Drndao sam danas mx4 pro od ortaka. Ono je fantazija od telefona.. Najvise me odusevio displej . 1:1 sa ip6. Uglovi gledanja fantazija. Top 3 ips u mojoj knjizi.Bolest.
Sto je najgore mislio sam da je prevelik mob ali dosta lepo lezi u ruci. Bombona
Koliko sam video ima pro za 350€ i kod nas.
Jel ima bag da slow motion snimanje nece da radi?
Jesi li probao možda da instaliraš Xposed?
Ja od juče imam problem sa telefonom (a i sa punjačem izgleda). Stavio sam telefon iza kreveta da se puni i zaboravio da je tu, pa sam posle nekog vremena gurnuo krevet uz zid i tako skroz iskrivio USB kabl što je udenut u punjač. Iskrivio sam "vrat", onaj deo između samog kabla i vrha USB priključka. Stajalo je pod nekih 90 stepeni, pa sam ga rukama samo vratio u prvobitno stanje.
E od tad kreće da mi brljavi telefon. Ugasio se jer je bio prazan, ja ga stavim na punjač i posle 10 minuta piše 80% baterije. Ja ga sklonim sa punjača i posle novih 10 minuta on prikaže pravo stanje, nekih 15%.
Napunim ga ja na drugom punjaču i sve bude super. U toku dana pogledam telefon, piše 17% baterije, pogledam posle pola sata, piše 28%. [emoji15]
Može li to biti problem do softvera?
Još sam na KitKat-u i ne prelazi mi se na LP ako mu je baterija lošija i ne može Xposed da radi kako treba. [emoji19]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari