Šta je novo?

Meizu m2 note

Ovo za alarm meni stoji ovako, doduše to je na flyme 5, ali ja ga koristim na 4.5 flyme-u

uploadfromtaptalk1454769928735.jpg

5 se resava uz nova launcher i tesla unread.
1 uz modul meizu notifications za xposed
6 uz modul flyme tools za xposed

I meni je alarm normalan,tamo u satu...
Proslo je vreme kad sam menjao rom-ove i root-ovao android, ne zelim da gubim vreme, mrzi me :D Dolazi u obzir samo instalacija aplikacija sa marketa i zvanicni update za sistem. Btw jel u najavi neki zvanicni update za flyme ili android verziju?
Probao nova launcher, za unread treba da se plati... a i deluje mi brze ovaj default

Ja sam mislio da ovo sve treba da radi out of box, bez dodadnot cimanja :trust:
Trebalo bi :)
U principu sve radi odlicno, ovo su neke gluposti koje ce biti ispravljene nadam se ;)

Ustaj..[emoji1]

Meni stoji normalno ok.
Pogledajte prilog 191923
Evo sad sam menjao jezike, nije do prevoda, ono je neki bug u opciji za alarm

4.5.3i

Aplikacija kaze da nema novog update-a

A sad vidim da na sajtu ima novija zvanicna verzija

Ne može telenorov custom rom da radi ota update. Samo internacionalne verzije imaju ota.

Jeste, ručno se radi. Nemam tu verziju pa sačekaj teleronovce za savet ako treba.

Ja mislim da ni internacionalni ne može da ima ota, nego samo A verzija. Ne znam čak ni IN da li može da ima ota.

Imam internacionalnu verziju. Ota radi bez problema.

Jel ima neko problema sa google tastaturom? Kada cekiram zvuk i vibraciju za kucanje, pobrljavi skroz. Zvuk nije sinhronizovan a vibracija nece da radi

I ja sam isto pitanje postavio ali niko se nije udostojio da barem da neki kratak odgovor...

ja uvek pre nego sto pitam, ukucam u gugl par najprostijih reci, recimo "m2 note firmware update" ... evo probao sam,odmah nudi i rec international... posle toga odmah nudi MEIZU sajt gde bukvalno najprostijim engleskim jezikom pise kako da apdejtujes sistem i stoji DOWNLOAD...

trebalo mi je 5 sekundi.... brze nego da cekam na forumu da se neko udostoji da odgovori da upises u gugl 5 reci,zar ne

ali evo, skini update fajl
http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1
prebaci na telefon i otvori ga preko "Documents"

toeto

Poslednja izmena:
ja uvek pre nego sto pitam, ukucam u gugl par najprostijih reci, recimo "m2 note firmware update" ... evo probao sam,odmah nudi i rec international... posle toga odmah nudi MEIZU sajt gde bukvalno najprostijim engleskim jezikom pise kako da apdejtujes sistem i stoji DOWNLOAD...

trebalo mi je 5 sekundi.... brze nego da cekam na forumu da se neko udostoji da odgovori da upises u gugl 5 reci,zar ne

toeto

Nije uopste problem da se googla i nadje sve ovo. Ja sam skinuo update. Pitanje je da li moze na mob iz telenora...

Onda te nisam razumeo. Kako onda telenor može biti internacionalni? U pitanju je custom rom za operatere/operatera koji samo ima "i" u svom nazivu. Kao što rekoh, imam internacionalnu verziju M2 note kupljenog u Kini. Baš sam zato i kupio, jer mi je odgovaralo da imam takav rom a koristim samo kineze.
Koštao me je više nego da sam kupio telenorov na oglasima i ne žalim ni jedan uloženi dinar.

Poslednja izmena:
Par telenorovih aplikacija ne cini rom custom. Updejtovi se pustaju preko regiona, operatera, serijskog broja itd... Telenorov custom rom ne postoji, svaki internacionalni update zip tebi flesuje i telenor aplikacije, apn podesavanja, ostala podesavanja vezana za telenor mrezu... Dakle updejt je jedan za sve , ali zavisi od tvog telefona sta ce na njega da se instalira. Slicnu foru ima i LG. Telenor je najverovatnije kriv sto nama sa telenora ne pustaju ota jer njima samo pravi veci posao(kasnije, u smislu podrske itd)..

Nema telenor nikakav custom rom... Onda bi se skidao sa druge lokacije, a ne direktno sa meizu sajta odakle svi skidaju... Evo ja skinuo i instalirao uz Wipe, a opet mi doslo nekoliko telenor aplikacija... A skinuto sa meizu sajta,kako su oni znali da ja skidam bas za telenorov telefon...??? Isti fajl skidaju i oni u celoj evropi.

E sad kako oni meni ubace te telenor aplikacije,nemam pojma... najlogicnije mi je da telefon ima neku particiju, ili sta vec, koju ne brise nikad, tu drzi tih nekoliko aplikacija koje samo instalira na svez sistem. Svakako ih obrisem odmah i od tad nema nista sto ga vezuje za telenor.
Druga teorija mi je da imaju u rom ubacene aplikacije za sve operatere koji prodaju taj telefon, pa tokom instalacije roma on detektuje po IMEI da ga je prodavao telenor i stavi njegove aplikacije...
Pojma nemam...

toeto

Nije uopste problem da se googla i nadje sve ovo. Ja sam skinuo update. Pitanje je da li moze na mob iz telenora...

Evo, lepo ti je covek objasnio sve u tri recenice. I ja sam pitao iz istog razloga,a ne zato sto me mrzelo da nesto "izguglam". Bio sam i na MEIZU sajtu i na raznim drugim stranim forumima ali sam prvo pitao ovde da ne bih dosao u situaciju da zeznem nesto sa telefonom koji je tek kupljen. Mozda ti imas vremena da sedis za racunarom po ceo dan i da "guglas" nesto u nedogled ali ja nemam. Hvala na odgovoru ali stvarno ne vidim potrebu da mi odgovaras na ovakav nacin!

Da li je posle update-a tel resetovan ili ostane sve instalirano i podeseno?

Kada je počelo malo da mi se muti pred očima shvatio sam da sam previše buljio danas u telefon. Reko' ajde da bacim pogled na bateriju, kad ono....

e27168a24ede42a08bb76510bc5fc277.jpg

Samo da javim, odradio sam update na 4.5.4.2i
Sve je proslo ok i relativno brzo. Aplikacije, podesavanja, sve na broju.

Nema vise kineskog slova u podesavanju alarma, sad lepo pise "save" :)

Jao to slovo me je iritiralo za sve pare! Ali pre skoro mesec dana sam resio sa 4.5.4 taj hijeroglif

Baš sam se obradovao jučerašnjem SOT-u ali mi je delovao nerealno jer se sećam ovde komentara oko 4.5 sata da je prosečan sot. Pogledam opet malo pre i isto. [emoji2] [emoji106] 3h 8 min, još 59% baterije. :)

uploadfromtaptalk1454851186931.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno