😇

Sad čekamo kačket 🤪

I ja imam pin/otisak prsta i petocifreni broj, i to je to

Pa znaci neki imaju petocifreni broj, a neki nemaju.
Ja se toga ne secam, registrovao sam se pre oko godinu dana, ali bih svakako zapamtio to da zapisem negde.

Mozda je to vazilo za naloge pre par godina.

Obzirom da se pominje otisak prsta , mozda je razlika mobile app-desktop iz web browsera.

Ja sam od pre dve godine na Cex-u i nemam taj otisak i 5 cifri nemam nista od toga samo mailom da potvrdim transakciju ako je prodaja u pitanju,i nije mobile nego na kompu.
Znam da je 100* bilo pitanje vezona za kartice i da svi koriste inteza deviznu karticu al ja nisam u intezi nego u erste i imam deviznu karticu pa sam mislio da probam da prebacim sa cex-a ili bolje da se nezajebavam ,sta vi mislite ??

Poslednja izmena:
Da li je neko radio Landing na Poloniexu i da li se to ispati?Vidim da postoji rizik da se izgubi pare ali ne puno.
Ima neko iskustva?Pozajmivo bi ETH

Ljudi , kojim menjacnicama "verujete" , gde trgujete?Ja sam na poloniex-u , bitstampu , binance-u,bittrex-u i cex-u uglavnom i trudio sam se da ne bude vise od 20k po menjacnici za day trading.Sad su cifre narasle da je veoma tesko odrzati taj tempo.Dajte predloge , Srpski papiri ako je bitno za verifikaciju-ne znam dal' postoje menjacnice koje su jos off limit za nas.

Jel ima neko uputstvo za koriscenje Binance al na srpskom posto sam ga sada instalirao i mnogo sareno i svasta nesto skace ...
lakse mi na cex al tamo nema ono sto bih hteo da kupim...

Zasto mi je odnos stalno /btc jel moze da bude/eur ili/usd?
Kako da prebacim sa cex-a 100 eur u eur ili u nekom koinu??

Eure sigurno ne mozes sa menjacnice na menjacnicu , moras u nekom coin-u koji postoji na obe menjacnice.

Prebacio sam na metamask nekih 40 usdt da bih probao kako radi Uniswap, medjutim sad kad probam da swapujem za neki token, gas je neverovatno visok. Fora je sto ne mogu ni usdt sad da vratim ni posaljem bilo gde, posto je za 40 usdt fee preko 30 dolara. Zna li neko kako mogu bezbolno da prebacim ovako sitan iznos bez da izgubim 80 posto?

I ja sam tako prosao ksd sam prebacio pare usdt. Mozda je bolje u neku drugu crypto valutu.

mene interesuje kako da sa Binance prebacim eth na exodus? Kad idem na withdrawal , upisem adresu sa exodusa ali onda me pita za network, ne znam sta da odaberem. Kao na ovom screen

Prilozi

• 0A40C458-925B-430F-B139-64E227D9A034.png
    0A40C458-925B-430F-B139-64E227D9A034.png
    251.6 KB · Pregleda: 40
biras erc-20
Please use the ERC20 network when sending assets to and from your Exodus wallet. The BEP networks are not supported by a lot of other platforms and you risk having your transactions stuck or even worse possible losing your funds.

Ljudi , kojim menjacnicama "verujete" , gde trgujete?Ja sam na poloniex-u , bitstampu , binance-u,bittrex-u i cex-u uglavnom i trudio sam se da ne bude vise od 20k po menjacnici za day trading.Sad su cifre narasle da je veoma tesko odrzati taj tempo.Dajte predloge , Srpski papiri ako je bitno za verifikaciju-ne znam dal' postoje menjacnice koje su jos off limit za nas.
gate.io

Da li za njihovu Virtuelnu karticu potreban Aple (Iphone) ili moze i android?
Ne moze Samsung pay samo Aple
Cim se odradi KYC verifikacija moze se free napraviti virtuelna kartice cije podatke ubacis u Aple pay i onda placati na svim POS uredjajima i podizati na ATM
Ko ima iphone ne treba narucivati ovu plasticnu karticu
Ko zeli skinuti Crypterium app nek ode na gogle pley store ili na Aple app store i skine njihovu app
Kad budete registrovali nalog ukucajte i referal kod scwm9 dobijamo i ja i onaj ko ukuca kod po 5 dolara i po 4 CRPT coina
CRPT je njihov token trenutno ne vredi puno samo 0.30 dolara ali je medju prvih 500 coina na coinmarketcapu ali nema veliki suplay samo 99 miliona mozda opali
CRPT token djele korisnicima aplikacije ,sto vise se koristi app dobija se vise CRPT coina
Post automatically merged:

Unutar app imaju mogucnost kupovine kripta karticom 0% fee

Poslednja izmena:
Pa jos da aplikacija ima barem neki pozitivan komentar ove godine pa i da je uzmem u razmatranje.
Ja je koristim od avgusta prosle godine i stvarno nisam imao problam
Kartica je stigla nakon 14 dana i radi
Ima slicnih app na desetine koje daju i kripto debitnu karticu ali ni jedna ne radi za Srbiju
Ovi rade za sada ok
Radi i blackcat card za Srbiju ali ovi imaju manje provizije i kupovinu kripta karticom 0% provizija

Prebacio sam na metamask nekih 40 usdt da bih probao kako radi Uniswap, medjutim sad kad probam da swapujem za neki token, gas je neverovatno visok. Fora je sto ne mogu ni usdt sad da vratim ni posaljem bilo gde, posto je za 40 usdt fee preko 30 dolara. Zna li neko kako mogu bezbolno da prebacim ovako sitan iznos bez da izgubim 80 posto?
Mozes da probas da spustis gas i gwei pri slanju, ja sam tako za eth spustio na 5-6$ jedino sto sam cekao nekoliko sati.

Nazad
Vrh Dno