kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
Ne mora custom recovery za xposed. Naci instaler na xda i koristiti arm64 xposed. Radi se preko terminal emulatora.
Ne mora custom recovery za xposed. Naci instaler na xda i koristiti arm64 xposed. Radi se preko terminal emulatora.
Za prvi problem samo otvori aplikaciju i onda pritisni Home taster i kad si to uradio povuci od dole na gore da upalis multitask i kad ti se u njemu pojavi ikonica viber samo drzi prstom na nju i kad se pojavi katanac onda ce aplikacija ostati stalno da radi u pozadini(meni tako radi fb,gmail,viber,skype)Čao ljudi.
Registrovao sam se jer mi treba pomoć.
Uzeo sam ovaj telefon u Telenoru pre dve nedelje i sve u svemu sam zadovoljan iako je Flyme OS ono... Trenutna verzija softvera je Flyme OS 4.5.4I
Elem sve bilo ok do pre par dana kad sam primetio tri stvari:
1. Viber poruke mi PONEKAD pristignu tek kada otvorim Viber app. Na mobilnom internetu/WiFi sam stalno. Video sam ovde negde da je reč o dozvolama u Security Center-u, ali tamo mi deluje sve OK... Ovo mi je mnogo manji problem, od sledećeg:
2. Dostupan sam, a nisam dostupan. Nalazim se u 4g mreži skoro ceo dan i odjednom mi stigne SMS od Telenora da ima XY propuštenih poziva. Interesantno je da ih ja mogu sve pozvati nazad, odnosno bilo koga, bez ijednog problema, ali kad sa fiksnog u tom trenutku pozovem sebe, i ja dobijam glasovnu poruku da sam nedostupan. Nakon toga, resetujem telefon i sve je ok do sutra. Sutra moram opet. Ovo mi je izuzetno nezgodno jer mi je ovo jedini broj, a koristim ga i za posao.
Sve ostalo radi kao sat i generalno sam zadovoljan.
Hvala na pomoći.
Zadovoljan si telefonom koji je u mreži a ti nisi dostupan?Malo mi nelogično al ajde...Čao ljudi.
Registrovao sam se jer mi treba pomoć.
Uzeo sam ovaj telefon u Telenoru pre dve nedelje i sve u svemu sam zadovoljan iako je Flyme OS ono... Trenutna verzija softvera je Flyme OS 4.5.4I
Elem sve bilo ok do pre par dana kad sam primetio tri stvari:
1. Viber poruke mi PONEKAD pristignu tek kada otvorim Viber app. Na mobilnom internetu/WiFi sam stalno. Video sam ovde negde da je reč o dozvolama u Security Center-u, ali tamo mi deluje sve OK... Ovo mi je mnogo manji problem, od sledećeg:
2. Dostupan sam, a nisam dostupan. Nalazim se u 4g mreži skoro ceo dan i odjednom mi stigne SMS od Telenora da ima XY propuštenih poziva. Interesantno je da ih ja mogu sve pozvati nazad, odnosno bilo koga, bez ijednog problema, ali kad sa fiksnog u tom trenutku pozovem sebe, i ja dobijam glasovnu poruku da sam nedostupan. Nakon toga, resetujem telefon i sve je ok do sutra. Sutra moram opet. Ovo mi je izuzetno nezgodno jer mi je ovo jedini broj, a koristim ga i za posao.
Sve ostalo radi kao sat i generalno sam zadovoljan.
Hvala na pomoći.
Desavalo mi se i na proslom telefonu da Viber ne stize,dok ne otkljucam telefon... znam da se to na vise telefona javlja, mozda je i bag do njih...
Biće ja mislim 6.0, ali ne uskoro. Možda dodje sa flyme 5, a možda i ne.
Mana meni jedino što nema odvojena podešavanja za zvuk (ringtone, media, notification) i što ne može jačina vibracije da se smanji.
Biće ja mislim 6.0, ali ne uskoro. Možda dodje sa flyme 5, a možda i ne.
Mana meni jedino što nema odvojena podešavanja za zvuk (ringtone, media, notification) i što ne može jačina vibracije da se smanji.
Hvala lepo
Pa napisao sam ti u privatnoj poruci pre neki dan kada si me pitao?
Djilkosh_Ns @ ako ti nije problem da povuces paralelu kao bivsi korisnik S3 sa Note M2? Sta je + a sta - u odnosu na S3?
Evo jos jedne sitnice koja mi "smeta"... Ikonice notifikacija su iste za 90 posto aplikacija... U vecini slucajeva je onaj kao chat oblacic (i za Gplay, i za poruke, i za snapchat....) ,pa ne znam od cega mi je notifikacija dok ne povucem statusbar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari