kamango604
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 660
Imam pro i pusti mi poruku da je aplikacija zamrznuta ali ne odradi freeze. Ja sam koristio neki app disable root.
@Romeo Crennel
Dobro carinu ne placas jer je mala vrednost, ali pdv, pa troskovi otvaranja paketa, ...? Da se ne lazemo Srbija je ovo 😀
Na kupitelu sam gledao sali su samo online. Ja bih ipak maloprodajni objekat
Pa procitah od prvog posta do kraja. Vidim da je kamera dobra i da baterija dosta drzi. Ali skoro svi su se zalili na kontakte, na snimanje google aplikacija i da odredjeni programi (vigeti) ne rade. Pa mi to deluje kao dosta supalj softver
Zato i pitam. Zato što sam brisao. Ako je neko imao slično iskustvo, pa da ne moram sve ispočetka.Ako se nisi pravio previse pametan neces imati problema.
Sve je odlicno osim ovog
Zato i pitam. Zato što sam brisao. Ako je neko imao slično iskustvo, pa da ne moram sve ispočetka.
Ja sam dobio sa 454 telefon otbZna li neko da li nasi operateri / ovlasceni servisi priznaju ako se rucno radio update? Jer lako mogu da vide da npr. preko Telenora treba da bude zakovan na 4.5.3l, a vi metnuli 4.5.4. I kazu ne vazi garacija bla bla dirao si softver telefona zato i ne radi dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari