Nece on sam uraditi restart, vec ces ti morati potvrditi da uradis restart ili da pokusas ponovo.Uradiće restart i ostaće na verziji koju već imam? Neću morati dodatno ništa da radim?![]()
Nece on sam uraditi restart, vec ces ti morati potvrditi da uradis restart ili da pokusas ponovo.
Ostat ce na verziji koju vec imas jer nece nista instalirati. Recovery samo proverava da li je verzija firmwarea za tu verziju telefona, i ako nije onda izbaci da je firmware corrupted.
Edit:
evo odavde mozes skinuti ovu novu verziju FWa: http://meizufans.eu/forum/thread-flyme-os-4-2-5a-test-firmware-mx4
Са ког телефона би да пребациш контакте??
Ако је у питању други паметни телефон (андроид, онда све контакте можеш синхронизовати са Гуглом).
Ако је у питању неки прастари dumb модел, онда може да се одради копирањем контаката на sim картицу... Ово друго под условом да немаш преко 250 контаката (а вероватније је да имаш).
На неким телефонима се такође могу контакти експортовати на меморију телефона па се као такви (сви у оквиру једног .vcf фајла, ако се не варам), опет копирати на нови телефон.
Ima teme "I" verzija. Kada uđem u "Personalize" aplikaciju otvori mi se kao neki store na kineskom gde mogu da biram teme.Da li "I" verzija ima personalizaciju sa temama? Stvarno ne znam, jer znam da nema kineske aplikacije i kineski app store, pa mozda je do toga, tj da nema taj folder.
Pogledaj par mojih postova unazad, u jednom je link za 4.2.2.2I verziju, a slavisaj je i objasnio kako se radi update.Preso sam sa iphone na meizu, jedno lepo iskustvo za sad
Na kojoj ste vi verziji Flyme, ja na 4.1.7I, i jel ima nesto novo da se instalira?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari