Šta je novo?

Meizu mx5/mx5 pro

Sinoć mi se u toku noći ugasio na punjaču, a inače uopšte nema veze sta radim s njim i koliki je procenat baterije.

Edit: bilo bi sjajno da je do baterije(msm najmanji problem).

Sent from my MX5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
***, menjao si i ROM. Po opisu problema...bice da nisi imao srece...vracanje u Kinu postaje neizbezna opcija...
Edit:
Posle tog random gasenja, jel pokazuje isti procenat baterije ili luduje sa brojkama?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Isto, čak šta više baterija dosta dobro izdržava... [emoji20]

Koja je razlika između ovih podešavanja? Msm ima na 2 mesta, u security - u i u podešavanjima androida(deo za bateriju)?

fcdb6a0a8e8a369e32e0ac97b8aa3377.jpg

[/IMG]
b18c4b8a1745e302b101f5d1ef2d32c2.jpg

Kako ste resili problem sa Contact Storage curenjem baterije ako ste ih imali uopste? Cim uradim force stop i clear data odmah se popravi stanje...

Da javim da su mi u servisu rekli da je matična otišla, tako da ću morati ipak da ga vraćam u Kinu. [emoji20]

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk

Ja sam imao problem sa gasenjem telefona dok sam imao aloha launcher koji sam deinstalirao pre par meseci i od tada mi se telefon nijednom nije ugasio.Moze da se desi da mu neka aplikacija pravi problem.

Ma meni je na na njegovom launcher-u posle factory reset-a pravio problem i u servisu kažu matična... Ti si super prošao ako je do toga samo.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk

Nestala mi je ikonica za cameru :) bukvalno je nema nidje, u apps stoji instakirana aki ikone nidje

napokon.. ovo se čeka već godinu dana ,očekujem ga nedelju ili dve posle op3.

s_89ef8d52518b4002950d713f05377981.jpg

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ekipa, nisam čitao temu od početka, ali da se pohvalim.
Namestio sam novi rom skinut odavde i mali radi kao mačka.
S tim da sam skinuo Flyme 5.1.5.0G verziju, a posle nekoliko dana mi je sam ponudio da stavim Flyme 5.1.6.0G
Nisam snimio neke velike promene, ali me je oduševio cyanogen fazon gde mi fon sam nudi update, što do sad (barem po mom iskustvu) nije bio slučaj za telefone kupljene preko MTS-a.
Jedino sam imao update na Xperia Arc modelu, ali to je bilo 2011 godine, a od tad sam imao 3 androida preko mts-a (Huawei G-700, SGS3,i MX5)....
Možda sam otkrio toplu vodu, ne znam...

Kako se pokazalo home dugme nakon dužeg korištenja?

home dugme odlicno radi posle 8 meseci koriscenja,a i sam fon radi super. a poprilicno je otporan i na habanje kad se ne nosi u silikonu. odlican je telefoncic.

Gledam na to2c 16 GB verzija 220 dolara pa razmišljam da pazarim.
Gledao sam i druge telefone, ali svakom nadjem neku manu :)
Il je loša baterija ili kamera.
Koliko sam upratio ovaj ima odličnu kameru i solidnu bateriju.

Mislim da ga ima u Fantacy na Aliju za 205$. Proverena prodavnica.

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

Taman se spremam da kupim Redmi Note 3 Pro [emoji2]

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk

Dobar telefon samo kamera dosta greši u fokusu, sve ostalo, izrada, ekran, hladan kao led uvek... I ko može Flyme da svari naravno. Ja ću verovatno RMN 3 Pro da uzmem, možda je bolja kupovina trenutno.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Gdje ćeš ti kupit RN 3 Pro? Ja sam mislio na to2c.

Jel sa 4.5.4.1I može na 5.1.6.0 G(kapiram da može samo da proverim)?
Gde ima u BG-u da se uzme zaštita za ekran(koja je najbolja)?

Sent from my Nokia 3310

Uz sve nabrojane prednosti, MX5 ima daleko najgori mikrofon i zvucnik.
Lose vas cuju i lose cujete.
5.6.0G verzija, dva meseca sam izdrzao, nisam mogao vise.
Fabricki su takvi, ne znam zasto su zabrljali na osnovnoj stvari.

Koristi neko ex dialer na mx5? Jel imate Contact ikonicu? Meni prikazuje kao da app nije instalirana i kad imam propušten poziv, kada kliknem na notifikaciju, otvara mi onu stock app a ne od ex dialera...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Izbriši nju pa izvuci drugu iz app d...

To je previše prosto da bi bilo pravo rešenje.
Nema šanse jer svejedno meni prikazuje da app nije instalirana samo što stoji ikonica u app drawer-u ili na desktop-u. Zapravo, ne vidim ni da ima Contact od stock app. Jedini način je iz Dialer- da se pristupa kontaktima.

Poslednja izmena:
Imao sam MX5, zato ti i kažem. :)

Pa neće nikako...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Ja se sećam tog problema i kod mene je moglo, aplikacija iz doka ne radi a ona iz app drivera radi, ovu obrišeš a ovu drugu prevučeš samo dole i...

Je l ima MM 6.0 za ovaj telefon?

Nazad
Vrh Dno