Šta je novo?

Meizu MX4

OMG na kraju ce te me i ubediti da tutnem telenoru u kasu 30000 za ovaj mob :D Mada nekako se sve nadam ako se ovaj bude dobro prodavao da ce ubrzo ubaciti i onaj Pro,a taj mi se vise svidja ;) pa mozda bolje da sacekam i mart :D

Је л' стигао Меицу званично у Србију, мислим има ли представништво код нас? Да ли га има још негде осим у Теленору?
Одличан и на изглед јако допадљив телефон, барем по мени. :)
Меицу, Ми4 и ОПО су ту негде, баш нијансе одлучују, када би имао неко ко је користио сва три модела па да изнесе утиске, то би било одлично. :)
Сваки је посебан и добар на свој начин.

када би имао неко ко је користио сва три модела па да изнесе утиске, то би било одлично. :)
Сваки је посебан и добар на свој начин.

Ako i postoji takav u srbiji, bojim se da mu je ime Statistička Greška.

Знам, звучи немогуће. :D
Него рекох боље да питам, можда се ипак неко јави. Довољно би било да је имао прилике да користи и два од ова три. :)

U WW mu je nesto povoljnija cena nego sto je bila, oko 370e, a moze da se uzme i u paketu, posto od skoro saradjuju sa jednim operaterom.

Evo screenshota posle prvog ciklusa punjenja:

fElLbkp.png

NvXq0sF.png

trebalo je i ti da citiraš :D

32/39 hiljada za 16/32 GB u winwinu uz mix XL
skupo

Poslednja izmena:
Ne vide se slike nažalost.
Sad ih vidim i ja :)
Osrednji rezultat baterije, nema šanse da sa opo pređem na mx4.
Ne znam zašto tako slabo drži, ista je veličina baterija kao u opo,a ekran još nešto manji.

Drugi čip, tj. Mediatek nešto brlja tu. Sad ću da BBSujem što kaže telep, možda negde nešto curi. Mada je ovo meni sasvim ok, mnogo bolje nego N5 sa baterijom.

Ne mora da znaci da isto koristite telefon
Pa jedino ako je non stop surfovao na 3g na 100% brightness onda mogu da razumem rezultat,u suprotnom je loše.
11h standby i 5h sot je loše za bateriju tih dimenzija.

Pa valjda vazi da autonomija nikada nije najbolja posle prvog punjenja?

A izgleda i taj mtk vise trosi.. moguce i displej, ne trose svi IPS isto..

Ali deluje da je autonomija u svakom slucaju ispred N5 sto mu je izgleda bilo presudno pri prelasku na MX4 :)

Poslednja izmena:
Treba da se pusti test uskoro na sajtu, ali to je to što se tiče baterije, skoro pa identičan rez sam dobio na 250 cd/m2 i to bez standby :D

Na N5 je baš loša baterija, 3h maximum sam dobijao, meni je ovo sjajno.

Ne znam, ja nikad ne doguram dotle... Doduše exchange mi je uključen, cepaju poslovni mailovi po ceo dan, a i bilo je 20 minuta GPSa preko HERE navigacije. Verovatno može oko 6h sa normalnom upotrebom. Ja imam viber, Hangouts, whatsapp, Gmail sa nekoliko labela, poslovni exchange sa cca 100 mailova dnevno, 20ak minuta razgovora, Fb, Instagram, Reddit, dva twitter naloga, LinkedIn, ne znam šta još imam... Što bi rekli, poweruser. :D

Ako je svima ovakav rezultat onda je to prilicno slabo. Mislim da smo svi ocekivali vise...

Ne znam, ima i neke presete, power-save, balanced i high performance, sutra ću ga staviti na power-save pa ćemo videti d ali ima razlika u performansama. :)

Ja mislim da je to odličan rezultat, jer je naveo kako ga je koristio. Otprilike da bih i ja dobio toliko.
U odnosu na Nexus 5, sjajno. Možda bih nekada uspeo i 2 dana da izguram.

Realno ovaj telefon bi bio bomba da su isli na mid range mtk koji je u meizu note.
Za sada su svi odusevljeni baterijom na tom mobu.. Mislim na ruse i zabare koji su ga nabavili

Poslednja izmena:
Videćemo kako će biti sutra sa ovim powersave... Zaboravih da kažem da ne koristim njegov fabrički auto-brightness, već Lux i da je sve vreme bio na 3G.

Primetio sam jedini bag za sada, a to je kada stavim SwiftKey da ponekad ne mogu da selektujem slovo u rečenici, jedino radi sa stock tastaturom, mislim da su se već žalili kinezi na njihovom forumu za to i da će ispraviti u sledećoj reviziji softvera.

Poslednja izmena:
Koja bi vrhcina bio ovaj telefon da ima Exynos :) Ali dobro, tu je onaj Pro mx4 ali je to vec pravi phablet mada ni ovaj nije daleko.

Poslednja izmena:
Na MX4 dosta struje trosi displej, veliko je odstupanje izmedju 60 i 70%, tih par procenata izgleda kao da je povecano sa nule na 100%.

Ja sam izgurao oko 5h 30min za 14h koriscenja, malo wifi, na poslu 3G, i dalje se cacka. Sasvim dovoljno, vise nego pristojno. Meni se svidja sto ga azuriraju redovno i sto ipsravljaju bagove.

Moze on i bolje, samo da se utegne malo, ima malo vise da se cackao oko prateceg paketa softvera koji treba skinuti odmah po kupovini :D

I Snapdragon bi bio dovoljan.

Ma da, i zmaj je odlican al' za ovaj MX4 Pro kazu da izgleda ima najbolji audio kvalitet od svih telefona.

Neki vrhunski dac uparen sa Exynosom (izgleda da nije wolfson vec ESS).

Plus verovatno najmocnije pojacalo za slusalice u nekom telefonu ikada.
hhyGLRq.png

Evo ovaj plejer ima isti dac kao i Meizu a pogledajte cenu (sa ili bez snizenja, svejedno) http://www.amazon.com/iBasso-DX90-Resolution-Connection-Distributor/dp/B00JRGLX3G

Treba cuti kako sve to zvuci ali ovakve stvari su uvek za respect.

Uz to i sam Exynos kida, takodje ima sony 1/2.3'' senzor itd tako da je ova Pro verzija MX4 brutalan telefon :smoke:

Poslednja izmena:
Vrh Dno