Nedelju - dve. Budi strpljiv. Evo ja naučio nešto sa ebay u vrednosti i stajao mi je jedan status na trackingu od 16.12 i 04.01 se samo pojavio na IZMENIČNoj pošti. Sad jos carina nekih dve nedelje da vidimo koliko ce da me odere posto je paket vrednosti 580$...Mozda ce ici n kredit, nemaju ljudi para da placaju kesh. Mozda si ti to malo jeftino prodao, jedino ako nije neki poklon.
Izvinjavam se sto smaram, i pitam stalno, koliko se otprilike ceka na ovu Holandsku postu. Telefon je , tj Kinez je poslao telefon 30. Decembra, dao mi je tracking broj, i 2. Januara sam mogao da vidim na Holandskoj posti da su primili obavestenje o paketu ali da jos nije kod njih. Koliko otprilike treba da stigne posiljka iz Kine do Holandjana?
Mozda ipak treba da sam strpljiv![]()
Za kes?
Nedelju - dve. Budi strpljiv. Evo ja naučio nešto sa ebay u vrednosti i stajao mi je jedan status na trackingu od 16.12 i 04.01 se samo pojavio na IZMENIČNoj pošti. Sad jos carina nekih dve nedelje da vidimo koliko ce da me odere posto je paket vrednosti 580$...
jeste brža, ali je i za. ebanija [emoji6]Hvala, jel NS carina malo brza od ove BGDske?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari