kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
Imam pro i pusti mi poruku da je aplikacija zamrznuta ali ne odradi freeze. Ja sam koristio neki app disable root.
@Romeo Crennel
Dobro carinu ne placas jer je mala vrednost, ali pdv, pa troskovi otvaranja paketa, ...? Da se ne lazemo Srbija je ovo
Na kupitelu sam gledao sali su samo online. Ja bih ipak maloprodajni objekat
Pa procitah od prvog posta do kraja. Vidim da je kamera dobra i da baterija dosta drzi. Ali skoro svi su se zalili na kontakte, na snimanje google aplikacija i da odredjeni programi (vigeti) ne rade. Pa mi to deluje kao dosta supalj softver
Zato i pitam. Zato što sam brisao. Ako je neko imao slično iskustvo, pa da ne moram sve ispočetka.Ako se nisi pravio previse pametan neces imati problema.
Sve je odlicno osim ovog
Zato i pitam. Zato što sam brisao. Ako je neko imao slično iskustvo, pa da ne moram sve ispočetka.
Ja sam dobio sa 454 telefon otbZna li neko da li nasi operateri / ovlasceni servisi priznaju ako se rucno radio update? Jer lako mogu da vide da npr. preko Telenora treba da bude zakovan na 4.5.3l, a vi metnuli 4.5.4. I kazu ne vazi garacija bla bla dirao si softver telefona zato i ne radi dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari