Kupujem i ja ko ima neka se javi ppPozdrav
Otkupljujem etherum za cash po cenama cex.io
+1svi dogovori oko trgovine na PM, i ovi "oglasi" do sad postaju malo previše, ako neko (bilo ko) jednom u 7-10 dana napiše da bi kupio ili prodao je ok, ako se samo ređaju takvi postovi trgovina će biti skroz preusmerena na forumske male oglase
svi dogovori oko trgovine na PM, i ovi "oglasi" do sad postaju malo previše, ako neko (bilo ko) jednom u 7-10 dana napiše da bi kupio ili prodao je ok, ako se samo ređaju takvi postovi trgovina će biti skroz preusmerena na forumske male oglase
U pogresnoj smo temi za tu pricu ali ajde...
ETH su trebali odavno uvesti. Za ostale ne znam sta uvode, nisam gledao spisak. Valja da imaju bar 7-8 novcica iz vrha, moraju da se prate trendovi. Iskreno, Stamp kasni s uvodjenjem, predugo su imali samo BTC.
CEX je isto po meni strasnu gresku napravio sto je izbacio LTC. Realno CEX vadi samo jedna stvar. Znas na sta mislim. Osim toga bi bio menjacnica ispod svakog proseka, totalno nezanimljiva bilo kome.
Hahahaha :d
Trenutno je Bittrex gazda.
+1Trenutno je Bittrex gazda.
Neka je. To nije ni bila tema. Ali vidi koliko oni imaju novcica a koliko ima Stamp i CEX npr.Trenutno je Bittrex gazda.
Na kojim menjacnicama mozemo kupiti novcice direktno za kes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari