Šta je novo?

Menjačnice

Jesam ja i evo 15 dana se peglam sa supportom, trazi mi neke platne liste da fol ima dokaz odakle mi btc a ja ga ubjedjujem da mi btc dolazi iz mininga

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Znaci..bice sexa...tako sam i ja odgovorio. Traze dokaze. Kako dokazati transakcije sa btc-e...uff

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam to prosao prije vise od pola godine. Odgovorio na sva pitanja, poslao racun gdje se vidi kupljena oprema i par screenshot-ova berze ( poloniex-a ) gdje se vidi depozit altova i trading history gdje se vidi da sam te altove pretvarao u BTC.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
svi dogovori oko trgovine na PM, i ovi "oglasi" do sad postaju malo previše, ako neko (bilo ko) jednom u 7-10 dana napiše da bi kupio ili prodao je ok, ako se samo ređaju takvi postovi trgovina će biti skroz preusmerena na forumske male oglase

svi dogovori oko trgovine na PM, i ovi "oglasi" do sad postaju malo previše, ako neko (bilo ko) jednom u 7-10 dana napiše da bi kupio ili prodao je ok, ako se samo ređaju takvi postovi trgovina će biti skroz preusmerena na forumske male oglase
+1

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka

Najbolje bi bilo da se otvori tema - TRGOVINA (prodaja/kupovina) u okviru Kriptovaluta. Jer u Malim oglasima ne postoji odgovarajuća tema u vezi sa oglasima za trgovinu kriptovalutama.

Screenshot_20170810-134217.png Screenshot_20170810-134210.png
Bila je davno ali kao sto vidis :/ Ali ne bi bilo lose da postoji ;)

@Saj ne svidja mi se ovo sto stamp uvodi i ETH i jos neke coine , postaju mnogo alavi.

U pogresnoj smo temi za tu pricu ali ajde...
ETH su trebali odavno uvesti. Za ostale ne znam sta uvode, nisam gledao spisak. Valja da imaju bar 7-8 novcica iz vrha, moraju da se prate trendovi. Iskreno, Stamp kasni s uvodjenjem, predugo su imali samo BTC.
CEX je isto po meni strasnu gresku napravio sto je izbacio LTC. Realno CEX vadi samo jedna stvar. Znas na sta mislim. Osim toga bi bio menjacnica ispod svakog proseka, totalno nezanimljiva bilo kome.

U pogresnoj smo temi za tu pricu ali ajde...
ETH su trebali odavno uvesti. Za ostale ne znam sta uvode, nisam gledao spisak. Valja da imaju bar 7-8 novcica iz vrha, moraju da se prate trendovi. Iskreno, Stamp kasni s uvodjenjem, predugo su imali samo BTC.
CEX je isto po meni strasnu gresku napravio sto je izbacio LTC. Realno CEX vadi samo jedna stvar. Znas na sta mislim. Osim toga bi bio menjacnica ispod svakog proseka, totalno nezanimljiva bilo kome.

Svako ko izbaci LTC napravio je sjajan potez jer LTC-u nije mesto medju kriptovalutama od poverenja. :-devil-:. Uskoro ce i Stamp uvideti gresku.

:):D,)

Ali bez zezanja, u trenutku izbacivanja LTC-a promet na Cex-u mu je bio komican. Ni Stamp promet mu nije bog zna sta, tako da izgleda da nema mnogo potrebe medju zapadnim svetom da kupuju/prodaju LTC za pare https://coinmarketcap.com/exchanges/bitstamp/. Tako da polako ali sigurno odlazi u istoriju konja koji su propustili ogromnu sansu da postanu mainstream i to samo zahvaljujuci neaktivnosti devova i (pre)aktivnosti spekulanata. A konj kao konj tehnicki spada medju bolje, i po startu i po mogucnostima. Ali dzaba kad ga bolidi vode...

Poslednja izmena:
E pa to je ono sto sam pricao gore. Stamp nema promet jer nema novcice, isto tako i cex. Na poloniex-u kakav god da je mozes da skaces iz novcica u novcica, imas izbor. Na ovi menjacnicama nemas. Zasto bih ja preneo moj LTC na stamp? Daj mi 1 razlog a da nije da hocu da podelim novcica na sto vise mesta. Ne povlacim novac sa Stampa, nemam za sta da menjam LTC. Imam za BTC ali to mogu svuda i uradicu to tamo gde je veci volume. Zato sam napisao da je Stamp opasno zakasnio a cex je tek posebna prica.
Nemoj da mislis da ja penim zbog ltc-a nesto. Ne, samo kazem sta je uzrok tako slabog prometa. Cex je odluku doneo pre segwita, sigurno su napravili gresku ali makar imaju ETH. Bitstamp je jako dugo bio previse intertan, uhvatio se za btc ko pijan plota i ne mrda.
Za to vreme raspali Poloniex im objasnio sta znaci promet ;)

Dok ne pukne, jelte

Na kojim menjacnicama mozemo kupiti novcice direktno za kes?

Trenutno je Bittrex gazda.
Neka je. To nije ni bila tema. Ali vidi koliko oni imaju novcica a koliko ima Stamp i CEX npr.
Vise novcica, znaci veci izbor za trgovinu = veci promet na svim novcicima. Nije LTC kao LTC problem vec konzervativne menjacnice koje ne prate trendove. Lepo ti kazem, evo ja sad da prebacim LTC na Stamp sta da radim tu? Nemaju cime da me privuku, zato im je i volume ocajan. Zato im je i zarada jako pala pa brze bolje uvode druge novcice. Ustvari zarada im je ista mozda ali obim novcica se smanjio. Zarada je morala visestruko da im se uveca jer je i cena btc-a skocila. Hajde bile su dve susne godine ali kasne sigurno godinu dana s drugim novcicima. Previse su inertni. Izgubili su polozaj na trzistu.

I koju vi preporučujete, polon ili bittrex?

Poslano sa mog SM-J700H koristeći Tapatalk

Po meni je sad bolji bittrex

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka

Ako ima neko iz NS-a da oce da proda bitcoin-a za 100 evra da bih mogao da uplatim na bitstamp (ili koja vec valuta litecoin, xrp il sta vec primaju), neka javi na private.

To ne radi, ne racuna glasove. Nema sanse da bi za 10-11 dana novcici skupili max 17 glasova da to radi kako treba :d

I ja sad klikam ali samo me redirektuje i skor nije povećan...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vrh Dno