Šta je novo?

Meizu m2 note

To je neki znak :D mani ga se :D

To je neki znak :D mani ga se :D

znak je da je lose uputstvo... :D Nasao sam drugo,listao sam tu xda temu i neko je okacio eksterni link... Odradio bez ikakvih problema, restartovao se jedno 10min i sad sljaka kao ludo :)
Onaj modul Flyme Tools krca.... tebi bi dobrodosao,pored mnogo funkcija menja i DPI za svaku app posebno :)
Sad jos da te ubedim da stavis :D

Nouuuu! Xposed neće prići mom telefonu :D

Dobio sam pre neki dan telefon i za sad su utisci vise nego dobri. Navise mi se dopala duzina trajanje baterije i brzina telefona.

Sad za ove sto imaju malo duze telefon da kazu koji trikovi i saveti su preporucljivi da se odrade na telefonu ako ih ima :)

Zato što sam imao probleme sa njim ponekad pre još. Onda kad je trebao petica da se pojavi išao je novi xposed i posle sam skontao i da mogu bez njega. Kasnije sam furao cm12 na s3 i mnogi su imali problema zbog xposeda, ja lično ne (jer ga jelte nisam imao), kad su ga izbrisali sve je bilo u redu. Onda je došao odgovor Archija i Boeffle da ako se prijavljuju bagovi, da se ne žale ako imaju xposed.

Vise sam za stabilnost, nego dodatni framework na iovako dva framework-a, tri mi ne trebaju :D

Jel moguce nekako namestiti da se ne gasi ekran kada mi je okrenut ka licu? To sam koristio na g2, bas mi je bilo korisno.

A kako je to korisno?
Ja to ne bih nikad radio, što da ti ekran sija u lice bezveze?

Dobro si prosao sa optimizacijom od 10 minuta, meni je radio preko pola sata.

@poison i ostali u security aplikacij ici na power pa u donjem desnom uglu na one cetri kockice. Tu pogasiti sta da ne radi u pozadini. Meni se cini da sam jos malo poboljsao bateriju time.

@ivicanikolic34 Hold Screen ON

Poslednja izmena:
@ChobbyNS kada citam nesto duze,a i ja ostale stvari, lakse mi je da se ne gasi kada ga gledam,nego da menjam timeout stalno...

@kamango604 hvala, probacu :)

probao sam gravitybox samo zbog expandable volume control.... ali ne radi :(

cini mi se da sam skockao sistem kako meni odgovara,jos to da zavrsim i ovaj lockscreen kada bi mogao da pokazuje album art.... bilo bi sve 10+++ idealno :D
i,da, notifikacije da budu razlicitih (normalnih) ikonica,a ne skoro sve kao onaj oblacic...

Joj izvini, ja sam mislio da hoćeš da gori ekran dok razgovaraš s nekim :)
Neko je to skoro tražio pa mi bilo čudno.

Xposed je namenjen stock romovima, mogu da se koriste plug in-ovi kao you tube adaway, ili crappa links, ali nesto kao gravity box ce sigurno praviti problema na custom romovima.

ma znam, ali neke prostije modifikacije (kao to za volume) su uvek radile, barem na mojim prethodnim telefonima...

U aplikaciji "Poruke" mi ne funkcioniše orijentacija ekrana. Molim za pomoć.

Pozdrav svima. :)
Pošto na ms-u niko nema M2 Note sem mene došao sam ovde da proverim nešto. Kupio sam telefon kod Smiljane iz Subotice i kada je stigao fon imao je 86% baterije i koristio sam ga nekih 10h i imao sam 4h 37 minuta sota. Ali danas nikako ne mogu da pređem 4h sota malo slabije upotrebe. Trenutno imam 42%, a punio sam ga do 94% pre 6h. Sot 2h 41min i ekran mi je treći potrošač odmah posle andorid sistem i android os. Da li je to normalno? Takođe mi se desilo da je preko noći pojeo 11% baterije. Sve mislim da je to do ovih bloat gluposti koje ne mogu da obrišem jer je fon za azijsko tržište (tipa oni cleaneri i boosteri itd). Neke sam obrisao, ali neke ne mogu. Android 5.1, Flyme 4.5.2U. Šta da radim? Da li mogu nekako da se prebacim na internacionalnu verziju? Naime imam garanciju preko imei broja godinu dana pa ne bih da radim nešto što će negativno uticati na garanciju. :)

Koja fora sad sa ovim rutom? Piše da je rutovan, a na root checker piše da nije....

Poslednja izmena:
Primetio sam taj bug, jos uzeo Piston 3 koje imaju 32 oma pa je problem jos izrazeniji.No skontao sam za tu foru, moram malo smanjiti zvuk pa pojacati.Takodje u stock sms aplikaciji ne radi mi rotacija ekrana, ima jos neko taj problem? Instalirao Textru i u njoj sve radi po PS.

Kad smo kod zvuka, sta treba da pojacam u onom modu, samo headphone na 160?

Ja cekam hybrid vec 2-3 nedelje... ne mogu docekam :-D
Koji je to mod?
I ja koristim textru,iako imam dve kartice. Ali sa te druge samo net i pozive koristim,tako da mi nije bitno sto je textra za single sim.

Informacija za one koji koriste I verziju softvera.
Firmware 4.5.4.2I će zvanično biti objavljen 24. decembra.

sta li je unapredjeno?
da li ce moci preko xposeda da se apdejtuje... ili sve ispocetka,sto me jaaaako mrzi

Ovo je zvanični changelog:

Optimized the usage of system storage;
Fixed the problem of contacts being deleted abnormally;
Fixed the error occurred in Sports of third-party app WebChat.

Ne znam da li je još nešto menjano.

Moram da kažem da sam probao razne browsere, ali da je stock najbrži. Jedino što mi fali je find in page.

Jel se još nekom i dalje dešava onaj problem sa Contacts Related?
Uopšte ne mogu da provalim kako radi. 2-3 ciklusa punjenja-pražnjenja mi je OK i stoji na 1-2% a onda opet ide postepeno i do 17% u battery usage.

Šta može biti uzrok slabog (prigušenog) zvuka u slušalici tokom razgovora?

Primetio sam taj bug, jos uzeo Piston 3 koje imaju 32 oma pa je problem jos izrazeniji.No skontao sam za tu foru, moram malo smanjiti zvuk pa pojacati.Takodje u stock sms aplikaciji ne radi mi rotacija ekrana, ima jos neko taj problem? Instalirao Textru i u njoj sve radi po PS.

Kad smo kod zvuka, sta treba da pojacam u onom modu, samo headphone na 160?
Hvala za savet - aplikacija Textra instalirana i rešen problem sa orijentacijom ekrana.

Vrh Dno