Šta je novo?

Meizu M1 Note

Sigurno. Ali uradi i Factory reset usput, inače postoji mogućnost da imaš neke probleme posle.

hvala, bas sam tako i uradio i sad sam na najnovijoj A verziji. Nisam uradio back up notes i sms al ok nije frka. Nervira me samo jedna stvar. Na Gmail aplikaciji nemogu da kopiram email adresu u polje TO ili CC . Jel ima neko slican problem ?

Ne radi ni kod mene.

hvala, bas sam tako i uradio i sad sam na najnovijoj A verziji. Nisam uradio back up notes i sms al ok nije frka. Nervira me samo jedna stvar. Na Gmail aplikaciji nemogu da kopiram email adresu u polje TO ili CC . Jel ima neko slican problem ?

Sada sam sinhronizovao sa Flyme acc i sve mi je vratio , pozive , sms , notes itd. cool :d

Ukljucila sam mobile data i cekirala 4G radi takodje :D ( Vip mreza ).
Jel neko postavljao svoj ton za zvono ? Napravila sam odredjen mp3 i namestila kao ringtone da bude default,
medjutim kad god me pozove neki broj opet je bila stara melodija ona koja je ugradjena u telefon. Cak se neki broj iz imenika pojavljivao u vidu cifara, ne po imenu.
Na kraju sam skinula meldoiju sa Music aplikacije postavila kao zvono i tako radi. Malo me nervira ova cudna sinhronizacija sa sim-a na google.

Ja sam podesio iz zedgea melodiju koja mi je bila ne prethodnom telefonu, jer sam je tako najbrže našao. Probaću neki mp3 sutra.

Nesto mi se ne svidja Zedge, probala sam i ja odatle, ali mi ne sacuva pesmu na telefonu, inace sam u Ringdroidu namestela, ono kada nije htelo, tj prikaze se naziv da vazi za sve pesme,
ali kada se upostavi poziv bude standardna iz telefona melodija.
Jedino je uspelo sa Music aplikacije, ali onda ide cela pesma.
Interesuje me jos nesto, ukljucila sam Gps i ono preko saltelita pronalazenje, sta znaci kada se pojavi slovo E iznad signala mreze?

Nesto mi se ne svidja Zedge, probala sam i ja odatle, ali mi ne sacuva pesmu na telefonu, inace sam u Ringdroidu namestela, ono kada nije htelo, tj prikaze se naziv da vazi za sve pesme,
ali kada se upostavi poziv bude standardna iz telefona melodija.
Jedino je uspelo sa Music aplikacije, ali onda ide cela pesma.
Interesuje me jos nesto, ukljucila sam Gps i ono preko saltelita pronalazenje, sta znaci kada se pojavi slovo E iznad signala mreze?

edge je E kolko ja znam 2g mreza .
Gps inace nema veze sa mob. mrezom jer radi pomocu gps antene koja locira telefon prema satelitima. Mobilna mreza ponekad podpomaze prvom lociranju tako sto daje lokaciju baznih stanica .
Dali si napravila folder Ringtones u root direktorijumi. Ako nisi taj folder napravi i tu smesti pesmu koju hoces da koristi kao ringtone. I onda je izaberi iz liste kad pretrazujes

Poslednja izmena:
Znam u normalnom rezimu u 2G samo se zeleni ikonica za signal, a kada god pokrenem satelitsko lociranje, pojavi se ikonica malog satelita i pise to E iznad signala mreze,
Samo kada je ukljucen GPS Satellite position, ne znam sta to znaci zato i pitam. :D

Pomoc! Moze li neko strpljiv da mi pomogne, pokvarila sam sva podesavanja za sim, pa sada ne mogu slati poruke ni sa jedne kartice. Pokusala sa telenorovog sajta rucna podesavanja, ali jednostavno nne znam gde sta da unesem: Opšti parametri za podešavanja telefona:
GPRS podešavanja:
APN: internet
Username: telenor
Password: gprs
Proxy address: (ostaviti prazno)
Proxy port: (ostaviti prazno) - za starije uređaje staviti port 9201
MMS podešavanja:
APN: mms
Username: (ostaviti prazno)
Password: (ostaviti prazno)
Proxy address: 217.65.192.33
Proxy port: 8080 (za starije uređaje staviti port 9201)
MMS server address: http://mms.telenor.rs/servlets/mms,

meni trazi na vise mesta da unesem podatke, nije kao na sajtu telenorovom. Nemam pojma kako da ispravno postavim tel.

Uđi u Messages -> Settings -> SMS center -> Card 1/2 -> +38163100100

Hvala, to sam evo uradila, ali poruke niti stizu, niti ih mogu slati, nevezano sa koje kartice. Inace, obe su telenor, o63 i 069. Centar za poruke je isti?

Probaj da za Messages aplikaciju uradiš Clear data, Clear cache, i Clear defaults. Ne znam za SMS centar, nemam karticu Telenora Srbija. Ovo mi je Google izbacio.

Uđeš u Settings -> Application management (one 4 kockice između globusa i prsta), i pronađeš aplikaciju.

Има на виповом сајту.

Pa probao sam par podesavanja, al uopste nece da radi, mozda neko zna neku caku koju propustam, ja sam na svom za mts lako podesio al ovde me zeza za vip

Немам појма, ја сам на Теленору. :)

Hvala, uradila, sve opet isto, resila ipak problem restartom. Dok ponovo nesto ne zeznem.:)

Kako ne pomaze? Meni radi i 3G i 4G ( Vip mreza ), sve kako je gore u tabeli sam popunila gde treba da bude prazno ostavila sam prazno :D
Probala sam danas slow motion na kameri, one word - extra! :D

Nece da radi ne znam u cemu je fora, probao sam mts karticu, ona radi, znaci nije do telefona

Do kartice je znam, i mene je tako bila uhvatila panika, samo cekiraj kako treba i probaj sa jednom karticom. Pogledaj Apn deo, mozda su ti ostali parametri od mts-a.

Ma nema panike, nego mi nije jasno sta je u pitanju, 2 telefona su, sad nisam probao u drugi vip karticu, ali mts radi na oba

Kako se bese zove onaj italijanski forum gde ima dosta price u meizu note ? Stavio ga u bookmarks ali mi se nekako obrisao...

Izgleda da ni novi apdejt nije doneo rešenje za double-tap blokadu telefona. Sinoć mi se ponovo blokirao telefon.

Poslednja izmena:
Jel ne moze na smat voiceu da se promeni kineski jezik? Simpa je aplikacija, kazem nesto na engleskom, i odmah izadje prevod na kineski, mada se sa datim engleskim recima uradi i search :D

Vrh Dno