Eto, tako sam se i ja skrasio na Wayteq-u... bar dok me ne zasvrbi neki drugi...
HonneyComb 3 ne. Ice Cream Sandwich 4 da
Dali je neko kupio ovaj tablet?Kakvi su utisci,dali da ga kupim?
Zasto su Max Tab Tableti povuceni iz Win Win i Emmi prodavnica?
On nema google market podršku :S:Imaš već kao alternativu Viewsonic 10e sa IPS ekranom, koji treba da dobije ICS ovih dana. Imam ga na testu.
I gizmo kakav je ekran na VS-u? Jel isto mali400 grafika
Mislim da ce ovo biti identican uredjaj wayteq x100s
1 GB rama, 8 GB flasha ili mozda 16, videcemo i zavisnosti od cene, obzirom na mizernu cenu microSD kartica a i end user cene koja treba da bude dosta jeftinija od pomenutog VSa i takodje niza od pomenutog Waytek-a, kao sto rekoh ide se na IPS ekran, 10 point touch, tanak dizajn, dobru Mali400 grafiku i prihvatljivu cenu, medjutim sve sto pricam je na osnovu specifikacija i 10ak slika - tek u petak kada budem dobio fiziski uredjaj moci cu reci nesto vise i uporediti ga sa postojecim modelom.Da li se zna kolicina Ram-a? 512MB ili 1GB?
Ако је могао iPad 2 генерације да фура ту резолуцију и однос страница могу и Андроид таблетиMeni pomalo smeta taj 4:3 aspekt i niska 1024 x 768 rezolucija, mora to više da bude. Nije mali400, neki Vivante Vorp GC400, prvi put čujem za tako nešto, da budem iskren. Nije ovo baš savršen uređaj, ali sa nadolazećim ICS-om, veoma malom debljinom, IPS ekranom i cenom od 250 evrića, ok je kupovina. Meni se lično ne sviđa, ali moram biti objektivan u testu![]()
http://www.viewsonic.com/products/v10e.htmAdam K spomenu da VS nema market podrku? Da li je to tacno? Cudi me jer cak i na MaxTabu postoji automatski update marketa - svi koji su imaju aktuelnu verziju FW su preko vikenda mogli da vide da im se market automatski update-ovao na "Google Play Shop".
Amazon® Appstore for Android, 1Mobile Market and Kindle™ for Android offer instant access to thousands of apps, games and ebooks
И да није тако лако срамота је за једну овако озбиљну компанију да избацују таблет који није "гугл сертификован".Podrsku za sam market mozete za odredjeni rom dobiti bez problema nakon testiranja guglovim alatkama za to - jedino sto su spori nenormalno - nakon svakog novog roma i testiranja istog i slanja testova guglu, treba im od 15-30 dana da postane aktivna podrska prikazom specificnih aplikacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari