Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Slažem se. A zamisli ako se to još podudari sa potencijalnim katastrofalnim posledicama otapanja ledene kape. Mislim da bi max tu bio stvarno gotov! Razvedri se prijatelju, svaki scenario je moguć, ali se treba držati najverovatnijeg i imati zrno vere u uspeh.

Evo opet jeftinog MAXa ko je hteo. Prustio sam sad malo da se kopa da zaokruzim na neku cifru pa nek stoji. Ovi tamo pomilju 1. jun kao neki dan najavljen za pump necega, koja je to ludost ali moglo bi i to da se desi. Samo po ovoj vrucini na sha3 grafe se bas greju, bice ovo dugo toplo leto.

Max Keiser ‏@maxkeiser 6m .@paradimeshift and I are talking about new #maxcoin stabilization fund to start in June as part of major crypto news to come.

Bicemo bogati i slavni.

Ovaj čovek se nakašlje i cena skoči... Dokle bre više! Taman sam hteo da pazarim. Pogledajte buy volume...

Znam da je, ali štedim. :D

D' uzimam znači...

iako pada tesko da ce ispod 100, sad je skocio na 127, sacekaj malo da se vrati gde treba pa kupi tako po 110-115
@sunce; nema volumea :p

@ sunce86

Nisi. Zeznuo sam se. Noobster greška. Pogledao sam buy u odnosu na sell volume u približno vreme vesti. Posle shvatih da je nekome verovatno samo prošao veći order možda u tom trenutku. ili sl :D

@ target

Tome se nadam... Iako je prvobitna zamisao bila baš tih 10K... Ali sumnjam da će dotle doći.

Ne može čovek od ovih botova ni da trguje, mamu im u'ranu.

A što se posta tiče, oće čovek malo da uspori padanje cene, a šta će i kad će . . .
Kad smo dovde čekali još koja godina nije problem :d

Poslednja izmena:
odabrao je Jun mesec zbog izlaska ASIC makina za scrypte koje krecu sa isporukom 28.maja... pa ako malo napumpa coin onda ce dobiti gomilu kopaca... to je moje licno misljenje... a cak bi i jako zeleo da se to dogodi ;))))

sto kaze bobolovac "Kad smo dovde čekali još koja godina nije problem"

Ne volim to kad se unapred zna i kobojagi najave pump. To onda jedino moze biti dump na 5k-7,5k, jer je Kajzer ekspert za izvlacenje novca iz dzepa a ne da deli milostinju i bogati random ljude.

Sve u svemu, ja sam na nekih ~50k, ako padne, kupicu jos 10-20k i cekam ako treba i April '15-te ali cu docekati tih >0.001 jos jednom. ;)

pa da.... i ja sam na zadnjem poskupljenju prodao po 175... izvukao razliku u BTC za asica i sada kupio nazad po 117 nekih 32k, koje cu ostaviti za crne dane..

Rekao bih da je ovo skok kao i proslog puta, prouzrokovan prdezom Kajzera. Dusu dalo za short.

Kaiser je uzeo africku sljivu sto bi rekao Demios! Sad do juna nema spustanja, ko je jeftino usao usao je.

ima praznog hoda do 1685.. ako neko i kupuje, nema sta da kupi do 1685

Bas sam hteo da pitam , jel tvitovao opet nesto Max ili ... posto vidim malo skakuce cena ! A gledam volume u btc,pao danas na 20 neki btc sada 51, dokle ce gore ne znam , ali bilo bi kul opet ubosti neki pump i dump taman da povratim 500 maxa koje sam u drku uvecao :)

17 do 18 kontam ko i prošli put pa nazad... Ali ja sam noob. :)

hehe da znamo da ce biti tako pa da sve istresemo pa ponovo bay na 11k ;)

Normalno. Ja sam rekao sta cu ja najverovatnije uraditi, tako da prodajete na licnu inicijativu kako ne bih ja bio kriv za gubitke. :)

Dokle ce ici, to ne moze da se predvidi ali mogu se znati okvirne indikacije ako se pazljivo prati rast i raspored order-a.

covek napise tri reci, i da se tako odrazi

stvarno je ovaj svet lud

Ja sam prodao na 0.000154 2000kom, čekam nazad na 0.00012.
S'obzirom na moju sreću sa shitcoinima u poslednjih par nedelja, sad će pump i po.

Nazad
Vrh Dno