Imaju M2 Note pa verujem da cu njega dobiti u zamenu.
Ako nista, baterija ce duze trajati i vibracija ce biti jaca. A i u aprilu stize Flyme 5 za M2 Note![]()
Radi Google play store. Proverio upravo.
Jesi podesio sve moguće dozvole, security, auto launch?Osmomartovska beta radi očajno, notifikacije ne stižu i ima još nekih bagova i kočenja. I na m2 note temi se žale ljudi. Nadam se da će sutrašnja verzija da popravi stvari, ili vraćam 5.6.3.1.
Ja sam upravio stavila 5.6.3.15 , stiglo je na mob.update, ali vidim npr.na insta stari bug, kada udjem u drugu app. pristizu sa insta od pre par sati notifikacije, a sve ostalo deluje isto u ovih prvih par minuta.
Ja sam naručio ovaj ekran, pa vam javljam kakav je kad stigne i kad zamenim postojeći. Delovao je najbolje od svih koje sam gledao na Aliju, nadam se da će biti ok.
Meizu M1 note 5.5" original lcd display+touch screen digitizer Panel Glass Repair with frame for meizu meilan M1 Note+tools
http://s.aliexpress.com/32euEJzQ
(from AliExpress Android)
Stavio sam ja 5.1.4.0A, doduše na test telefon (bez SIM-a) i deluje mi ok. Međutim nisam imao mogućnost za neku ozbiljniju probu pa da mogu da preporučim korišćenje.
Jutros je na tel. na ota stigao update, stavila sam tu stabilnuFlyme os 5.1.5.0A i telefon radi normalno kao i ranine, nema bugova, lock screen lepo ide swipe to unlock i otvara home ekran sa ikonicama
. Notifikacije za mail, i jos neke app rade ok, jedino mi viber opet nije otvarao tastaturu, pa sam ga izbrisala i instalirala ponovo i radilo je 3-4 min. i kada se dotakne ekran opet se kao "zakuca" i nema tastature, hmm..mozda je i do te verzije 6.0.1, bas me zanima da li neko ima slican porblem, sve ostalo na telefonu radi ok, za razliku od bete 19, ova je pesma
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari