Šta je novo?

Meizu m2 note

Settings -> Apps

Idi u AppCenter, potraži Google installer, i instaliraj sve Google servise.

Instalirao ga i samo stoji tako, ne mogu ni na sta da kliknem, samo se one ikonice gore pomeraju i imam uninstal veliko dole...

Ne znam, nisam ga dugo koristio, dalje ti ne mogu pomoći. Eventualno da uradiš uninstall, pa ponovo da instaliraš servise.

Da probas clear cache i data sa meizu kontakt apk ? I onda opet dodas sync za google nalog

Nema instaliran Google contacts sync, to mu treba da bi čekirao opciju za sinhronizaciju kontakata.

Koja je bolja kupovina Huawei P8 lite ili Meizu M2 Note?

Redmi Note će teško kupiti kod operatera za razliku od P8 i M2.

Planiram preko telenora da uzmem. P8 lite i M2 Note deluju kao najbolje kupovine uz moj paket...

Ja ću uzeti m2 Note ali se razmišljam da pređem kod MTS-a,sličan paket,nešto malo jeftiniji ali duplo više megabajta.Ista doplata.

Ja ga uzimam danas ili sutra preko Telenora, valjda ce sve biti ok...
Izadje manje od 100 evra uz play duo paket, deluje kao super kupovina.Cak i da se za****m, nisam bacio neke pare...

Nećeš se zeznuti sigurno ali mislim da će se po oglasima prodavati za 150e za neki dan.Onda 50% popusta na paket ako ne uzimaš telefon,doduše kod MTS-a.

Uvezao kontakte preko bt, ne mogi vise da se igram na zeninom telefonu, inace osim tog odlican telefon za te pare. Usput, baterija kad padne ispod 10% odbrojava kao stoperica, jedva sam stigao da raspakujem punjac da se ne ugasi, jel svima ovako?

Izvezite kontakte u csv fajl i uvezite preko telefona.

Ili vcf, sve zavisi sta podrzava.

Poslednja izmena:
Ma snaci cu se ja uvek za fizicku opciju, ali glupo da google sync konatakata nije radio po automatizmu ni uz gurku...

Uzeo sam ga upravo. Ne mogu uopste da pristupim google play-kad sam ukucao svoj gmail nalog prijavio mi je neku gresku google play i sad ne mogu da udjem!?
Kakav pocetak koriscenja...
dajte neku pomoc, pojma nemam sta da radim

Treba mi info iz prve ruke... ima li ovaj telefon led notifikaciju i ako ima, da li radi ok sa svim aplikacijama, bez dodatnog softvera tipa Lightflow i sl.?

Ok, hvala. Takva dioda, ili uz Lightflow može da se podesi boja po aplikacijama?

Kako radi Dual sim?

oba sima su nano...toliko znam jer koristim samo jedan i micro sd karticu od 128gb :)

Moze li jedan nepristrastan info vezano za ovaj fon, da li je dobro uzeti ga posle S3 ili ne i drugo da ima kajanja korisnika jednostavno sta mu navoditie kao mane a sta kao vrline.
kakva je slusnost u slusalici, jacina zvona, kvalitet ekrana na otvorenom, trajanje baterije, kvalitet izrade......

Vrh Dno