Šta je novo?

Meizu MX4

Ne znam. Mislim da ih ima samo u italiji od eu zemalja. Narucuje se direktno sa meizu it sajta.
www.androidworld.it/2014/09/06/meizu-mx4-prezzi-disponibilita-per-litalia-246561/

Edit: lol
Hello everyone, I am白永祥Meizu technology. Just received the news, as of today, including the appointment of Meizu MX4 book included, the total has more than 7.7 million, far more than expected also feeling the pressure. Thank you for your support! We will continue to explore and innovate, to bring more and better use of the products

A koliko sam procitao na sajtu,jedan broj moze da naruci jedan mob.

Inace popularnoat ovog moba je i zbog cinjenice da ima dual radio,to jest radi i na WCDMA i na TD-SCDMA mrezi. Znaci oba velika kineska provajdera su pokrivena

Poslednja izmena:
Ne dam vise od 300 eura :p

A "hteo" si da kupis iphone 6 za 550e.. ? ;)

Poslednja izmena:
Pa za to bi dao, ali su malo razocarali. Da su bump-ovali RAM, OIS... Pricam za 4.7 model. Za Android ne dam te pare. Za 300e ce uvek biti neki Nexus :)

Idi na njihov sajt. Plus je kanadski dolar slabiji od usa. Pa proracunaj

580e nije bas 550 :) ali toliko je i u USA skoro.

A da kanadski dolar... Onda dodje oko 530 :)

Baš ću da pogledam, hvala puno. Izvinjavam se na malom off-u. :) Koliko god da je, previše je jeftinije nego kod nas, ovi naši deru, nisu baš normalne cene.

Pa to je klasika. Prvih mesec dana zarada im je duplo. Prvo da se namire fudbaleri,starlete i sitni krimosi. Posle toga cena ide drasticno dole.
Ja ako dovucem koji do kraja meseca ili pocetka okt bice svega. Sorry za off

Poslednja izmena:
Ma preskupi mi su ovi a i ne mogu da se nadju ovde, vidim ja da cu da uzmem Mi3 do 250e na KP i mirna glava. :)

550 eura za 4.7 720p ekran, 8mpix kamera, da je to neki android proizvodjac popisali bi se po njemu za te pare. Rekli bi da ne vredi 200 eura.

Naravno, trebali su da stave 320x480 jer ipak je to iOS pa ti ni ne treba bolje. Ista prica kako je i 1GB rama dosta i onda neko postavi klip gde ne moze dva taba u browseru da drzi a da ih ne ucitava iznova. No tako nesto nikada neces procitati na bencu.

Poslednja izmena:
Jel ima novosti za Google servise?

Nema. Ceka se oficijalni rom :)

Ima li nekih novosti u vezi osecaja u ruci i zvuka u sluskama :) review nece skoro.. ?

Na koju su onda foru oni italijani uspeli da stave, kacio sam link.

To italijani lupaju gluposti.

down.tech.sina.com.cn/3gsoft/download.php?id=4415

Probaj ovde,pise mx4 mada ne verujem

Ako ovako izgleda MX4 Pro, onda je mnogo ruzan, pa to Samsung. :)

Probao sam sve ja to još prvi dan kad sam dobio, nijedan od tih Google Installer-a ne radi. Mislim radi da dobijem i Google servise i Play Store instalirane, ali oba dobijaju force close čim ih pokrenem.

Poslednja izmena:
Vrh Dno