Šta je novo?

Meizu mx5/mx5 pro

ne, ni na jednom,imao sam dva,sada samo jedan,oba rade savrseno i dalje.

Dal sam ja toliki maler? Naručim mx4 pro i ne stigne mi, naručim mx5 i sad odmah problemi...

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Masa ljudi je imala taj problem, ne secam se koje je prirode ali ljudi su uglavnom vracali telefone ako su prodavci uopste hteli da ih prime.

Jel sa 4.5.4.1I može na 5.1.3.0 Global? Ili na 5.1.4.0 A?

Edit: Jel ovaj G i A isti sistemi ili G i I? Ili je sve to različito?

Poslednja izmena:
Onda da jurim ovaj 5.1.3.0 G. U slučaju da mi ne odgovara, jel mogu da se vratim na 4.5.4.1 I?

Sent from my MX5 using Tapatalk

Odgovarace ti sifurno zato sto je napredak, nijesam radio downgrade tako da ne znam.

Ma ja imam ovaj problem da mi se gasi fon dok je zaključan pa se nadam da će možda nov sistem da reši taj problem...

Jesi li radio factory reset?

Nisam, nemam vremena sad da se zezam sa svim tim pa ću da videti za vikend prvo reset, pa ako bude i dalje onda da ubacim flyme 5. U međuvremenu sam poslao klip prodavcu(na kojem se vidi ovaj problem) pa čekam šta će da mi odgovore.

Prvo probaj hard reset vjerujem da ces isti efekat postici kao i da promijenis sistem. Svakako ja com telefon kupim ubacim najnoviji sistem, tj onaj koji na forumima hvale...

Samo da vidim šta će mi ovi odgovoriti, pa ću da se bacim na posao...

Bez problema mozes da vratis 4.5, na isti nacin kao sto flesujes 5.

Jel normalno da ovi servisi najviše troše bateriju?

672ea7218a8b92f3ab541782c02e751e.jpg

Ubacio sam 5.1.3.0G i opet se dešava da se ugasi fon dok je zaključan. Ne znam šta bih još mogao da probam, a dal je do neke aplikacije (mada sve sam njih koristio na prethodnom fonu).

Ma to je hardverski problem,ako mozes vracaj..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Gde da vraćam za Kinu, da ga više ne vidim.

Meni ovaj problem lici na one koje su imale neke serije samsung-a...da kada telefon ode u deep sleep posle malo duze neaktivnosti, nece da se probudi posle... kazem, ovo mi samo tako lici, nisam siguran 100% da je taj problem...probaj da instaliras ovaj program, on nece dati telefonu da ode u deep sleep i vidi kako ce se ponasati...uticace ti na bateriju malo, trosice se mozda malo brze, ali dok ne vidis sta je problem...to zanemari...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dambara.wakelocker

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ali meni se dešava da zaključam fon i posle npr. 5-10sek uzmem da otključam a on ugašen... [emoji15] Takodje mi se desilo jedno 4-5 puta da se ugasio za vreme korišćenja neke aplikacije(jednom dok sam telefonirao). Znači, svakakve situacije.

Vracaj odmah, ne gubi vrijeme. Eventualno probaj da se dogovoris sa prodavcem da podjes u servis, da vide sto je kvar pa da ti oni posalju rezervni dio, ali to je maticna izgleda feler.

Prvi put sam i kupio iz Kine, gde znam kako da im vratim. A i kako da budem siguran da će mi uopšte vratiti fon a ne prodati nekom drugom. Jel ima u Beogradu neki "zvanični" servis za Meizu?

Jesi li kliknuo da ti je stigao telefon, to jest jesi li im dao ocjenu?

Nisam, stoji mi da mogu dispute...

Poslaji mu poruku odmah i pitaj sto da radis! Moj je predlog da se dogovoris da poneses u servis, ako ti je muka da cekas novi telefon.

Već sam ih pitao i poslao sam im video gde se vidi problem, rekli mi da probam factory reset. Ja sam se prebacio na 5.1.3.0G sa clean data ali je problem ostao. Jedino da ih pitam to za servis, ali ne znam koji servis, pa ako mogu da poprave onda da im kažem da me sačekaju da mi stigne taj deo. Taj servis prodavac treba da plati refundom?

Jeste, to ti je partial refund.

Jel ima u Beogradu neki "zvanični" servis za Meizu?

Ima BGelektronik je zvanicni servis za Meizu, al moj kad je bio na servisu nije bas najsjajnije prosao, sa fizicke strane imao je samo jednu mini ogrebotinu kad su otvarali ali sa tehnicke ni jedan senzor mi nije radio posle zamene displeja. To je moje iskustvo sa njima. Sva sreca pa sam dobio zamenu uredjaja posle tog servisa jer sam kod njih slao telefon tri puta od februara do aprila.

Hvala na odg, videću šta ću. Nekako mi je to bolja varijanta(ako bude moglo) nego slanje u Kinu.

Slanje u kinu ti je sigurno. Samo ces se nacekati

Probaj da ga koristis na punjacu, pa vidi jel ce imati te simptome...Ako se ne pregreva, vrlo moguce da mu je losa baterija...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh Dno