Šta je novo?

Menjačnice

Kao da im ne radi support.. to je to sigurno, ali nesto ne mere..

Ja sam se bez problema ulogovao i glasao na thumb up. Povecao se skor posle glasanja. Moze se glasati za svaki coin po jednom.

Napokon, poslije deset dana cimanja sa Bitstamp-om odobrili su povlacenje novca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cao,

ako neko hoce da dize lovu, da zavrsimo bez provizija, ja bi da kupim btc,eth.. kupujem za 1200e

Treba uvesti kripto oglase da se prodaja i kupovina jasno vide. Pa možda jednog dana iz toga izraste neka Bench menjačnica ko zna :).

Ljudi pomagajte, prvi put sam danas isplatio sa cex na mastercard, e sad odma mi poslali mail da je confirmed ali u aplikaciji jedino vidim da oni meni oce da skinu 125 evra umesto da mi uplate, pise samo -125 i na cekanju jer to tako treba il su me *****ali ?

Pa na sta si isao deposit ili withdraw?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Isao sam withdraw, sad tek vidim da stoji da treba da im platim "-125" ali ipak stoji u odlazecim transakcijama, nzm dal im je to neka fora.

PS
Evo stigla mi uplata na raspolozivo stanje, i ako i dalje na cekanju stoji da treba to da im uplatim to kao -125, zdabe sam panicio

Poslednja izmena:
ne znam gde gledas, ako mislis na cex normalno je da stoji -125 jer si povukao pare sa racuna.

to mi je pisalo bilo na aplikaciji banke sto sam preko telefona gledao, verovatno imaju foru isto kao paypal pa withdraw rade kao refundaciju umesto uplatu i zato stoji u odlaznim transakcijama, nego prvi put skidam sa cex-a pa sam se uzpanicio

Je li tako nema vise u ponudi VISA, samo Master Card, dobro nam poznate banke ?

Je li ko radio trade na etoro.com, kakva su misljenja?

Jel jos neko ima danas problem sa logovanje na krakenu?

Kakve su ono bezobrazne cene na cex.io?
Trenutno 1BTC = 4566.31, kakva je ovo sprdacina?

Niko te ne tera da na toj menjacnici prodajes btc ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pa koji je to bezobrazluk da se ugradjuju skoro 15% od trenutne vrednosti, kakvi jadnici, a jos jadniji oni sto kupuju tamo

Da li je neko probao da kupi BTC na CoinBase preko nekog VPN-a?

Poslednja izmena:
Korisno bi bilo reci kakve su provizije gde na kojoj menjacnici jer i to ljudima znaci. Ko gde i kako placa proviziju. Konkretno posto je polo bio u zastoju koristio sam bittrex gde je provizija na btc 0.001 dok je to na polu 0.0001. Polo radi normalno sada bittrex je bio ok celo leto bez zastoja.

Da li postoji opcija prebacivanja Btc ili usd na paypal da je neko probao i radi pouzdano? Hvala

Da li neko zna zasto je razlika i po 200 dolara u ceni bitkoina na CEX-u i Bitstampu recimo??

Pa koji je to bezobrazluk da se ugradjuju skoro 15% od trenutne vrednosti, kakvi jadnici, a jos jadniji oni sto kupuju tamo

Da li je neko probao da kupi BTC na CoinBase preko nekog VPN-a?
Idi čoveče na trade tab, ne na buy/sell [emoji23]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

A koliko se njih samo zeznulo na tu foru...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Treba mi pomoc oko promene broja telefona na bitterex,nisam nasao opciju,ako neko zna kako bio bih zahvalan na pomoci.

Nazad
Vrh Dno