Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Ja sam prodao na 0.000154 2000kom, čekam nazad na 0.00012.
S'obzirom na moju sreću sa shitcoinima u poslednjih par nedelja, sad će pump i po.
Ne bih da baksuziram,ali sto je najgore(ili najbolje kako god) moze stvarno da se desi da krene pump. Previse puta se ista prica ponavlja...

Ala je poljuljana vera u ovaj MAX, strašno... Ja??? pokrenuo ovaj pad, sve mirovalo neko vreme, sa 100 i kusur MAX-a. Samo počistio sve redom od 14600 i nešto pa do 14300... Neki sitni buy orderi. Nisam na vrhuncu prodao, ali ću ućariti 20 komada...

Max Keiser ‏@maxkeiser 9m Thank you for your cheap coins. Mwahaha! See you at 0.05.

To the ppl always saying "thanks for the cheap coins", 99% of the time:

1. They're bagholders
2. They aren't buying more
3. They're worried

:D

Nikako mi se ne da da se dopunim... Kako mi se približi orderu, ponovo skoči. Već treći put podižem po malo i ne vredi. Već postaje iritantno.

Nikako mi se ne da da se dopunim... Kako mi se približi orderu, ponovo skoči. Već treći put podižem po malo i ne vredi. Već postaje iritantno.
+1
sad mi zao da ga kupim po ovoj ceni,kad znam da je pre dva dana bio .000115-12...ali to je ionako ne primetna razlika kad dogura do .001 :D

Ne ocekuj da ce pasti ce pasti cena ispod 13 u narednih dana jer je ovaj stvorio neki hajp kao da ce MAX sad nesto postati tj. postace deo nekih investicionih grupa ako sad dobro razumeo. :smoke:
Svejedno, on je crva ubacio i sad se polako i oprezno ljudi dopunjavaju i diff je malo skocio nekih 20%.
Ocekujem da ce cena malo skakati do tog datuma i tu se treba malo istovariti makar pola. Duzu ga oprezno da ne bi kljoknuo, i ovako je na staklenim nogama. Ali ako je nekad bilo vreme da se uleti onda je to sad, ne moze puno dole a sve govori da ce malo da skoci.

Gledam ovaj drk... Muljatorski novčić od početka i napumpan astronomski, verovatno od iste ekipe, za nedelju dana. Čekali su samo adekvatan trenutak za primenu plana. Kao i obično, neko se ovajdio, a neko kome ovo nije bilo sumnjivo sad grize nokte. Može li se zamisliti šta će ovaj naš manijak sa svojim pajtašima da uradi u jednom trenutku? Sa drkom nisu dugo čekali, dok je Kajzer iritantno strpljiv. On je imao neke manijakalno grandiozne zamisli za budućnost (Max zamena za BTC), koje je teško prihvatiti kao realne, iako je maxcoin tehnički (i operativno) daleko savršeniji novčić. Međutim, pošto je i on svestan da u ovoj crypto ludnici ništa nije nemoguće, ostaje pitanje da li je stvarno toliko lud da pokuša da ga nametne. Iako je mnogo verovatnije da u tome ne bi uspeo, takav pokušaj bi u jednom trenutku vinuo ovaj coin u nebo. E, to je scenario kome bih se radovao i to bi bilo ono što svi čekamo. Niko na svetu ne može da me ubedi da njegova ekipa nije sposobna da napravi običan veliki pump, kao što su to ovi sa drkom napravili. Nagradno pitanje je - šta zapravo oni čekaju?

Gledam ovaj drk... Muljatorski novčić od početka i napumpan astronomski, verovatno od iste ekipe, za nedelju dana. Čekali su samo adekvatan trenutak za primenu plana. Kao i obično, neko se ovajdio, a neko kome ovo nije bilo sumnjivo sad grize nokte. Može li se zamisliti šta će ovaj naš manijak sa svojim pajtašima da uradi u jednom trenutku? Sa drkom nisu dugo čekali, dok je Kajzer iritantno strpljiv. On je imao neke manijakalno grandiozne zamisli za budućnost (Max zamena za BTC), koje je teško prihvatiti kao realne, iako je maxcoin tehnički (i operativno) daleko savršeniji novčić. Međutim, pošto je i on svestan da u ovoj crypto ludnici ništa nije nemoguće, ostaje pitanje da li je stvarno toliko lud da pokuša da ga nametne. Iako je mnogo verovatnije da u tome ne bi uspeo, takav pokušaj bi u jednom trenutku vinuo ovaj coin u nebo. E, to je scenario kome bih se radovao i to bi bilo ono što svi čekamo. Niko na svetu ne može da me ubedi da njegova ekipa nije sposobna da napravi običan veliki pump, kao što su to ovi sa drkom napravili. Nagradno pitanje je - šta zapravo oni čekaju?

Cekaju pump! Isto kao i mi. Mislis da ce da daju svoje pare da ga podizu, pa to neces videti!

@FlySukhoi
Maxcoin je tehnoslosko djubre, cista kopija BTC-a sa sha3 koji ne donosi nista novo........
Cena od pocetka je bile prevelika, pump nemoguc jer je shit coin bio DEBELO precenjen, cak je jos precenjen jer je SCAM teski, setite se samo forka pre mesec/dva sve u cilju da se pumpa, sa prepolovljenim block-om (ovo kad se forkom radi je cist znak smrti za isti coin, samo sto masa 95% to nije jasno na vreme)

Pa upravu je, nema sta. Max je stvarno bio prepumpan i svi se nalozili kao da je suvo zlato. U sustini imao je samo hajp zbog odvratnog Kajzera.
Drk je bio boranija kad je izasao, rastao je onoliko koliko su ga rudari kopali. Konstantno je bio potcenjen i zato je cena isla gore ne zato sto ga je neko pumpao. Ljudi kupuju ono sto ce sutra vredeti vise. Max nije mogao da vredi sutra vise jer je jos tada bio prepumpan. Hteli su cenom da navuku rudare isto kao sto se radilo sa dogama. I pogledajte sada oba novcica.
Ne kazem da DRK mozda nece doziveti isto jer doticni vec zavlaci prste i u ovo ali cifre ne lazu, ko je pametan razumece sta pricam i sta sam pricao mesecima o sva tri gorespomenuta novcica.

E najbolje ako će i za propast drk-a biti kriv Max Kaiser... :d Mene ne interesuje mnogo koliki je shit neki novčić (u stvari, sve je to shit), nego da li i koliko ja na njemu u nekom trenutku mogu da zaradim. Za drk ponavljam ono što sam još pre nekoliko dana rekao: Ne može novčić da eksplodira tako preko noći, a da tu neko nije umešao svoje alave prste, a zna se da je u tom slučaju kraj uvek isti. Samo, ja sam na drk-u zaradio 1000% i iz iz mog ugla to je sjajan novčić, dok će ga neko drugi mrzeti i prokljinjati. Za mene je to još jedna valuta koja je poslužila svrsi. Ni od max-a ne očekujem ništa drugo. U životu sam bio vezan samo za svog psa. Od maxcoina ne odustajem isključivo zato što sam svestan da iza stoji namazana i finansijski moćna ekipa za koju mislim da zna šta radi. To što izgleda kao da su ga pustili niz vodu mi je još veća potvrda za to. U mogućnosti su da prže raju koliko im je volja, a ovamo prospu jedan tvit u deset dana. Slučajno? Zaboravili? Digli ruke? Teško. Samo ne troše municiju bez potrebe i čekaju za njih najbolji trenutak da urade (na svoj način) isto što i drk-adžije. Maxcoin propao? Gospodo, ne može ni jedna valuta da "propadne" dok god postoje interesne grupe koje su voljne da u njega investiraju zarad svog profita. Kopači su tu kolaterala. Sami ste bili svedoci čudesnog vaskrsa mnogih propalih valuta i pljuštala su razna "objašnjenja" kako se to dogodilo. A pravo objašnjenje je uvek jedno i uvek isto. Pri tom se maxcoin i dalje uveliko kopa...

Nije poenta u tome da ste zaradili ili niste na novcicu, na tome ne treba graditi poverenje i dizati ga u nebesa..
Lepo je kad se zaradi pogotovo na scam novcicu ali to ne menja njegovu realnost

Takodje ima daleko postenijih novcica i nikako nisu svi isti......

Fly jel se zezas ili si ozbiljan? Kakva interesna grupa? Otkud ti znas kakvi su interesi ti interesne grupe? Naprodavali su vam skupo novcice i cala je cena, to je cinjenica od koje neki ovde beze. Hej bre pa ko ce da baca brdo da bi pumpao cenu da biste se vi istovarali? Ista prica se vodila na dogama i gledaj doge sada. I tamo je jaka interesna grupa, ludacki marketing i svi sektasi od rudara i dzaba. Ne kapiram kako zaćorite toliko, zabole njih i za novcic i za vas, oni gledaju svoj interes.
Ne verujte Max-u ni rec, tu je samo da se obogati na vama ako moze.

Dve stvari:

1. Ne znam zasto se na BTC potreban za pump gleda kao na bacene pare? Nakon uspesnog pumpa one se multiplikuju.

2. Nas koji bismo se u slucaju pumpa istovarili je svakim danom sve manje, oni koji ce raditi pump imaju xy puta vise MAX-a od strpljivih holdera.

Fly jel se zezas ili si ozbiljan? Kakva interesna grupa? Otkud ti znas kakvi su interesi ti interesne grupe? Naprodavali su vam skupo novcice i cala je cena, to je cinjenica od koje neki ovde beze. Hej bre pa ko ce da baca brdo da bi pumpao cenu da biste se vi istovarali? Ista prica se vodila na dogama i gledaj doge sada. I tamo je jaka interesna grupa, ludacki marketing i svi sektasi od rudara i dzaba. Ne kapiram kako zaćorite toliko, zabole njih i za novcic i za vas, oni gledaju svoj interes.
Ne verujte Max-u ni rec, tu je samo da se obogati na vama ako moze.

bitno je da svi drugi novcici ne gledaju svoj interes nego daju sve za community?
slazem se da su prodali po skupoj ceni 10 puta vecoj od ove, tada je ta cena svima izgledala smesno zato su i kupili, niko osim njih nije imao siroku sliku dokle to moze da ide.
ali cisto sumnjam da za godinu dana nece da skoci makar gde je bio

S obzirom na trenutnu isplativost, ja sve iskopano menjam za par perspektivnih novcica, ukljucujuci i MAX. Te novcice bez problema mogu da bacim u vodu, ako od toga ne bude nista, ali necu sebi da dozvolim da uopste ne pokusam.

ni ja se ne razumem bas najbolje u ove vase cryptoprice

zahvalan sam MAXu do jaja jer mi je prvih 4k evra ulozenih, januarsku opremu vratio za dve-tri nedelje. prve nedelje na 868maxa sam dobio 5.5BTCa i onda sledeci pumo posle tri nedelje

najveca moja greska je bilo sto sam u tom trenutku prestao da prodajem nego sam poceo da stekam (kasnije sam poceo da prodajem i kupujem nazad).. ali i danas ne vidim losu matematiku, tj jest bilo bi bolje da sam kopao DRK, ili one obojene coine ili brdo drugih stvari, ALI moje masine nisam pogledao do sinoc kada sam ih prebacio na X11 i odma ujutru vratio na moje lepe MAXove ;).. znaci dva meseca rade besprekorno bez zivciranja, sstresa i svih gluposti i razmisljanja da li je bolje ovo ili ono

sad da li treba da se nerviram i dalje? da li je neki DRK bolji od nekog MAXa ili nekog LTCa, ili da li trebam razmisljati koja ce valuta u buducnosti prosperirati... eno imamo jednog u drustvu koji kopa sa 12 kartica svaki dan po 0.5BTCa... da li je to istina? posto i on pljuje po svemu pa i po MAXu.. ja polako vozim, prodam onaj visak ostavio sam 32k sa strane ako dodje pump dobro je dosao...

e sad glavno pitanje.. koja je to valuta koja je 100% sigurna i ima buducnost?? a da je usput i isplativa sa kopanjem

Nazad
Vrh Dno