Kinezi,stara bagraostavi mesto za sluske u kutiji cisto da se ponadas
![]()
Ima samo osam aplikacija u recepti, recimo. Ne možeš da setuješ svoje zvuke za third party aplikacije, već možeš samo Meizu fabričke. Ima problem sa SwiftKey i selekcijom slova reči, itd. Ne možeš da expanduješ notifikacije, da setuješ koje aplikacije mogu da koriste LED.
Ovo je par iz glave što sam video ovih par dana korišćenja telefona.
Ostatak je super. Kamera brutalna, telefon je preglasan, dizajn odličan, lepo leži u ruci, baterija od 4-6h.
Jesi probao zvuk sa nekim boljim slusalicama? Bas me zanima kakav je u odnosu na N5..
A ako te smara cajniz UI a hoces takav hardver i sto bolju autonomiju nemas mnogo drugih opcija za te pare - OPO, M8 i Z2/3.. samo ocigledno si navikao na Nexus softver pa je pitanje da li bi ti i ovi telefoni u potpunosti odgovarali.
Koji problemi? Oni tipa ekrana koji ne postoje vec 6 meseci. I koju garanciju nemas? 2god regularne EU garancije a ne Mika Mobil 6 meseci na softverUffff... Vec dugo razmisljam da promnim telefon... Hteo sam nexus 5 da uzmem u telenoru (izasao bi me oko 25k ali je vrlo brzo nestao is ponude), pa sam mislio OnePlus da uzmem ali me pokolebali oni problemi sa njim + ne bih imao garanciju (300e)... U jednom periodu nije bilo nista povoljno u Telenoru ili na oglasima da se uzme (do 300e) a onda dodje MX4... U telenoru bi me kostao 25-26k uz moj paket a mislim da bih dobio i na paket 30% popusta...
Steta. Zato ja nikada ne bi uzeo mtk telefon, uvek nesto sa njima.
Upravo o tome sam i ja pricao. Znaci jos uvek nisu sredili.Ima samo osam aplikacija u recepti, recimo. Ne možeš da setuješ svoje zvuke za third party aplikacije, već možeš samo Meizu fabričke. Ima problem sa SwiftKey i selekcijom slova reči, itd. Ne možeš da expanduješ notifikacije, da setuješ koje aplikacije mogu da koriste LED.
Ovo je par iz glave što sam video ovih par dana korišćenja telefona.
Ostatak je super. Kamera brutalna, telefon je preglasan, dizajn odličan, lepo leži u ruci, baterija od 4-6h.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari