Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

A toliko lose vala ne moze, qubit i onaj njegov indijanac od developera sa Krima su ipak neprevazidjena antologija kriptovaluta :)

Dok neko ne dodje sa 13 BTC-a i napumpa Q2C na 1000. Samo strpljivo sa svim valutama.

max moze samo da prodje kao kjubit :D

:d Dragi Alija, sve je moguće, ali mi se više čini da ću u jednom trenutku morati da te sprečavam da odgrizeš tu lampu sa šlema od besa što nisi nešto maxa uštekao na vreme. Uostalom, u mesecima koji dolaze leži odgovor...

Jos malo ce sa 10 btc-a moci da otkupe sav MAX sto se iskopa za jedan dan. Tada se lakse moci da ga brane, ovo im je izgleda bilo skupo do sad. Ako padne na 0001 nastavicu opet da ga kopam bice diff jos jadniji, za sad sam na DRK. To sto je iskopano sad ne vredi prodavati jer je bagatela.

Ma vidi se da im se situacija otela kontroli, nisu oni hteli da bas ovo ovoliko padne, sta im vredi da se dalje tovare ako ce na kraju sav MAX biti kod njih.
Cekamo sledeci potez, imace mozda jos jednu sansu da ga vrate i zaustave dalji pad. To ja vidim kao priliku da se istresemo i nesto uzmemo za ovo sto smo krvavo kopali jer ispostavilo se da je ovo daleko od ozbiljnog novcica. Sto je najgore mogao je lako postati i biti sad na mestu gde je DRK.

Polako gsi, novcic je tek ~ 4 meseca star. Moze tu jos svasta da se izdesava i ne zelim da ulazim u njihove planove i namere jer necemo biti i priblizno blizu njihovom planu i razmisljanju.

Ni darkcoin ne bi bio ozbiljan novcic po mnogima, da nije usledio ovaj skok. A ni on se ne moze pohvaliti sa sjajnim launch-om. Takodje je bio cpu only i dok smo mi rudarili ~20 dana sa 20 procesora, neko je to sve ugrabio sa jednom grafickom i za 2-3 dana. Tako da...

Ali dobro, vazno je da skace, tako ce biti i sa Maxom samo je pitanje vremena.

to oni i hoce, da skoci 4-5 puta pa da se masa nalozi i da ga proda po realno maloj ceni. e onda kad ga napumpaju na dolar po komadu (makar bilo za 10 meseci) bice nam zao.

Daj boze da je tako! Ima i ona sto je La Prestige rekao da ne moze svaka susa da se obogati! Tako da ko sad kupuje MAX i steka, kad niko u njega ne veruje, onda i teba da uzme debele pare!

Ja se kao nadam da ce kao sa PND, pala cena u bunaru, svi na njega zaboravili i onda Buuuuum ode u nebo, sad polako pada , kopam za sad i ne cackam kompe, zaboravio sam na njih, novcici se stekaju pa ako podje putem pnd kao pre neki dan yea, a ko ne, valjda ce biti nekad

Poslednja izmena:
Max Keiser ‏@maxkeiser 40m
#Maxcoin is an easy double from here.

Ni darkcoin ne bi bio ozbiljan novcic po mnogima, da nije usledio ovaj skok.

Pa mnogi samo trenutnu isplativost i gledaju kao jedini faktor. To ne znaci da niko nije primetio novcic.

Max ce opet da ide dole i pored izjave. Ako neko ne krene ovo da pumpa nema nista od skoka. Licno mislim da je svako vestacko pumpanje cisto bacanje para i da od toga nema nista sve dok se ekonomija sama ne oporavi jednog dana.
Novcic vredi samo onoliko koliko rudari veruju u njega i kopaju ga. Sada je diff nesto oko 15.000 ako se ne varam, to je ocajno, smanjio se 10% otkako sam zadnji put gledao pre neki dan. Lose.

Pa mnogi samo trenutnu isplativost i gledaju kao jedini faktor. To ne znaci da niko nije primetio novcic.

Max ce opet da ide dole i pored izjave. Ako neko ne krene ovo da pumpa nema nista od skoka. Licno mislim da je svako vestacko pumpanje cisto bacanje para i da od toga nema nista sve dok se ekonomija sama ne oporavi jednog dana.
Novcic vredi samo onoliko koliko rudari veruju u njega i kopaju ga. Sada je diff nesto oko 15.000 ako se ne varam, to je ocajno, smanjio se 10% otkako sam zadnji put gledao pre neki dan. Lose.

pa poverenje je danas najlakse vratiti.... jedan pumpic i opala, dok trepnemo diff 250k

To ti mislis. A ko ce posle da odrzi tu isplativost? Ne ide to bas tako lako kao sto ti zamisljas. Pump je grozna stvar jer posle njega obavezno dolazi pad a onda ide opet ispocetka.
Ne moze ekonomija da se oporavi tek tako, vestacki. Ako stvarno zele dobro ovom novcicu onda ce ga pustiti da pada dokle god treba da pada i ma koliko nisko pao. Posle toga moze da krene na bolje, poverenje se stice vremenom, samo lagano i stabilno.
Ako, samo neka pada. Steta je samo sto niste na vreme izasli iz price. Lako je vratiti se za par meseci kad se stvari unormale.

Koliko moze po trenutnom diffu da se nalopata dnevno sa jednom 280x?

Hvala. :)

Razmisljam da ih nakopam sad par stotina komada,dok je ovako trula situacija,pa nek' stoje u steku... :)

Tako bih i ja uradio, da ih već nemam u šteku onoliko koliko sam planirao. Otvaraš mogućnost, kupuješ tiket za lepu zaradu u nekom trenutku, kad god to bilo. I to te košta samo par ovih dana kopanja. Šta time gubiš?

To je ok, treba kopati kad je nizak diff ne vezano za cenu. Ako mislis da steknes neki novcic sad je vreme za kopanje.
Takvo razmisljanje je ok i sto vise bude takvih ljudi pre ce se novcic oporaviti.

Lepo bi bilo imati 10K MAXa i pod kljuc. Dodje li nakad za godinu dve do 0.5$ eto razloga da se ne trznis nedelju dana.

A ja sam danas pustio da se kopa svom snagom, pljusti MAX ko ova kisa napolju. Bezim tako gde je mali diff, DRK je i suvise uzjasen.

Pada cena ali diff vise ne, nemaju ljudi gde vise, sve se kopa za kikiriki.

Litecoin Difficulty: 7,292
Estimated Next Difficulty: 7,938 (+8.85%)

Iako je mnogo pdeslo na DRK, diff za LTC i dalje raste i to sad masala! kad dodje do 10k onda ocekujem da ce i kopaci doci i malo povratiti cenu, daj boze. Ovo je sad jedina sansa da se uzmu neke pare (kopaj ono sto niko ne kopa i radi suprotno od vecine) ali naravno tako je i rizik dosta veci.

izgleda da je udario na dno, ajmo sad malko gore! :)

iskreno bolje da pada, bolje da se skroza sto nize pa posle neka ga opici. ovako ga cima gore dole nikako da sjasu dumperi

@target
Iskreno i nije ti to neki recept. Kako pada cena pada i mreža a samim tim i diff pa se opet dumpuje slična količina novčića a i isplativost je na istom nivou.
Eto ti promer juče kd sam pratio mreža je bila 2.15Ths a diff ~12k. Pre toga mreža 3.15Ths i diff ~18k u proseku...

Poslednja izmena:
@target
Iskreno i nije ti to neki recept. Kako pada cena pada i mreža a samim tim i diff pa se opet dumpuje slična količina novčića a i isplativost je na istom nivou.
Eto ti promer juče kd sam pratio mreža je bila 2.15Ths a diff ~12k. Pre toga mreža 3.15Ths i diff ~18k u proseku...

pa dobro ali samo kazem zbog toga sto nama koji kopamo manji diff odgovara, a i sto vise ljudi da odustane tj rasproda sve sad a ne kada bude pumpa

Nazad
Vrh Dno