Imaju M2 Note pa verujem da cu njega dobiti u zamenu.
Ako nista, baterija ce duze trajati i vibracija ce biti jaca. A i u aprilu stize Flyme 5 za M2 Note 🙂
Radi Google play store. Proverio upravo.
Jesi podesio sve moguće dozvole, security, auto launch?Osmomartovska beta radi očajno, notifikacije ne stižu i ima još nekih bagova i kočenja. I na m2 note temi se žale ljudi. Nadam se da će sutrašnja verzija da popravi stvari, ili vraćam 5.6.3.1.
Ja sam upravio stavila 5.6.3.15 , stiglo je na mob.update, ali vidim npr.na insta stari bug, kada udjem u drugu app. pristizu sa insta od pre par sati notifikacije, a sve ostalo deluje isto u ovih prvih par minuta.
Ja sam naručio ovaj ekran, pa vam javljam kakav je kad stigne i kad zamenim postojeći. Delovao je najbolje od svih koje sam gledao na Aliju, nadam se da će biti ok.
Meizu M1 note 5.5" original lcd display+touch screen digitizer Panel Glass Repair with frame for meizu meilan M1 Note+tools
http://s.aliexpress.com/32euEJzQ
(from AliExpress Android)
Stavio sam ja 5.1.4.0A, doduše na test telefon (bez SIM-a) i deluje mi ok. Međutim nisam imao mogućnost za neku ozbiljniju probu pa da mogu da preporučim korišćenje.
Jutros je na tel. na ota stigao update, stavila sam tu stabilnu 😀 Flyme os 5.1.5.0A i telefon radi normalno kao i ranine, nema bugova, lock screen lepo ide swipe to unlock i otvara home ekran sa ikonicama 🙂. Notifikacije za mail, i jos neke app rade ok, jedino mi viber opet nije otvarao tastaturu, pa sam ga izbrisala i instalirala ponovo i radilo je 3-4 min. i kada se dotakne ekran opet se kao "zakuca" i nema tastature, hmm..mozda je i do te verzije 6.0.1, bas me zanima da li neko ima slican porblem, sve ostalo na telefonu radi ok, za razliku od bete 19, ova je pesma 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari