Šta je novo?

Meizu mx5/mx5 pro

Ovo je sigurno namesteno.. Mob od 270$ da isiba ovako model od ~550-600$. Nema teorije.

https://touch.hi-tech.mail.ru/review/meizu_mx5_rev.html#a03

Ovde je jos bolji review. Navodno baterija bolja nego na s5 a amoled nije klasicna brlja.ali ne znam na koliko nitsa je radjen test.
d20430199950a3b13e46bc3834da.jpg

Da su malo bolje ofarbali onu plastiku pozadi...

Sve u svemu prijatno iznenadjenje. Nadam se da ce poslovati sa Nokiom :)

Poslednja izmena:
http://mobiltelefon.ru/post_1437588744.html

Meizu not be Meizu, if it had not worked on the sound. The sound MX5 is a few steps above the MX4 (new plays louder and cleaner bass vypyachena not) and just below the MX4 Pro (last year's flagship provides a somewhat more detailed sound and has a huge margin for volume - thanks to a dedicated amplifier and DAC). I also compared the sound MX5 with LG G4 and the sound from the news Meizu I liked more (more emotionally and louder). Tracks listened in FLAC format with headphones Denon D600. Marking built-in audio chip company MediaTek MT6795 hides, but willingly shares its characteristics: support for 24-bit, 192 kHz, the signal to noise ratio up to 110 dB. Overall MX5 sounds cool, looking forward to the MX5 Pro Hi-Fi!

Available MX5 only lanes 1 and 3(trenutno nas lte) , the first of which does not use any operator in Russia and the second involved only in a few cities, and not all the operators. In general, the model should be viewed not as 4G, but as 3G. According to a representative office of the global Meizu, European LTE frequency characteristics at the stage of approval of the flagship were overlooked (we must understand that the international market has to a microscopic percentage of sales Meizu compared with demand in China, the Chinese think of us at least) and when realized it - it was too late. But we were assured that from now on all future models will be a full-fledged LTE (Band will be at least 7, but not ruled out a bunch of 7 and 20). Two SIM-cards at the MX5 is in standby mode, if one is busy, the other will be available (one radio).

Battery 3150 mAh for in conjunction with the Super AMOLED-screen TVs and the latest chip Helio X10 shows very good results. If MX4 not enough stars in the sky on the energy consumption, the MX5 has become the most long-lived in this camp Meizu. It's no joke - the video with maximum brightness and all active wireless modules turned the unit more than 10 hours, which is almost twice the figure MX4! A digit in the game Asphalt 8 for half an hour with a comfortable brightness reached 12% (or 24% per hour). MX5 not only discharged slowly, but quickly charged. Technology mCharge feeds smartphone to 25% in 10 minutes and to 60% in 40 minutes (actual measurements gave similar results). In fact it is the development of MediaTek Pump Express 2.0, which gave Meizu own name.

We've learned that if you have a powerful smartphone casing is made of metal, it is a pastime in the games will be difficult to name a pleasant because of the high temperatures and uncomfortable sensations. However, MX5 very pleasantly surprised by the fact that even in the long game session heated tolerated and suggests the idea of ​​buying the cover. The maximum temperature of the internal sensor which I saw was only 43 degrees!

Dosta dobar telefon. Steta sto ce ga telenor verovatno nabavljati samo u 16gb varijanti.

Poslednja izmena:
Gde je sad najjeftinije da se nabavi 16gb verzija? Ili 32gb ako je dobra cena...Naručio bih ga sutra ili u ponedeljak. Jel se plaća carina i poštarina za Austriju? Ako neko ima iskustva sa tim da mi odgovori na pm.

Mislim da ti je najbolje da narucis preko alija kod proverenih prodavaca koji salju za eu uz dodatnih ~15$ na cenu. Garantuju da u eu dolazi bez dodatnih troskova to jest carine i pdv-a.

Kolega jedan ovde sa foruma tako narucuje i stalno mu dolazi bez dodatnih dazbina. Samo ne mogu da mu se setim nika.

Za uzeti najeftinije je na aliju.

Gde je sad najjeftinije da se nabavi 16gb verzija? Ili 32gb ako je dobra cena...Naručio bih ga sutra ili u ponedeljak. Jel se plaća carina i poštarina za Austriju? Ako neko ima iskustva sa tim da mi odgovori na pm.

Top One ga ima na stanju, plaća se DHL. U ovom slučaju, za Austriju 30$.

http://www.aliexpress.com/store/pro...2-2-GHz-Octa-Core-3GB/342812_32384008016.html

Hvali ih Rumun u feedback-u da je naručio mob u nedelju, u utorak su ga poslali a u petak je dobio telefon.

Navodno mx5 pro izlazi pocetkom septembra

Imx220 na mx5 ali je bolja nego na mx4.
Za mx5 pro se jos nista ne zna.

Poslednja izmena:
@fkloznica
vjerovatno si na mene mislio :)

@lates
Do skoro su ti troskovi bili 15$, sto je bila odlicna ponuda. Sad vidim da su digli na 30$, sto i nije tako povoljno, mada se isplati zbog brze dostave (7 dana max, jedan mi je stigao za 4 dana).
Pokusaj da u live chatu sa prodvcem spustis cijenu na 15$, jer je za neke telefone i dalje ta cijena dostave.
Drugih troskova neces imati provjereno.:)

Poslednja izmena:
Da :)
Opisi coveku kako narucujes za eu mobove sa alija ;)

Poslednja izmena:
steta.. ali ga menja nova serija telefona. :)

[youtube]BJpDCHkRWxc[/youtube]

bilo je pitanje vremena kada ce neki popularni youtube review sajt/kanal poceti da gura ribe da rade reviewe.

Pitanje je samo kad će početi gole da rade review. . .ipak se plaćaju YT pregledi. :D

ja cenim krajem godine kada se predstave xiaomi mi5 plus i honor 7 plus.

Izgleda da će biti ili taj mi5+ ili vjerovatnije mate 8. ALi daleko od toga da će biti jeftini. Možda mate bude pristupačniji jer možd abude preko operatera.

Koga zanima nek trci na oglase pojavio se za 370. Skroz ok cena s obzirom da je fresh model i prvi aparat kod nas

16gb Black - sa aliexpress-a. Oko 320-330e sa troškovima dostave izađe. Videćemo da li će ove ili sledeće nedelje da stigne DHL-om, nema carine i PDV-a u EU.

Pozdrav, da li ti je stigao telefon? Kako si prošao sa carinom i PDV? Koliko ja znam carina i pdv se ne plaćaju ako je kupac u zemlji članici evropske unije, jer telefon prvo stiže iz Kine u Englesku, pa tu posrednik plaća neke poreze koje se kupca ne tiču, a zatim se iz Engleske šalje u druge zemlje EU ....

Preuzeo sam. Lep je telefon, kvalitetnije izradjen od mx4, home i volume tasteri krckaju sto je minus. Sto se displeja tice, malo su mi zasicenije boje, al navici cu se. Uz telefon su stigle dve folije, otg kab, eu adapter i silikonska futrola. Napisacu vise kroz koji dan, kad se malo izigram i kada steknem utisak o bateriji.

Čestitam.

Hvala. Telefon radi ekstremno brzo, ovaj flyme leti, browsing je bez ikakvog laga i štucanja. Možda i honor 7 nabavim uskoro pa da uporedim oba telefona. Antutu daje 46k poena, manje nego mx4 ali realni osećaj je da ovaj telefon dosta brže radi. Kod kamere ne vidim apsolutno nikakvu razliku, iako je reklamiraju kao bolju od prethodnika. Sim slot mi je na dodir nestabilan, kao da se malo pomera u ležištu, kao i volume tasteri. Fingerprint otključavanje je malo brže nego kod s5. Izlaz na sluškama je malo slabiji, nekako mi je tih, koristim Akg k376 trenutno, kvalitet zvuka je ok za telefone, nisam probao Pro seriju koja ima Dac u sebi pa da uporedim. Čitljivost na suncu je ok kada je brightness preko 60%, inače ga držim trenutno unutra na oko 50%.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno