Ne znam kako sam uspela, ali ikonice su mi dobile oblik standardne forme iz Google play prodavnice, vise nisu u kvadraticu i nesto su manje, a nisam instalirala odredjenu temu

Sad ne znam ni kako da vratim na standardnu formu, mada mi se svidja ovako.
Ako izaberete Camera (PTP), na racunaru ce vam se otvori samo folder sa slikama, koje zelite da prebacite, a ako izaberete Media device (MPT) onda se otvaraju svi postojeci folderi iz telefona.
Onaj crni kratki usb kabl sto se dobija danas sam povezala na telefon i na njega usb kabl od DSLR foto aparata, tako da sam mogla sve slike sa aparata da prebacim na telefon direktno, i one su smestene
u Google photos, i samo ih vi vidite, sto znaci da je album private, kontakti koji vas dodaju na Google + nemaju pristup, a odatle te slike mozete da delite putem drugih apliakcija.
Ne bih preporucila da se koristi Sogou Input Mehod za staturu, jer skenira sve sto se otkuca preko nje, i nepregledna je, nije qwerty vec ona klasicna, a puna je kineskih slova. Inace ugradjena tastatura
ne podrzava latinicna kukicasta slova, pa za neke nase servise poput Parkinga i slicno, bice problem.
Posto obozavam muziku danas sam se opustila uz Music apliakciju, zaista postoji mnogo izvodjaca, kako muskih tako i zenskih, samo je potrebno odabrati Western Artist, svaki izvodjac ima dosta pesama,
neki cak i preko 100

. Aplikacija radi samo ako je internet ukljucen, medjutim mogu pesme da se skinu, i da se posle slusaju i bez neta. Zvuk preko slusalica je odlican, bolji je nego ovako bez, kvalitetan i cist,
nisam to ocekivala.
Ne znam samo zasto Email aplikacija nece da prihvati, odredjene accounte, kao sto su yahoo i hotmail, uvek izbaci da je pogresna sifra ili ime, a proverila sam nekoliko puta sve cak i parematre.
Svakako telefon je odlican