hogarstrasni
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.04.2016
- Poena
- 155
Ne moze is Srbije karticom direktno na Binance,vec ide preko Advcash
Moze se kupovati npr. iz atomic walleta direktno
Ne moze is Srbije karticom direktno na Binance,vec ide preko Advcash
Da, vrlo korektno od njih. Na vreme obavestavaju korisnike o situaciji u kojoj se nalaze. Ima dosta ljudi koji stejkuju coine kod njih. Videcemo sta ce biti u juluZnaci mirni smo do jula 2021 ili? Sve neke lose vesti u poslednja par dana generalno za kripto.
Samo povlaci i uzivaj [emoji6]Pozdrav svima...
Doslo je, nakon duuugo vremena gubitaka, vreme da se skine neka sica preko CEX-a, na Mobi karticu. interesuje me ima li nekih ogranicanja vezano za prijave poreza u toj varijanti povlacenja kesha itd?
Nisu neke velike sume u pitanju ali ne bi da imam nepotrebnog posla sa poreskom...
?Ako imam nekih 80 dolara na Nicehashu da li je moguće to povući?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Koji je najbolji nacin da prodam nesto sitno 0.5 Ethereum. Da li je ecd.rs dobar izbor?
Ne znam šta da ti kažem. Meni se ova CEX čini sve više kao neka kriminalna menjačnica. Prvo što sam primetio je da prilikom trade-a po market ceni uvek dobijem drugačiju(lošiju po mene) od one koja je bila u tom trenutku. Druga stvar:
Pogledajte prilog 294801
Realna cena u na drugim menjačnicama u trenutku screenshot-a je bila 26400. Računao sam oko 4% provizije što ispadne ~27.3k. Ne znam kako se ko njih izračuna preko 28k
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari