Sutra ga nosim u servis pa ću videti šta će reći. Nadam se da me neće odrati. A i ove naše garancije ...[/QUOTETi
Ti si taj telefon uzeo od nekog lika ??To ti je on uvalio ,sigurno je nesto pokvario..Na fizicko ostecenje garancija ne pomaze ..A ti njima ne mozes objasniti da ti nista nisi diro ,kada oni vide kvar ..Popravka je kod svakog razlicita (od 15,20. pa navise evra )..
Može li neko tutorjal za update, na pm ili ovde naime nisam radio do sada uopšte te stvari pa da pokusam . Telefon je već zreo za update a nikako ne stižema na netu nesto skrta ponuda tutorijala.:Klanjanje
Napisaću ti ja detaljnije i ostaviti linkove sutra, mada već je objašnjeno na prethodnim stranama.
Juce sam odneo uredjaj na servis, danas dobio poruku da je pregledan i da se javim da mi kazu sta je. Prvo zovnem, cekam, zena podigne slusalicu i kaze " Zovi kasnije imamo stranke " (u sebi se pitam sta li sam ja), posle toga se javim na "live" chat i posle sat vremena dobijem poruku da je sim slot mehanicki ostecen i da bi me zamena kostala 20150, 00 dinara. Da, da, dobro vidite. Zamena preko 20000 dinara. Menjaju osnovnu plocu. Ja ih pitam sto mi ne ponude zamenu celog telefona, ako se ispostavi da i plocu nemaju na stanju. Ljudi su toliko neprofesionalni i neljubazni da je to strasno.
Da li neko ima predlog za neki dobar servis koji bi mi uradio zamenu sim slota, eventualno ja bih porucio taj sim slot pa samo da ga ugradi ?
Pozdrav, ne znam da li si citao u vezi mog problema sa servisom u Francuskoj. Zavlacili me mesec dana, i na kraju nista jer meizu nije hteo da im posalje maticnu ( iako sam ja hteo da platim), jer telefon nije kupljen zzvanicno preko meizua.
Pitanje je da li ce ti i zamenuti plocu cak iako platis ( ja sam platio , nakraju mi vratili i pare i telefon ostecen sa pokidanim konektorem za volume dugmice). Tako da mozda nije kriv servis, vec podrska od samog meizu-a. Jako im je losa podrska. Zato ja nikada necu vise uzeti meizu telefon dok se to malo ne popravi
Koliko ćeš čekati onda? Pogledaj još neke servise, možda neko ima slot na stanju...Moraju u svakom trenutku imati odredjeni broj delova na stanju, tako zakon nalaze, verujem ja njima da imaju plocu, ali necu da dajem 200e za zamenu sim slota. 3 dolara je slot na netu, plus dobar majstor i to je 20e u vrh glave.
Koliko ćeš čekati onda? Pogledaj još neke servise, možda neko ima slot na stanju...
To jeste.. Možda da odeš lično i zapretiš inspekcijomMa imam jos telefona, nije mi frka ali mi je krivo sto ovlascene servise drze lopovi i sto danas posteno niko nista ne radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari