Šta je novo?

Meizu mx5/mx5 pro

370$ sa popustom. Ali shipping 40$.. Sada se dopisujem sa njima da vidim da li moze preko kineske poste ili NL

Fantazy i alice su dodali 32gb preorder. 400$.
16gb 360$

Poslednja izmena:
Meizu MX5 ili Honor 7, pitanje je sad... Honor 7 skuplji za nekih 40$, ne sviđa mi se uopšte donji bezel na njemu. S' druge strane, MX5 je tek malo unapređenje u odnosu na MX4, a pozadi je plastika (osim na ivicama)

Ne razumem to plastika osim na ivicama ?

Citam ruse, kineze,italijane i nikako da izvalim sta je gore i dole.
Najblaze receno neki aluminijum punjen plastikom,nije mi jasno stvarno..

Nisam ni ja 100% siguran, valjda je pozadi na vrhu i na dnu ALU a sve ostalo plastika.

A ja bas mislim suprotno :)

Gore i dole plastika a sredina alu.. ;)

Nista mora se cekati gizmo da dobije primerak.

Edit: meni se honor 7 ne svidja zbog senzora pozadi i veoma slabog gpu-a.

Ali prednost mu je svakako kamera. Mislim da je za nijansu bolja nego na mx5

Poslednja izmena:
Ovi u Top One store-u imaju white-silver na stanju, čekam da im stigne black-silver...

^

In stock Meizu MX5 Dual Sim 4G LTE Mobile Phone MT6795 Helio X10 Turbo Octa Core 2.2 GHz Camera 20.7 MP 3GB RAM 5.5'1920x1080 - In stock Meizu MX5 Dual Sim 4G LTE Mobile Phone MT6795 Helio X10 Turbo Octa Core 2.2 GHz Camera 20.7 MP 3GB RAM 5.5'1920x1080
http://www.aliexpress.com/item/Meiz...elio-X10-Turbo-Octa-Core-2-2/32384590690.html
(from AliExpress Android)

Navodno ovaj ima crni na stanju. 16gb 340 ,32gb 390.

I goldway ima crni 16gb na stanju. (350$)

Ozbiljno razmisljam o ovoj masini.Hoce li skoro neko da dovlaci od preko da se ucipim :).

Jurim ove što rade shipping za EU, pa da ne plaćam carinu.

Pametno. Mogao sam preko tebe da uzmem jedan komad za svoju dusu :)

Vidim top one napisao da satro ima 32gb verziju na stanju. 385$.

Brzo su ga nabavili i brzo mu pada cena sto je super. Ipak je to bila valjana kolicina od 200.000 prvi dan prodaje

Brzi su, svaka čast

^ Da da. Imaju i 32gb crni na stanju.

[youtube]yFMq-8k3gy0[/youtube]

Igre sa fps meracem.
Ne deluje toliko lose gpu. Cini mi se da radi kao adreno 330 ali da znatno manje throttluje SoC.

http://mobiltelefon.ru/post_1436188767.html
Test kamere. Honor 7 vs mx5

Poslednja izmena:
Zavisi gde narucujes. Za srbiju sa alija ako ti ga shipuje odmah sigurno od 15 do 25 dana. Ali muka je sto moze 15 dana da stoji na carini

Ma sa ovog sajta negde u eu. Jel krenula normalna prodaja

Pa pise tamo, ja sto sam gledao neke bumpere za xiaomi mi4 kazu 1-2 dana. E sad mozda je to samo za nemacku, dok za ostale EU clanice, ne verujem da je vise od 5 radnih dana.
Inace sam cuo da je dobra prodavnica, i da uvek salju neki poklon

Poslednja izmena:
Nema na lageru jer jos nije ni izisao u prodaju, svuda je samo preorder

Spomeuli smo već da ima prodavnica na Aliju koje ga imaju na zalihama. Ako mi se sve kockice poklope ja ću ga sutra naručiti.

Za par dana kreću isporuke za EU. Fino.

meizu levo, G4 desno

foto-14.jpg

foto-15.jpg

foto-16.jpg

kakva dominacija :D

Vrh Dno