Šta je novo?

Meizu m2 note

Imam pro i pusti mi poruku da je aplikacija zamrznuta ali ne odradi freeze. Ja sam koristio neki app disable root.

Proradila mi nova. Restartovao sam nesto telefon i sad radi [emoji1]

Videcemo kad ga budem napunio kako će držati baterija.

Za sad je fino izdržao nekih 4 i po sati koliko sam imao sot-a od kad sam ga uzeo, a imao je nekih 70-ak %.

Svidja mi se sto ne moram one dimmer aplikacije da koristim ovde je baš ugodno za uveče kada je mrak i kad ležiš u krevetu kako je minimalno osvetljenje.

Nešto sam bio čitao, ali ne sećam se... Jel treba da se lock-uju viber, WhatsApp i tako to da ne bi gasio aplikacije?

Mislim da je Mitar pričao o tome, ne sećam se.

Poslednja izmena:
Podesi u Security centru u Power delu da se ne gase posle 3 minuta. I isto u Security u delu za aplikacije im dozvoli Autostart, i ostale neophodne dozvole.

To je ovo jel? To mi default namešteno bilo :)

uploadfromtaptalk1449823419378.jpguploadfromtaptalk1449823426819.jpguploadfromtaptalk1449823431826.jpg

To je to. Ne sećam više se kakva su podrazumevana podešavanja.

Samo popali aplikacije i onda udji u multitask i drzi prstom da se na ikonici pojavi katanac i resio si sve

Okej okej. Fala :)

Još nešto što se tiče ovog update.zip paketa. Jel moram da imam sve sistemske aplikacije? Pošto sam ja brisao, pa da ne zabode u procesu update-a da se drndam još i sa tim, dok ne opravim komp. Sećam se beše alcatel nije hteo update ako nema sve sistemske aplikacije.

Ako se nisi pravio previse pametan neces imati problema.

@Romeo Crennel

Dobro carinu ne placas jer je mala vrednost, ali pdv, pa troskovi otvaranja paketa, ...? Da se ne lazemo Srbija je ovo :D
Na kupitelu sam gledao sali su samo online. Ja bih ipak maloprodajni objekat

Pa procitah od prvog posta do kraja. Vidim da je kamera dobra i da baterija dosta drzi. Ali skoro svi su se zalili na kontakte, na snimanje google aplikacija i da odredjeni programi (vigeti) ne rade. Pa mi to deluje kao dosta supalj softver

Sa poslednjom verzijom softvera ne postoji problem sa kontaktima, Google Apps i sl. Reci da je softver supalj zbog jednog baga je stvarno preterivanje. Ne fali mu nista, sve sljaka ok i nemas razloga za brigu zaista.

Sve je odlicno osim ovog

Prilozi

• uploadfromtaptalk1449873557227.jpg
    uploadfromtaptalk1449873557227.jpg
    148.4 KB · Pregleda: 197
  • uploadfromtaptalk1449873572247.jpg
    uploadfromtaptalk1449873572247.jpg
    191.8 KB · Pregleda: 187
Ma verujem da neću imati. Jedino što bi mogao da bude problem, a piše, je ako je uključen root. To na njihovom sajtu piše za update. Ali sutra cu uraditi, treba mi na poslu sutra operativan telefon, pa posle toga.

Odradio sam update bez clear data, sve prošlo normalno, videću kako će reagovati kod mene. Samo sam root izgubio i to je to.

Zna li neko da li nasi operateri / ovlasceni servisi priznaju ako se rucno radio update? Jer lako mogu da vide da npr. preko Telenora treba da bude zakovan na 4.5.3l, a vi metnuli 4.5.4. I kazu ne vazi garacija bla bla dirao si softver telefona zato i ne radi dobro.

Upravo se na telefonu onaj prostor za recent aplikacije duplirao!?!
Da li se ovo desilo još nekom?

Zna li neko da li nasi operateri / ovlasceni servisi priznaju ako se rucno radio update? Jer lako mogu da vide da npr. preko Telenora treba da bude zakovan na 4.5.3l, a vi metnuli 4.5.4. I kazu ne vazi garacija bla bla dirao si softver telefona zato i ne radi dobro.
Ja sam dobio sa 454 telefon otb

Da li je ok da se uzme od madjara za 180e, i recite mi da li steam app radi na softveru?

nije ok, za toliko ili malo vise ih imas kod nas skinutih sa lokalnih g*vnara.

Htedoh da izmerim da vidim kojom brzinom puni, ali mrka kapa. :(

uploadfromtaptalk1449998610159.jpg

Jel moze neko da stavi sliku battery consumption. Odradio juce reflash sa vajpom i opet imam preko noci keep awake od preko 40 minuta.

Ipak je nestao? [emoji15]

uploadfromtaptalk1450019291880.jpguploadfromtaptalk1450019300275.jpguploadfromtaptalk1450019306973.jpg

hvala na odgovoru :), uzecu najverovatnije tako sestra oce neki paket ja cu telefon.

Wifi, slabije osvetljenje i 2G može da izgura 7h

4G, jače osvetljenje i to je nekih oko 4 - 4.5h

Facebook, messenger, WhatsApp, Viber sync dva mail-a, pola sata do sat poziva i 30-50 poruka, tapatalk, Twitter u oba slučaja sta se koristi.

Inače pošto sabija osvetljenje na max, komotno može preko dana i na 80%, možda čak 70%.

Vrh Dno