Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Pa ućario bi neki siću... Samo nisam siguran dokle da ga čekam da padne. A sad vidim i da stoje wall-ovi, mali doduše od 5-6- BTC. No, hvala na savetima. :)

Meni btc-e shljaka normalno,mcxnow je umreo... :d

proradilo.. malo sam se odsekao da nije opet neka prevara..

pa da... pratim kao Vampir onaj mali zid od 7BTCa kad ce RS da ga skloni.. od sinoc do sada sam dobar nekih 3k maxova i cekam ovog lika da uardi nesto

mogao bi stvarno da skloni , hocu da kupim jeftinih novcica :)

Ma kad sad nije uspeo da skoci nece nikad. Uzalud vam trud sviraci....
Tako vecina razmislja, zato ce sad i oni koji su verovali u novcic da se uspanice pa da prodaju. Hvala im na jeftinim maksonjama. Ja mogu sad da se opkladim da kitovi drze 50% iskopanog, ako ne i vise. Ovo je bio smesan pump, klasicno reagovanje na obican kajzerov tvit. A kad bude bio pravi pump koji moze da bude i za pola god, godinu sasvim ne bitno, ali kad bude debelo cemo naplatiti ovo cekanje. :)

Ma kad sad nije uspeo da skoci nece nikad. Uzalud vam trud sviraci....

lol i samo lol
a sta je to bilo sada :p jedan tweet je uspeo da duplira cenu
a kad nagruvaju 400 btc u buy ordere, pa kad zajase dif 200k, pa pump kad krene hype, moras gledati unapred

Nije istina. Posle objave vesti nije mrdnuo na gore. Ovo je neko pokusao da pumpa malo u nadi da ce se ljudi primiti pa ce i sami da kupuju. Bacene pare.

Tehničko pitanje, kopam MAX, nemam ništa pametnije, i dobijam 220 MH/s sa 270 što je u redu. Ali koliki bi WU trebao da mi bude? meni je oko 50 sa R od 1%. Na 1gh.

Ako me sećanje dobro služi imao sam WU 80 na 280X tako da se čini OK.

To je to! Hvala momci!

obradovao sam se jednom tehnickom pitanju posle niza kladionicarskih na ovoj temi. Meni ASUS 270X TOP taju 227mhs (1085mhz) a Gigabyte 270OC oko 213mhs (1030mhz)

Tako vecina razmislja, zato ce sad i oni koji su verovali u novcic da se uspanice pa da prodaju. Hvala im na jeftinim maksonjama. Ja mogu sad da se opkladim da kitovi drze 50% iskopanog, ako ne i vise. Ovo je bio smesan pump, klasicno reagovanje na obican kajzerov tvit. A kad bude bio pravi pump koji moze da bude i za pola god, godinu sasvim ne bitno, ali kad bude debelo cemo naplatiti ovo cekanje. :)

Ja se uopšte ne opterećujem kursom i reakcijama na ovo i ono. Znam samo da je verovatnoća da ovaj novčić nikada ne doživi svoj trenutak veoma niska. U odnosu na verovatnoću da ga pre ili kasnije iskoriste za ono za šta je i napravljen, gotovo je zanemarljiva. Mislim da bi samo neki veći rat, globalne elementarne nepogode, ili nepovoljna zakonska regulativa za cryptocoine generalno to mogli bitnije da promene. Jedino što od početka tvrdim da se skok njegove vrednosti neće desiti uskoro. Sada već mislim da kada se odluče na taj korak u pitanju neće biti običan pump, kao što sam očekivao ranije. Strategija održavanja coina živim u dužem vremenskom periodu i nekom okvirnom decimalnom vrednošću, sa ozbiljnim brojem kopača, a bez većih medijskih i finansijskih intervencija (uz sve realne mogućnosti za to) liči na pravljenje nove čvrste valute. Ne tvrdim da će u tome uspeti, ali mislim da idu u tom pravcu. "Silu" će upotrebiti tek kada finansijski stručnjaci procene da je sazreo trenutak. To može biti skok (ili pad) BTC, procena opšte vrednosti crypto tržišta, ili ko zna šta drugo što takvi uzimaju u obzir. Koliko će vešto oni sve to sprovesti, ne znam. Možda se sve završi na par velikih pump-ova. Međutim, pitam se da li su ljudi sa negativnim predviđanjima svesni da zapravo sugerišu da će se finansijeri "odreći" maxcoina, svoje zlatne koke koju su izlegli i ogromne zarade koju mogu imati (bukvalno kad požele) sa valutom koju kontrolišu? Stvarno, koliko je realno da nikad ne doživimo ni jedan običan pump?

@maxkeiser
As I mentioned at $434, BTC will likely never see $400 again. $500 is the new $50. Buy till your hands bleed. (yes, yes, #maxcoin too)

A sada ce biti fora ako BTC ode na neku vecu sumu, i svi pocnu da izvlace valute u BTC da bi uzeli pare.. jer momentalno svi trguju, cuvaju Bitcoin.. kakav bi onda scenario bio? tek onda bi pala cena MAX-u i ko zna sta bi bilo na kraju

Nazad
Vrh Dno