Šta je novo?

Meizu M1 Note

Ovaj MZsync stvarno jede bateriju, ako se postavi na home ekran ikonica raketa iz Security-a i na taj nacin ocisti junk, kruzic iz status bara nestane, medjutim cim se ukljuci internet pojavi se ponovo.
Kod mene je poceo bas da raste i opseda bateriju lol
15 - 2.jpg

Ja sam to imao na mx4 kad sam presao na lolipop, "valjda" sam resio tako sto sam iskljucio iz settingsa sva azuriranja flyme naloga

Koncano sam se otarasila Mzsynca, ne pojavljuje se vise ni u status baru ni u prikazu potrosnje, ako neko zeli neka pokusa tako sto ce uci u Security - Power -Customized mode, i zatim tu odcekirati opciju auto sync, mogu da se podese jos neke opcije, inace telofon sam posle toga iskljucila, napunila do kraja i ukljucila i vise ga nema :)

U gornjem desnom cosku zuta mrlja na ekranu, vidljiva na svetlim podlogama.kao svetlo da svetli.pih. Nemam pojma odakle tu.....

Poslednja izmena:
Nosi na reklamaciju, ista prica kao G2/G3

Nista od reklamacije. Ja kupio na piku, taj ko.zna gde.je kupio... Za sad ne smeta, nek radi dok radi.... pu. Ne bi drugacije drugi zbavio....

To ti je jedino vizuelno malo ruzno, inace ne smeta u radu. Otopio se lepak. Nece nikad to da ti nestane, ali trebalo bi i da se ne siri. Jedini lek je zamena ekrana, ali bas za to da bacas pare ne preporucujem jer nije neki problem toliki. :)

Nista ne menjam. Bitno da radi, da obavlja funkciju, vremenom cu se.naviknuti i tako. Hvala na informaciji , sad znam sta je u pitanju......

Pozdrav svima, danas mi je stigao ovaj telefon, uzeo sam ga pre svega zbog 2 SIM slota, kao i cinjenice da su utisci generalno pozitivni.

Kupio sam telefon koji je besprekoran (koristen par meseci), jos uvek pod garancijom Telenor-a. Ono sto je problem je sto su sva slova/ikone "razmazani" bukvalno, kao da je neko povuko sveze obojenu boju na gore i razvukao je.. Da li se ovo resava nekako softverski? Uspeo sam na netu da nadjem samo jedan snimak, korisnik tvrdi da ekran umire i da je to razlog.
U pitanju je bukvalno isti problem kao na ovom snimku: https://youtu.be/h0MCUNhxcV4?t=1m11s

Ima li pomoci, ili da ga vracam, ne pada mi na pamet da tek kupljen telefon nosim na garanciju.

Unapred hvala.

Mozda je ukljucen dynamic blurring?? Nalazi se u sekciji brightness u podesavanjima :)

Nazalost nije to, pokusao sam da promenim i to setovanje, problem je isti

Nasao sam par tema na netu, cini se da je jedina opcija zamena ekrana

Ja sam na 4.5.7A i nisam primetio nikakvu razliku u odnosu na prethodnu...

Posle update-a, nece da se ucita lokacija na instagramu, stalno izlazi obavestenje "couldnt load location", proverila sam u location services, i ukljucen je stavila sam na high accuracy ali i dalje ne prepoznaje, da li ima neko ideju o cemu se radi?

Zamenili su mi karticu u vipu za 4g, upravo sam je ubacila i ukucala pin code i ne moze da se otkljuca, inace i druga prepaid kartica mi je unutra ni ona sada ne radi, ako vratim staru karticu mogu da udjem u telefeon ali je ona blokirana, jel to do telefona ili mreze? Na ekranu stoje brojevi i Enter sim 1 pin, ne znam sta vise da ukucam, ostadoh bez telefona lol

Ne znam sta si uradila @tequila ali ja kad sam menjao kartice sve je proslo normalno,isto je 4g.
Mozda ima veze sa verzijama,moja je internacionalna,fon je kupljen ovde.

Sve je ok bilo i normalno radi, nego je bila moja greska prilikom ukucavanja pin-a, brzo su nestale zvezdece pa nisam kliknula ok koje je pri dnu, a saren je bio wallpaper a ta slova bela bleda lol..Samo sam posle morala da u telefonu ugasim pin lock, jer prilikom svakog ukljucivanja telefon je trazio taj novi pin, promenila se ta funkcija, ali sve se lako da namestiti i bitno je da sve radi odlicno :D

Da ne bude da se samo hvalimo, evo i malo problema sa telefonom. Pojavilo mi se neko zamućenje na ekranu, najviše primetno u landscape modu. Inače ima dosta žalbi za ekran na M1 note, uglavnom na plavim!? modelima. Još uvek nedovoljno ozbiljno da bih naručivao novi ekran, posebno što trenutno služi kao rezervni telefon.

Fotografije su u landscape modu, gde je problem mnogo izraženiji.

M1_blurry_screen_detail.png

M1_blurry (1).JPG

M1_blurry (2).JPG

Ja sam imao tj imam o sad u desnom gornjem ćošku žutilo. Neko mi je napisao da se ljepilo odlepilo ili šta već, mada nije strašno, sad ga brat nosi .ja sam jamio drugi mob u međuvremenu.

Da ne bude da se samo hvalimo, evo i malo problema sa telefonom. Pojavilo mi se neko zamućenje na ekranu, najviše primetno u landscape modu. Inače ima dosta žalbi za ekran na M1 note, uglavnom na plavim!? modelima. Još uvek nedovoljno ozbiljno da bih naručivao novi ekran, posebno što trenutno služi kao rezervni telefon.

Fotografije su u landscape modu, gde je problem mnogo izraženiji.

Pogledajte prilog 186343

Pogledajte prilog 186344

Pogledajte prilog 186345

isto razlivanje ekrana, pogorsalo se zestoko u proteklih mesec dana. Odneo u servis, kupljen preko telenora, beli.
Cekam odgovor iz servisa.

Vredi li menjati ga m2 note,isto sam uzeo u telenoru,ima li manje mana sto se tice ekrana?

Mislim da vredi u odnosu na trenutnu ponudu aparata. Dual sim.
Moze jedino Samsung J5 da mu parira ali je on single sim.

Moracu i ja da svratim sutra,jednom sam vec reklamirao zbog zutih mrlja...svraticu pa da vidimo???

Mozda je to razlivanje od kaljenog stakla ako se pritiskalo ili sl...hmm..kod mene je ekran bas ostar, a i dalje sam na foliji :D, jedino je pocela baterija da se brze trosi, cackala sam oko batery moda nesto, pa sad stoji da Android OS vuce najvise procenata potrosnju.

Baterija je otisla u aut nakon apdejta na Lollipop 5.1... Najcudnije od svega je da mi baterija duze drzi na performance modu, nego na balanced modu :D
Neko je nesto opasno zeznou u kodu u Flyme razvojnom centru.... Najgore je od svega sto je cimanje vracati telefon na kit kat, a kod nas u ovlascenom
servisu to ne rade.

Meni je to uvek na power save modu :D, nego sam mislila na smart, customized mode, kada udjes u security app, pa power, to sam cackala, a taman mi je bilo super da izguram 3 dana :) bez punjenja. Vidim malopre google play store dobio music ikonicu levo u meniju, mada sve pesme se naplacuju :D

Ima li jos neko problem da su mu na lolipopu slike sa blicom, plavicaste i tamne?

@tequila
Tri dana bez punjaca... Kako to uspevas, koristis li ti telefon uopste ;)

Nazad
Vrh Dno