max moze samo da prodje kao kjubit![]()
:d Dragi Alija, sve je moguće, ali mi se više čini da ću u jednom trenutku morati da te sprečavam da odgrizeš tu lampu sa šlema od besa što nisi nešto maxa uštekao na vreme. Uostalom, u mesecima koji dolaze leži odgovor...
Max Keiser @maxkeiser 40m
#Maxcoin is an easy double from here.
Ni darkcoin ne bi bio ozbiljan novcic po mnogima, da nije usledio ovaj skok.
Pa mnogi samo trenutnu isplativost i gledaju kao jedini faktor. To ne znaci da niko nije primetio novcic.
Max ce opet da ide dole i pored izjave. Ako neko ne krene ovo da pumpa nema nista od skoka. Licno mislim da je svako vestacko pumpanje cisto bacanje para i da od toga nema nista sve dok se ekonomija sama ne oporavi jednog dana.
Novcic vredi samo onoliko koliko rudari veruju u njega i kopaju ga. Sada je diff nesto oko 15.000 ako se ne varam, to je ocajno, smanjio se 10% otkako sam zadnji put gledao pre neki dan. Lose.
@target
Iskreno i nije ti to neki recept. Kako pada cena pada i mreža a samim tim i diff pa se opet dumpuje slična količina novčića a i isplativost je na istom nivou.
Eto ti promer juče kd sam pratio mreža je bila 2.15Ths a diff ~12k. Pre toga mreža 3.15Ths i diff ~18k u proseku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari