Šta je novo?

Meizu m2 note

ok sad sam provalio da nemam root iako sam podesio sve kako treba
ali aplikacije poput flashfire i twrp mi prijavljuju da nemaju root acces

uspeo sam!
trebalo je da apdejtujem supersu i posle je sve radilo kao podmazano
hvala obojici :)

edit: jos da iskopam flyme tools i na konju sam
pitam se sto te app nema u xposed repozitorijumu

edit2: iskopao sam 1.8.6 jel to najnovija verzija?

Poslednja izmena:
Ima li neko rešenje za to što, nakon instalacije, nema shortcuta aplikacije (iako piše da je shortcut created)? Da bih dobio ikonicu sveže instalirane aplikacije moram da uđem u settings i štikliram show flyme icon style i da ga opet odštikliram. To se dešava nevezano za opciju prikaza ikonica. Sve ostalo radi odlično.

Jel probao neko da izbrise xposed sa onim zip fajlom? Meni ne radi preko flashfire.

Zna li neko kako da riješim problem sa zvukom kod poziva, bio je normalan i odjednom je postao čudno tih (čak i na Viberu). Nije imao nekih udaraca da bi to moglo biti, a ne znam da li sam ja to smanjio nekako pa ne znam da vratim. Guglao sam, ali ništa nisam našao što bi moglo riješiti problem.

Uglavnom postoji li način da se to pojača ili neka aplikacija da to sredi, pošto siguran sam da je to neke softverske opcije, a ne da mi se baš da flešujem opet jer taman sam ga sredio od a do š.

Poslednja izmena:
Jesi li pogledao u MTK Engineering menu? Tamo ima nekih postavki za zvuk.

Zna li neko kako da riješim problem sa zvukom kod poziva, bio je normalan i odjednom je postao čudno tih (čak i na Viberu). Nije imao nekih udaraca da bi to moglo biti, a ne znam da li sam ja to smanjio nekako pa ne znam da vratim. Guglao sam, ali ništa nisam našao što bi moglo riješiti problem.

Uglavnom postoji li način da se to pojača ili neka aplikacija da to sredi, pošto siguran sam da je to neke softverske opcije, a ne da mi se baš da flešujem opet jer taman sam ga sredio od a do š.
Da li si probao da restartujes telefon?Ja sam imao slican problem na Samsungu, ali posle restarta, sve radi normalno...

I dalje isto, baš je tiho. U gradu se neki dan javio i ništa ne čujem, u zatvorenoj prostoriji može proći.

I dalje isto, baš je tiho. U gradu se neki dan javio i ništa ne čujem, u zatvorenoj prostoriji može proći.
Instaliraj neku aplikaciju za podešavanje zvuka, npr audio guru, pa vidi da ti voice opcija nije utišana. Da ne kopaš po podešavanjima gde je ta opcija. Ja sad pogledao i ne vidim gde se podešava jačina zvuka u slušalici a ova opcija voice definitivno menja tu jačinu zvuka.
uploadfromtaptalk1455226039824.jpg

Meni se desava recimo da pustim muziku na slusalicama, ono bude pojacano do kraja, i kad recimo lajkujem nesto na fejsu automatski nakon toga lajka grune zvuk, bude mnogo jaci.
Secam se da je neko pisao o tome, ali ne mogu pronaci. Je l` i za ovo moje resenje neka aplikacija za zvuk?

Meni se desava recimo da pustim muziku na slusalicama, ono bude pojacano do kraja, i kad recimo lajkujem nesto na fejsu automatski nakon toga lajka grune zvuk, bude mnogo jaci.
Secam se da je neko pisao o tome, ali ne mogu pronaci. Je l` i za ovo moje resenje neka aplikacija za zvuk?

ja sam pisao da kada iscupam slusalice i vratim,bude zvuk tisi...dok ga ne pojacam do kraja, onda se vrati na pravu jacinu

To je da ti ne bi probilo usi odmah,ostavi ti vreme da ti se usi naviknu :)

To je da ti ne bi probilo usi odmah,ostavi ti vreme da ti se usi naviknu :)

ne, kada ukljucim slusalice uopste ne krece zvuk... sto je i normalno. Nego kada posle toga pustim nesto,bude kao da je smanjeno. Onda pojacavam dok ne pokaze da je pojacano do kraja (a zvuk nije toliko jak uopste) i jos par puta kliknem i onda se tek pojaca skroz...

Kod mene ne radi tako, mogu da klikcem do sutra, nista.
Utisa se na notifikaciju, i to je ok. Ali bas grune zvuk (mnogo jaci od maksimuma) posle FB aplikacije i lajka. Cackacu, istrazivacu, bitno je da nisam jedina sa sličnim problemom. :)

Kupite fiio/sansa plejer i em uzivate em naucite sta je kvalitetan zvuk.[emoji4]

Ih sad, daj neki konstruktivniji savet kad vec hocu na mobu da slusam muziku. :D

Ja gledam caletu da uzmem fon sa dve karice, pa mislim da je najbolji izbor ili m2 note ili xiaomi redmi note 2.
Ima li m2 po oglasima i koliko se tesko nalaze? Kapiram da je bolje da najurim tako neki iz lelenora nego da uzimam od madjara ili u logicshopu za 180e?

Ja gledam caletu da uzmem fon sa dve karice, pa mislim da je najbolji izbor ili m2 note ili xiaomi redmi note 2.
Ima li m2 po oglasima i koliko se tesko nalaze? Kapiram da je bolje da najurim tako neki iz lelenora nego da uzimam od madjara ili u logicshopu za 180e?

imas po oglasima, nalete cesto i na KP i na mobilnom svetu. Racunaj oko 170e (od operatera, 2god garancije).
Samo trazi kontakt prvog vlasinka, za slucaj da ti kod reklamacije daju nov telefon, mora vlasnik da uzme.

imam problema sa vidzetima
koristim apex launcher zooper i jos neke widgets od app
i desi se da prosto nestanu sa ekrana ili se ne odazivaju
moram da iskljucim ekran na dugme i ponovo upalim da bih povratio sve
i onda posle nekog vremena opet nestanu/ne funkcionisu
do cega bi to moglo biti?

kapiram da bi jedan restart sve to resio jer sam mnogo cackao tel
ali sam softibrikovao telefon i jedva ga nekako povratio kada sam ga poslednji put restartovao
pa se bojim da ne napravim jos veci problem

pa posle jednog restarta nije hteo da se podigne flyme
na mezufans.eu sam procitao da je u pitanju softbrik

edit: inace se problem s widgetima resio sam od sebe posle restarta i gasenja nekih opcija u flyme tools

Poslednja izmena:
i samo jos da kazem da sam jako zadovoljan telefonom
bas je kvalitetno izradjen i stvarno ne znam ima li premca u ovom cenovnom rangu

jedino mi se ne svidja flyme
sledeci telefon ce mi def biti vanila android

Koja je veličina ovog torxa (ako je uopšte torx) za otvaranje kućišta telefona. Iskrivio sam ovu lajsnicu a ne mogu je ispraviti ako ne odvrnem taj dole šrafić..

Zasto je tako bolje? Valjda i domaci uvoznici daju neku garanciju, a i uvoze iz istog izvora kao i Telenor, MTS itd? Ja se sve mislim da sam trebao da ga uzmem za kes u radnji.... nije neki popust koji dobijes uz operatera a mogao sam 50% popust na pretplatu da uzmem bez telefona.

Nazad
Vrh Dno