Šta je novo?

Meizu M1 Note

Za lock screen vam je vrvtno sto ste rukom prikrili senzor, pa nece da otkljuca jer se istripuje da je u dzepu, tzv "pocket detection"

Posto sam uspeo da obrisem njihov app centar, postoji li mogucnost da se vrati?

Sta ce ti? Koristi google play. Btw, nije losa fora sa flyme tools, jedino sto me nervira kad prebacim recimo da mi back bude na single click home button, ima neki lag od par milisekundi :D . ***, ne volim lag i to ti je...

pregledah temu na brzaka ali nisam nasao: da li je u Telenoru dual sim model ( ako uopste postoji single ) ? istice mi ugovor pa se premisljam da ga uzmem.

Dual sim je, nema single sim modela.

Danas sam malo vise koristio GPS. Mogo sam jajce da isprzim na ekran. Pogledao sam temperaturu baterije i procesora ali su bili oko 50 stepeni. Normalno ako se koriste zahtevnije aplikacije. Ne znam zasto je telefon bio tolko vruc

Poslednja izmena:
Da li je telefon bio direktno izlozen suncevoj svetlosti? Svaki telefon se u letnjim danima pregreva ako stoji na sofersajbni.

Koliko je realno dati za novi M1 Note sa oglasa?Ja se mislim da ga kupim u Telenoru kao drugi telefon.Mislim da je odlicno uradjen telefon u svakom smislu za male pare.I da ne zaostaje puno za npr LG G3 i slicnima.

Nije bio direktno izlozen suncu. Zagrejao se postreno kad sam ukljucio maps i life360( salje podatke drugoj osobi o mojoj trenutnoj lokaciji). Cim sam iskljucio te 2 aplikacije vratio je normalnu temperaturu u roku od 10 minuta.

Koliko je realno dati za novi M1 Note sa oglasa?Ja se mislim da ga kupim u Telenoru kao drugi telefon.Mislim da je odlicno uradjen telefon u svakom smislu za male pare.I da ne zaostaje puno za npr LG G3 i slicnima.
Mislim da he realna cena sa oglasa oko 22k.

Da li neko koristi Sygic ili Igo na ovom modelu i kako se pokazao ? Takodje da li moze bez roota da se postavi novi launcher ? Pretpostavljam da je zakljucan na Telenor ? Hvala ..

Danas sam malo vise koristio GPS. Mogo sam jajce da isprzim na ekran. Pogledao sam temperaturu baterije i procesora ali su bili oko 50 stepeni. Normalno ako se koriste zahtevnije aplikacije. Ne znam zasto je telefon bio tolko vruc

Meni se to desava kad igram neku igru. Usija se, frka mi da se ne istopi :D

Eto razlike izmedju nabudzenog kineza i skupog samsunga. A taman sam pomislio da nema mane xD

Iskreno stvarno mi frka da se ne pregreje, kontam da ne igram igre uopste :/ . Malo bezveze ***... Mada i nisam neki ljubitelj igara na mobu tako da nije velika steta u sustini, ali sama cinjenica da se uredjaj pregrejava kad se optereti CPU smeta.
Vidim da se nesto lose desava na meizufans.eu, bas sam danas hteo da procesljam forum ako ima neka tema vezana za temperaturu ali ne radi forum iz "nekog" razloga. Izgleda da su ovi sa foruma u konlfiktu sa Meizu proizvodjacem, bila je neka prepirka vezana za M2 note: http://meizufans.eu/

Moze da se greje kolko oce. Dok je u garanciju moze i da se zapali [emoji14]

Pa dobro to i ja kontam isto, nego smaranje posle ako se desi nesto.

Zamisli da se desi nesto a doso ti iz Kinu. Tad bi bilo veselo

Pa jedan od razloga zasto nisam hteo da narucujem preko aliexpress...

Posle tri godine korišćenja Samsung Galaxy S3 telefona (koji i danas radi kao prvog dana!), vreme je da se ponovim. U ono vreme sam mogao da kupim telefon koji je bio top model, ali kako danas to više nisam, mislio sam da nabavim neki jeftiniji model seolidnih performansi, pa je tako moj izbor pao na Meizu M1 Note. Ono što mi smeta je što model koji se kod nas nudi ima samo 16 GB interne memorije, pa se bojim da je to malo. Interesuje me koliko je memorije zaista raspoloživo, dakle bez one koju zauzima OS i ostali fabrički softver?

Inače sam razmišljao i o kupovini Asus Zenfone 2 ZE551ML (32 GB, plus SD slot), ali vidim da ga kod nas sada nema, a ne bih ga naručivao "sa strane". Ono što mi je takodje bitno je što veći displej, pa je i ovih 5,5 minimum.

Molim za odgovor i hvala unapred!

uploadfromtaptalk1434577509298.jpg e sad i ja sam gledao Zenfone 2 samo sto sam bio nestrpljiv a on ce uskoro da se pojavi na nasem trzistu

Kupio sam juce ovaj telefon i utisci su polovicni. Zapravo, iznenadila me osvetljenost ekrana, moram da je postavim na oko 80-85 odsto da bih otprilike imao onaj nivo koji imam na starom Samsung Galaxy S3 na polovini (ili malo manje od toga) osvetljenja. Razlika je očigledna... Na 50 odsto ekran je kod Meizua vrlo mračan. Da li je to i kod vas koji imate ovaj telefon, molim za odgovor da bih znao da li je ovo OK jer nemam gde da uporedim (bio je jedini primerak u prodavnici). Takodje, ne postižem nikakav efekat prebcivanjem na automatsko osvetljenje - jednostavno se nista ne desava? O cemu se radi?

Nadam se da ce mi neko odgovoriti i unapred hvala.

Inace sam pokusao i sa fotografisanjem uz koriscenje blica u nekom kasnijem terminu i slike su vrlo neubedljive, ali sam cuo za taj problem. Ostalo je za sada OK!

Poslednja izmena:
Ljudi ja ne znam sta vi očekujete od kineskog telefona od 200 evra, da radi kao top model od 700 evra? Znate valjda sta kupujete, ne mozete očekivati da tel nema mana.

Meni je skroz ok. Znao sam da mora neke mane da ima naravno. Recimo ovo za displej mi ne smeta sto je mracniji kako kaze markos99. Cak i ovo pregrejavanje mi ne smeta previse jer ne igram igre. Mogu opusteno da kazem da sam zadovoljan sta sam dobio za ove pare.

Displej je otprilike duplo svetliji nego na S3 (560 naspram 330 cd/m2). Automatsko osvetljenje funkcioniše tako da ne pada ispod deklarisanog, koliko sam primetio, ali samo podešavanje osvetljenja jeste neujednačeno - treba ga držati pri vrhu skale.

to je kad "optimizuju" telefone za gsmarena testove baterije :)

Ma za ove pare telefonce je super. Nije da nema konkurenciju( zenfone2, xiaomi note 4g) ali ja sam zadovoljan. Jel uzimao neko onu aluminijumsku masku za njega? Deluje mi da bas "udeblja" telefon

Nazad
Vrh Dno