Šta je novo?

Meizu MX4

Naravno , javljam kad stigne, i ako stigne :). Poslali su holandskom postom

Dilerska cena u Srbiji je 300+pdv, ko moze da uzme na firmu i vrati pdv ima super cenu

Kao sto znate narucio sam Meizu MX4, poslat je holandskom postom. Kad odem na holandsku postu da proverim traking, ispise da "the item is pre-adviced" , a kad odem na 17track.net onda dobijem ovo kao na screenshotu

Prilozi

• Screen Shot 2015-01-05 at 1.42.39 PM.png
    Screen Shot 2015-01-05 at 1.42.39 PM.png
    348.5 KB · Pregleda: 243
Problem je u tome da na sajtu netherland poste u tracking mi pise "the item is pre-adviced" i nasao sam da to zany "it means shipper has already printed shipping label, but parcel has not been received by Netherlands Post yet" a na onom sajtu ima prikazano da je u tranzitu za Srbiju. Tako da mi to malo stvara zabunu

Pa u tranzitu je, ide sa nekom drugom poštom do nederlanđana, možda ga singapurćani nose. :D

To znaci da je Ned. Post dobila informaciju o paketu i da treba da ga preuzme ali da fizicki jos uvek nije kod njih... Tako je i meni pisalo za OPO kod DHL-a.

Meni nista nije jasno. :) Kinez salje paket sa nekom njihovom postom do Holandije, i onda iz Holandije do Srbije paket stize Holandskom postom?

Tako je. Racunaj da je to jedan od sporijih nacina dostave.

samo da ovi naši carinici ne uporede sa cenom u winwinu,ima da osole po dažbinama :S:

Sta da radim , bas se poklopilo da kad sam narucio , on se pojavio u prodaji kod nas. Kako ide za Suboticu carinjenje? Da li ostaje odmah u Subotici cim udje u Srbiju ili ide za BGD i tamo carini?

Beograđanima harač :D

puuuu ( ko Homer Simpson). No dobro staces kad se tako mora.

Ja ne znam ko ce u srbiji da kupi ovaj mx4 po ovim radnjama sa ovim cenama, ja sam svoj bukvalno nov uredjaj jedva na kp prodao za 300€. I to posle vise od mesec dana, za mesec dana mi se jedva par ljudi javilo da pita za telefon. Bilo je par bagova koji su me nervirali, uzeo G3 i mirna mi glava.

Mozda ce ici n kredit, nemaju ljudi para da placaju kesh. Mozda si ti to malo jeftino prodao, jedino ako nije neki poklon. :)

Izvinjavam se sto smaram, i pitam stalno, koliko se otprilike ceka na ovu Holandsku postu. Telefon je , tj Kinez je poslao telefon 30. Decembra, dao mi je tracking broj, i 2. Januara sam mogao da vidim na Holandskoj posti da su primili obavestenje o paketu ali da jos nije kod njih. Koliko otprilike treba da stigne posiljka iz Kine do Holandjana?
Mozda ipak treba da sam strpljiv :)

Mozda ce ici n kredit, nemaju ljudi para da placaju kesh. Mozda si ti to malo jeftino prodao, jedino ako nije neki poklon. :)

Izvinjavam se sto smaram, i pitam stalno, koliko se otprilike ceka na ovu Holandsku postu. Telefon je , tj Kinez je poslao telefon 30. Decembra, dao mi je tracking broj, i 2. Januara sam mogao da vidim na Holandskoj posti da su primili obavestenje o paketu ali da jos nije kod njih. Koliko otprilike treba da stigne posiljka iz Kine do Holandjana?
Mozda ipak treba da sam strpljiv :)
Nedelju - dve. Budi strpljiv. Evo ja naučio nešto sa ebay u vrednosti i stajao mi je jedan status na trackingu od 16.12 i 04.01 se samo pojavio na IZMENIČNoj pošti. Sad jos carina nekih dve nedelje da vidimo koliko ce da me odere posto je paket vrednosti 580$...

Nedelju - dve. Budi strpljiv. Evo ja naučio nešto sa ebay u vrednosti i stajao mi je jedan status na trackingu od 16.12 i 04.01 se samo pojavio na IZMENIČNoj pošti. Sad jos carina nekih dve nedelje da vidimo koliko ce da me odere posto je paket vrednosti 580$...

Hvala na odgovoru, moram se strpit. ajd bas javi koliko su te odrali za taj paket.

@iggyboy cestitam na kupovini.

Nije to toliko losa cena, to je oko 430eur ta puna cena u WW , carina i pdv ako narucujes iz kine ce biti sigurno 100eur i vise mozda to je onda 330eur , a na Kineskim sajtevima 16gb verzija je od 270-300eur, najverovatnije kineska verzija, dok je ova internacionalna skuplja. tako da kad pogledas ovo u WW je dobra cena.

Poslednja izmena:
Pošto vidim da ste se ispisali na brzaka, da samo ispravim ljude koji su ti rekli da će ti se telefon cariniti u BG, to nije tačno pošto se naši paketi(za vojvodinu) carine u NS, kao što se za jug srbije carine u Nišu.

Opusti se i čekaj da pošta odradi svoje, nekad jeste nekad nije.

Meizu MX4 Pro Review

[YOUTUBE]PiiKLp-vCOY[/YOUTUBE]

Nek bude kakva hoce :) inace dobio novi status kod pracenja posiljke, fon je preuzela holandska posta

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno