Šta je novo?

Menjačnice

Našao sam vest iz 2019. godine. Gleda se IP adresa, zato i ne možemo. Kontam da bih popio ban kada bih koristio VPN?

Znaci mirni smo do jula 2021 ili? Sve neke lose vesti u poslednja par dana generalno za kripto.
Da, vrlo korektno od njih. Na vreme obavestavaju korisnike o situaciji u kojoj se nalaze. Ima dosta ljudi koji stejkuju coine kod njih. Videcemo sta ce biti u julu

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pozdrav svima...
Doslo je, nakon duuugo vremena gubitaka, vreme da se skine neka sica preko CEX-a, na Mobi karticu. interesuje me ima li nekih ogranicanja vezano za prijave poreza u toj varijanti povlacenja kesha itd?
Nisu neke velike sume u pitanju ali ne bi da imam nepotrebnog posla sa poreskom...

Pozdrav svima...
Doslo je, nakon duuugo vremena gubitaka, vreme da se skine neka sica preko CEX-a, na Mobi karticu. interesuje me ima li nekih ogranicanja vezano za prijave poreza u toj varijanti povlacenja kesha itd?
Nisu neke velike sume u pitanju ali ne bi da imam nepotrebnog posla sa poreskom...
Samo povlaci i uzivaj [emoji6]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Sad sam pokušao preko VPN (nemačke ip adrese) da kupim na binance-u preko kartice ili bank transfer i ne može. Ne kontam

Ako imaš nalog na Binance, oni već znaju odakle si. VPN ne menja stvari.

Jeste li videli advcash update , bese ranije 1.5% , jel zna neko povoljniju alternativu?

22 December 2020
Fee updates
Please note that starting today some of the withdrawal fees are set as follows:

- To Visa/MC cards worldwide in USD, EUR: 2.5%, minimal fee 5 USD/EUR

- To Visa/MC cards in Kazakhstan in KZT: 2.5%, minimal fee 500 KZT

- To Visa/MC cards in Ukraine in UAH: 2%, minimal fee 5 UAH

- To Visa/MC/Mir cards in Russia in RUB: 1.5%,minimal fee 50 RUB

- To YooMoney (Yandex.Money) wallets: 2%

Nije ni rdjavo ako mene pitas. Samo da imaju para da isplacuju i nista nije strasno ;)

Tapatalk from Poco loco

Ja sam kupio malo LTC-a pre neki dan koristeci advcash, *mjau**mjau**mjau*a nisam nasao bolje

Koji je najbolji nacin da prodam nesto sitno 0.5 Ethereum. Da li je ecd.rs dobar izbor?

ja sam pre par dana ubacio nekih 600e na cex preko Telenora...
provizija je bila 18e mislim

Pozdrav.
Nov sam u ovome pa me interesuje da li i kako da preko CEX-a promenim LTC u neki drugi koin ???
Samo da napomenem da nisam vezao nikakvu karticu na cex...
hvala

Ako vec posedujes LTC na CEX-u , odes na trade tab ,menjas ltc u btc ili neku od valuta , pa time kupujes coin koji te zanima.
Preporuka , ne menjati LTC u ovom trenutku:)

Brzo nema sta, jel ima neka zackoljica ili samo na trade tab i sta onda da stisnem ???

Kliknes sa leve strane par koji te zanima , pa ispod chart-a ims polja buy ili sell , po kojoj ceni, kolicinu , koja popunjavas.

Da li imate problema sa logovanjem na CEX.io? Ni na fonu ni na računaru ne uspevam da udjem. Baš kad mi najviše treba, definitivno se prebacujem na Binance

Jesu đubre... Isto i kod mene naravno

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Imam problem s CEX oko prebacivanja BTC-a na drugi wallet (ledger)
Naime pre 2 meseca sam prebacio 1BTC na wallet bez problema a sad pokusavam da prebacim 1.2 i kazu mi limit je 0.38bt???

Podneo sam zahtev za Enhanced acc

c2a33ea5d4d756c617586be50a105184.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam šta da ti kažem. Meni se ova CEX čini sve više kao neka kriminalna menjačnica. Prvo što sam primetio je da prilikom trade-a po market ceni uvek dobijem drugačiju(lošiju po mene) od one koja je bila u tom trenutku. Druga stvar:
btcprice.PNG

Realna cena u na drugim menjačnicama u trenutku screenshot-a je bila 26400. Računao sam oko 4% provizije što ispadne ~27.3k. Ne znam kako se ko njih izračuna preko 28k

Poslednja izmena:
Ne znam šta da ti kažem. Meni se ova CEX čini sve više kao neka kriminalna menjačnica. Prvo što sam primetio je da prilikom trade-a po market ceni uvek dobijem drugačiju(lošiju po mene) od one koja je bila u tom trenutku. Druga stvar:
Pogledajte prilog 294801

Realna cena u na drugim menjačnicama u trenutku screenshot-a je bila 26400. Računao sam oko 4% provizije što ispadne ~27.3k. Ne znam kako se ko njih izračuna preko 28k

To je cena za Instant buy i tu deru. Idi na spot trading, deponujes novac i kupis

Koliko se ceka uplata od ecd.rs? U 11 su mi javili da je ETH stigao, tj prodat. Ali jos nista nema na racunu kod mene

Danas oko 11 sam poslao zahtev za 15min stigla poruka da je sve ok, i rekli novac na racunu do kraja radnog dana, ali do sad nista. Moram da ih zovem sutra

Koja banka?

Vrh Dno