Šta je novo?

Meizu MX4

E ***, zbunilo me je jer mi dole ispod za LG nije pisalo telenor

Eno ga Meizu MX4 Pro listiran na Pandawillu - 570 zelembaća.

Lebe mekani...

edit: aha, to je 32gb verzija.

16gb je 390$, to je već fina cena. *** jel' moguće da bi neko dao skoro 200$ više samo za 16gb memorije???

Poslednja izmena:
Nisam se zabunio, danas su izlistali MX4 Pro po navedenim cenama. Kad me bude smorio One Plus ima da uzmem MX4 Pro 16gb.

Verovatno su se onda oni *****ali za stotku, ova cena neće dugo stojati pošto je običan mx4 450$, danas sam čitao da je pro verzija 490$.

Pozdrav drugari, koja je neka realna cena za kupovinu MX4 u Srbiji (konkretno, dobio sam ponudu da za 300e kupim nov, samo proban), i kako ste vi (koji imate ovaj telefon) zadovoljni istim?
Da li ima nekih decijih bolesti i na sta bih trebao da obratim paznju prilikom kupovine?

Koliko sam ja pohvatao. Jedan je konkurencija xiaomi noteu i on ja 5.5 inca a drugi je konkurencija xiaomi redmiji i on je 4.6 inca. Prvi oko 165$ u kini drugi oko 130.

Pronasao sam na sajtu es.234buy.com maizu mx4 32gb za 299 eur, sa kuponom je 293eur. Da li je proveren sajt? koliko bi me izisla carina i pdv na ovo 40%? do 11og januara sam u Francuskoj, ne verujem da ce stici do tada u francusku ako sad narucim, tako da pitam zbog narucivanja u srbiju

@lopusina koliko ostaje slobodno memorije na 16GB modelu?

Nešto više od 12GB, nikad čuo za taj sajt. . .doduše možda neko drugi jeste.

hvala na odgovoru. Vidim za sajt da ima na nekoliko jezika, primaju paypal, valjda su ok

Pretraži po internetu kakva su iskustva sa njima, za svaki slučaj.

Ipak nisu male pare.

Sta mislis da li je dovoljno 16gb memorije, ne stavljam puno muzike, ni filmova, sve sto je to su mape za navigaciju i aplikacije i nesto fotografije.
Odakle si ti narucio?
Da li je po tebi losije ako je kineski model?
hvala

Meni je dosta i trenutno imam više od 8GB slobodno, može da se koristi usb preko OTG-a. ja sam naručio direktno sa meizumart-a.

Što se tiče verzije mislim da je ipak bolja Int. verzija jer bi trebalo da je delimično otključana, i na nju mogu da se instaliraju sve verzije softvera. (i Kineska i internacionalna)

Ja iskreno čekam da vidim Ubuntu za njega i ako ga izbace uskoro verovatno povlačim svoj oglas sa kp :D

hvala jos jednom.
ova internacionalna verzija je znacajno skuplja od ove kineske.
videt cu jos razgledam.
nadam se da cu pronaci negde nesto po odlicnoj ceni :)

Mislim da je i kontrola kvaliteta u pitanju, zbog nekih sertifikata internacionalna verz. mora da prođe više kontrola.

Naravno i ja se nadam da ćeš naći neki odličan telefon, i da ćeš podeliti sa nama svoje iskustvo.

Narucio MX4 sa fr.234buy.com 16gb verzija 265eur. videt cemo sta ce biti, kazu do 20 dana free shipping. kako sam nacitao salju bpostinternational-om ( valjda belgijska posta)

Gde je kolega sa ove teme koji ceka da mx4 dodje u srbiju? Evo dosao je,cena sitnica..

Obavezno javi kad ti stigne kako si prošao sa carinom.

Kojom poštom su ti poslali?

Nazad
Vrh Dno