Crypto KING
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.03.2011
- Poena
- 195
Ne trebaju dokumenta samo popunis osnovno i sve ok,nezadrzavati valute duze vreme kao i na svakoj menjacnici.Kakva su iskustva sa Yobit menjacnicom?
Na visu mozes da povlacis jedino USD.Cex opet poceo da pravi probleme po pitanju povlacenja novca na Visu. Kad povucem evro i upisem kod za konfirmaciju samo ispise "Initial transaction was not found" i dobijem mejl da je transakcija odbijena.
Prijavio problem supportu i kazu da treba da uradim resubmit kartice. Da li to znaci ponovna verifikacija kartice ili opet slanje depozita?!
U odnosu na USD.
Na visu mozes da povlacis jedino USD.
Sent from my LEX720 using Tapatalk
Moze neko objasnjenje?Smo da dam savet neiskusnima i naivnima poput mene...
TRADESATOSHI nikako NE KORISTITE!!!!
obidjite je u sirokom luku za vase dobro iz vise razloga...
Vece smece od menjacnice jos nisam nasao!
Moze neko objasnjenje?
Ja je koristim za BTCZ i nisam imao problema do sada.
Moze,naravno...ja sam je koristio danas za BTCZ...i nikad vise!!!
BTW na (StockExchange) se pojavio BTCZ,ne znam da li je bio ranije ali mi izbacilo na nekom sajtu...
1) Imaju dobar odnos BTCZ-BTC prebacim veliku kolicinu BTCZ
2) u 19.30h stavim sell order i zaboravim na to.
3) Oko 22h odlucim da se ipak ne igram jer mi je umakla prodaja,trazio 109 ono se prodavalo za 102i resim da povucem order.
4) do 23.30h nisam mogao povuci selll order
5) gomila ljudi se zali na chatu na kome 1 osoba odgovara i kazu kako imaju problema sa SVIM coinima,kako su im nestali,kako su prebacili sa druge menjacnice i nema ih na Satosiju...
6) Jedva uspem nekim cudom da cancel sell i pojave se coini na racunu,sad molim Boga da prodje povlacenje na wallet i dok ne ulete na Cryptopia ili BTC-Alpha + Open Ledger ne pada mi na pamet da prebacujem negde coine...a vredece
Inace cak pricaju kako sajt puca i kako sem tih duhova koji odgovaraju na chatu nema nikog ko bi mogao pomoci i zaista resiti neki problem.
Eto jedno ruzno iskustvo u trajanju od 4h,za to vreme,mogao je otici u nebesa i pasti u dno a ja sam za to vreme samo mogao da sedim i SEDIM.
:d
pozdrav
da sa cex.io (ecd.rs ne znam )
da na cex.io uplatis eur pa kupujes btc,xrp itd
master banka telenor
cex.io ne prima al imas bitstamp nisam jos koristio baci pogled prima master
sa bilo koje menjacnice prebacis btc ili eth na cex.io zatim pretvaras u eur . mozes prodati licno btc ili neki drugi coin
ovo je iz mog iskustva poz
Ja sam danas drugaru poklonio 1000 BTCZ, malo da promovisem coinMoze,naravno...ja sam je koristio danas za BTCZ...i nikad vise!!!
BTW na (StockExchange) se pojavio BTCZ,ne znam da li je bio ranije ali mi izbacilo na nekom sajtu...
Inace kod tih malih coina, vise volim da drzim na 3 razlicite menjacnice , nego u oficijelnom walletu, jer imam ruznih iskustava sa walletima (glavnom developeru mama i tata zabrane da koristi kompjuter i onda nema ko da resi neki problem)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari