Šta je novo?

Meizu m2 note

? Meni baterija traje 3 dana minimum. Konzervativna upotreba WiFi / 4G mreze. Sa ukljucenim WiFi sigurno 2 dana izgura (4G ga ubija zesce kao i sve druge...).
Tako da ne znam sta bi trebalo da mu radis da izdrzi 4.5 sata max :)

To je screen on time. Toliko uglavnom i ja izvlacim sa onolikim wakelockom.

Izgleda da mi se poboljšala baterija sa ovim update-om ili se baterija "slegla"

dc9c962b015c24e47d94da381c68307f.jpg
f7caf90f41a32b4eb409d05bc1dd78cf.jpg

uploadfromtaptalk1450110764616.jpg

Moze pomoc, google ne daje konkretne savete. Nasao da je vezan za wifi ali kako da resim...

Hmm ja sam taj eint imao i kad nisam na wifi-u, tako da ne znam.

af3c5dc19407e22cbe4e60cbc58041eb.jpg

Meni je ovako podešen wifi.

Zamrzo mzsync, mz cloud service i sad mi je keep awake ispod 15 min na zadnjih 12 sati. Da li je do toga ili neceg drugog nemam pojma, uglavnom primetno bolja baterija.

Možeš i mz pay, email (ako je ne koristiš), calendar (ako koristiš neki drugi) flyme home screen (koristim novu)

Ja sam freeze-ovao i system keyboard, pošto me nervira ono gore da mi stoji u status baru za menjanje tastature.

To je to za sad.

Ja znam za "I" international odnosno A (kineski)

Za I postoji update na 4.5.4.1

Vrati se par strana unazad dve tri, četiri.

Odradi slobodno.

U je isto kineski ali sa vise bloata nego na A verziji.

Znači dve kineske i jedna internacionala.

To samo razlika u mrežama fdd tdd ili kako već u te dve kineske na stranu bloat?

Pa cenim da je jedna za china unicom a druga za china telecom provajdera u kini :)

Da li ima veze sa band-ovima to ne znam. Mozda je razlika samo u apk i servisima.

A nije kineski nego univerzalni, U China Unicom, i C China Telecom.

nece nesto da mi se rutuje preko flyme os, pa sam morao preko king root. jel moze neko da mi pomogne na ubacim 4.5.4 international

Izvinite što upadam kao padobranac sa pitanjem, ali jel može neko suma sumarum da mi kaže koji problem/bag ima ovaj telefon. Primetio sam da se većina žali na problem baterije, tj brzine kojom se troši?

Nema bug nikakav. Baterija traje 3-4 dana, nekad ako ga ljustis onda traje jedan dan, uglavnom dva dana.

Jedino uz ovaj power bank traje 3 ili 4 dana

471847_l.jpg

Ako meni traje 2 dana, verujem da će light korisnicima trajati 3-4.

Izasao 4.5.4.2A sinoc.

Meni je ipak izgleda pravilo problem to sto mi je ruter bio na 11 kanalu. Iz nekog razloga to ne prija telefonu. Danas mi je to palo na pamet da proverim jer bas u vreme kada sam se zezao wakelockom, menjao sam iz kanala 11 u 1. Danas pokusao da replikujem drain i opet se javio kada sam se vratio na 11. Po vracanju na 1, telfon ne ostaje budan.

Poslednja izmena:
Znači za par dana će za I verziju.

Inače idiJotno je što ne može jačina vibracije da se smanji.

Još nešto sta sam otkrio je da ne može da se isključi ZRAM! Zašto su to uopšte stavljali kad ima 2 giga rama? Bila bi još bolja baterija kada bi se mogao isključiti.

Eto to je jedino što mi smeta/fali.

Izasao 4.5.4.2A sinoc.

Meni je ipak izgleda pravilo problem to sto mi je ruter bio na 11 kanalu. Iz nekog razloga to ne prija telefonu. Danas mi je to palo na pamet da proverim jer bas u vreme kada sam se zezao wakelockom, menjao sam iz kanala 11 u 1. Danas pokusao da replikujem drain i opet se javio kada sam se vratio na 11. Po vracanju na 1, telfon ne ostaje budan.
Neverovatna detaljnost sa tvoje strane. Svaka cast!

Izvinite što upadam kao padobranac sa pitanjem, ali jel može neko suma sumarum da mi kaže koji problem/bag ima ovaj telefon. Primetio sam da se većina žali na problem baterije, tj brzine kojom se troši?

Nisam primetio da se neko zali na bateriju. Mojoj devojci traje 1.5d bez ikakvih problema.

Izasao 4.5.4.2A sinoc.

Zar ima veze po telefon koji je kanal u pitanju? Kanali postoje samo da se ne bi mešali sa oblžnjim ruterom, koji je na istom kanalu ali nije dovoljno udaljen od tog provog.

Ne bi trebalo da ima veze, ali sam i ja primetio kod nekih telefona da imaju problem sa 11-im kanalom, koji je najviši od 2,4GHz kanala koji se kod nas koriste.
Desilo mi se sa jednom ruter-telefon kombinacijom da telefon uopšte nije video WiFi na 11-om kanalu, iako se laptop uredno kačio na njega.

Evo da se i ja upisem u listu vlasnika Meizu m2 note telefona.Telefon uzet preko Telenora.Presao sam sa Alcatel Idol X na meizu.Nemam jos nano sim karticu, jer sinc stigao telefon, uzimam za koji sat.Jedno pitanje vezano za lampicu notifikacije, a to je da ne svetli dok se telefon puni, jel to zbog nedostatka sim kartice ili je nesta drugo u pitanju?
Hvala

Nema veze sa sim karticom. Ne svetli dok se puni. Nije to klasična višebojna led lampica. Svetli samo ljubicasto-belo bojom.

Pa i na alcatelu je svetlela samo belom bojom tako da mi to ne smeta.Ok, ja mislio da mozda ne radi jer sam stavio na punjac, a ona ne svetli.Hvala jos jednom.
Pozdrav

uradih sinoć update na 4.5.4.2A, ima svega 13mb...ovo je očito google translate prevod...

Optimization: Optimization of system memory usage.
FIX: Contacts are likely to be abnormal remove the problem.
FIX: micro-channel sports pedometer unusual problems.

Vrh Dno