Pozdrav ljudi,
Poludecu vise ne znam sta da radim potrebna mi je vasa pomoc. Hocu da uzem prvu mehanicku tastaturu i otprilike sastavio listu stvari koje su mi bitne:
1. Da bude TKL(znaci bez numerickog dela jer nemam bas puno prostora)
2. Brown switch
3. Da ima pozadinsko osvetljenje(po mogusnosti samo belo, nemam nista ni protiv rgb ali ovo mi se vise svidja)
4. Ne bih da je narucujem iz inostranstva jer mi se ne drnda sa carinom
CoolerMaster Quickfire Rapid I bi bila idealna ali koliko vidim vise ne postoji nacin da je kupim u Srbiji. Sledeca na listi je Cooler Master MasterKeys Pro M koju mogu da kupim za 95e(i to ne u radnji nego na kupujemprodajem gde bi trebalo da je i jeftinija nego po radnjama), ali ne znam da li je to prevelika cena, sta vi mislite? (Quickfire Rapid je koliko sam procitao dosta kvalitetnija od ove i plus nisam bas ljubitelj toga kako su "ubudzili" numericki deo sa strelicama, lepse mi je da uopste nema numericki deo) Ali eto ona je za sada jedina opcija koju imam.
Tako da ne znam sta da radim, da li vi imate neku preporuku za sto bolju tastaturu do recimo 120e ako je bas bas dobra koju mogu da kupim u Srbiji(kupujemprodajem ili radnja nije bitno), koja zadovoljava ove uslove i bolja je od MasterKeys Pro M ili neku za manje od 95e a da je u istom rangu kao ona?
Svaki savet bi mi dobrodosao tako da se nadam da ce mi neko odgovoriti, srdacan pozdrav