mogao bi stvarno da skloni , hocu da kupim jeftinih novcica![]()
evo cim je prosao wall lagano dole, vraca se gde je bio
Tako vecina razmislja, zato ce sad i oni koji su verovali u novcic da se uspanice pa da prodaju. Hvala im na jeftinim maksonjama. Ja mogu sad da se opkladim da kitovi drze 50% iskopanog, ako ne i vise. Ovo je bio smesan pump, klasicno reagovanje na obican kajzerov tvit. A kad bude bio pravi pump koji moze da bude i za pola god, godinu sasvim ne bitno, ali kad bude debelo cemo naplatiti ovo cekanje.Ma kad sad nije uspeo da skoci nece nikad. Uzalud vam trud sviraci....
Ma kad sad nije uspeo da skoci nece nikad. Uzalud vam trud sviraci....
Nije istina. Posle objave vesti nije mrdnuo na gore. Ovo je neko pokusao da pumpa malo u nadi da ce se ljudi primiti pa ce i sami da kupuju. Bacene pare.
Tehničko pitanje, kopam MAX, nemam ništa pametnije, i dobijam 220 MH/s sa 270 što je u redu. Ali koliki bi WU trebao da mi bude? meni je oko 50 sa R od 1%. Na 1gh.
Tako vecina razmislja, zato ce sad i oni koji su verovali u novcic da se uspanice pa da prodaju. Hvala im na jeftinim maksonjama. Ja mogu sad da se opkladim da kitovi drze 50% iskopanog, ako ne i vise. Ovo je bio smesan pump, klasicno reagovanje na obican kajzerov tvit. A kad bude bio pravi pump koji moze da bude i za pola god, godinu sasvim ne bitno, ali kad bude debelo cemo naplatiti ovo cekanje.![]()
Sad je nasao da se koprca kad ga cekamo da padne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari