milojkovstojko
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.08.2013
- Poena
- 170
Hvala vam. Ako je ultra mirna ruka potrebna i da ljudi glume statue. Ostajem na z2. Treba mi beki dual sim a sa dobrom kamerom ovaj mi zapao za oko ali ***.
Kao sto rekoh,ako se slika nesto staticno, slike su odlicne... Mrtvu prirodu i prirodu mozes da slikas cime hoces,imas koliko hoces vremena da sve podesis i namestis.
Moj primerak je sa telenor mreze,Meni je kamera odlicna. Cak i na jako losem svetlu. Ali napominjem da sam dobio novi aparat koji se po svemu razlikuje od starog pa i po kameri. Fotke na dnevnom svetlu su ostre i dobre dinamike. Mogu da okacim full res primere. Doduse, meni je fotogrfija i mirna ruka usko povezana s poslom
Sent from my m2 note using Tapatalk
meni počeo da trokira,najstrašnije.Sumnjam na viber i chomp sms.Kakva je situacija kod vas?
meni počeo da trokira,najstrašnije.Sumnjam na viber i chomp sms.Kakva je situacija kod vas?
samo resetuješ telefon ili izbrišeš sve poruke iz vibera?
Izgleda od serije do serije, razlicito rade i razlicite su izrade... Pitaj boga, kao razliciti telefoni svima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari