Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

0.3$ ce lagano...samo je pitanje kad. :D

Bio jedan covek koji je upraznjavao sex jedanput godisnje. Kad su ga pitali sto je onda toliko srecan, on je odgovorio " pa to je bas danas" :D

Tako da vredi cekati!

Prvi za 100k u odnosu na pre par dana
izgleda da neko namerno spusta cenu jer se svaki dan u jednom trenutku proda velika kolicina

tezi tezi :D
mada ko zna koliko on ima, mozda nije stigao da posalje tih 100k negde drugde, jer uglavnom drzi na ~500k

A šta ako je i on samo jedan još zabludeli mučenik koji više nema izbora i ide na sve ili ništa? :)

To su stotine i stotine btcova, ne verujem ta takvi idu na sve ili nista :p

Prvi za 100k u odnosu na pre par dana
izgleda da neko namerno spusta cenu jer se svaki dan u jednom trenutku proda velika kolicina

Ma kakvo spustanje cene, vidis da se neko trudi da kolko tolko odrzi ovu cenu ne bi li u nekom trenutko krenula na gore. Ko je hteo da se natovari da sad se natovario. Taj prvi kupuje od prvog dana i povlaci novcice a po mom misljenju to je onaj debeli iz maxove emisije. Pokusavali su da ga verbalno podignu vise puta ali svaki sledeci put imalo je sve manji uticaj.

Kopam i cuvam jer nema sem moyda DRK nista pametnije a i ovde je sad diff dosta manji. Na skok cene pred polovljenje ne racunam jer ce biti isto ko sad sa DOGE, ljudi ne nasedaju. Jedino verujem da ce u nekom trenutko biti neki pump 200-400% izazvan od strane ovih sto se sad tovare pa da se i mi u tom trenutku istresemo.

To je moje misljeje ali ovde je sve moguce.

kopa li neko max sa 7950 ? ako kopa da postavi podesavanja... ono bese za ovaj coin moze niska memorija?

Ja i dalje mislim da će ovde takav ludački pump da bude, da će dugo da se pominje u crypto svetu kao drastičan primer naizgled crknute valute koja je odjednom eksplodirala. Jedino što to neće biti skoro. Do tada ćemo svašta gledati, up n down batrganje, Kajzerovo mlaćenje prazne slame, dovođenje raznih barona u studio, hvaljenja i pljuvanja i sve ostalo što prati razvoj jedne ovakve valute. Njen potencijal je nesporan i čak mi se po nekad čini da je namerno drže u bunaru, za razliku od kolega koji misle da je veštači održavaju u životu. Ova pozitivna predikcija nije posledica puste želje (nemam ga nešto puno), već isključivo intuicije proistekle iz dosadašnje observacije. Naravno da je sve moguće, ali mi ipak najviše miriše navedeni scenario kada je maxcoin u pitanju.

Ja i dalje mislim da će ovde takav ludački pump da bude, da će dugo da se pominje u crypto svetu kao drastičan primer naizgled crknute valute koja je odjednom eksplodirala. Jedino što to neće biti skoro. Do tada ćemo svašta gledati, up n down batrganje, Kajzerovo mlaćenje prazne slame, dovođenje raznih barona u studio, hvaljenja i pljuvanja i sve ostalo što prati razvoj jedne ovakve valute. Njen potencijal je nesporan i čak mi se po nekad čini da je namerno drže u bunaru, za razliku od kolega koji misle da je veštači održavaju u životu. Ova pozitivna predikcija nije posledica puste želje (nemam ga nešto puno), već isključivo intuicije proistekle iz dosadašnje observacije. Naravno da je sve moguće, ali mi ipak najviše miriše navedeni scenario kada je maxcoin u pitanju.

100% se slazem, pratim ga od pocetka i delim tvoje misljenje. trenutno nemam nista u maxu, ali nadam se da ce WC da skoci pa da vracam u max, pre pumpa. a pump ne vidim zasto ne bi mogao da ode na 0.002-3 lagano

Ne mislim da ga neko vestacki odrzava nego da ovako niska cena bas i nije pozeljna. Sada za 10 BTCa uzmes skoro 50k maxa. Treba ga dici bas mnogo sa ove cene i ostaviti dovoljno dugo na tome da bi povratili pare ovi sto su se tovarili a za koje smo pretpostavljali da znaju sta rade. Zaboravljate da je forkovan a to bas i ne govori da sve ide kako su oni planirali.

Dobro je sto je cena prirodno presatala da pada i sto su mnogi prestali da se istresaju.
Meni je 1/3 novcica u MAXu (ali to je smesna cifra) tako da verujem da ce cena kad tad gore, daj boze da to bude toliki pumu kao sto vi kazete ali meni je i 0,3$ puna kapa.
Sa berzom se ne zezam ali mora negde da se nesto rizikuje. Kopam dok je diff mali i cuvam. Kad skoci diff istovaram se i bezim na DRK ili nesto drugo sto moze da se lepo nakopa.

Za 0.002 je potrebno minimum 17000 BTC-a. Mislim da ste malo izgubili osećaj za realnost.
Obratite pažnju na najveću menjačnicu za maxcoin. Deposit je sada 3411.6 BTC a ima gotovo 9 miliona MAX-a.
Pump i ako se desi, neće biti kao što neki ovde očekuju, ni blizu.

Za 0.002 je potrebno minimum 17000 BTC-a. Mislim da ste malo izgubili osećaj za realnost.
Obratite pažnju na najveću menjačnicu za maxcoin. Deposit je sada 3411.6 BTC a ima gotovo 9 miliona MAX-a.
Nerealno je bilo i za BC da ga napumpaju toliko koliko su ga napumpali...pa se dogodilo. Cas posla oni posalju btce na menjacnicu,tako da...meni bi i 0.5$ odgovaralo,ali jedna kolicina se svakako cuva za sledecu godinu.

Nerealno je bilo i za BC da ga napumpaju toliko koliko su ga napumpali...pa se dogodilo. Cas posla oni posalju btce na menjacnicu,tako da...meni bi i 0.5$ odgovaralo,ali jedna kolicina se svakako cuva za sledecu godinu.

Zaboravljaš bitan faktor, BC je POS coin dok se svaki dan iskopa fina sveža količina Maxcoin-a.

Ljudi su pogresili kad su se natovarili MAXa po visokim cenama i sad im je muka da ga gledaju a kamoli da ga kopaju. Da sam kojim slucajem imao koji LTC ili BTC u to vreme uradio bih isto, sve je ukazivalo da ce biti veliki pump i da je cena svaki dan sve bolja i bolja. Oni malo snalazljiviji su spustili prosecnu cenu ali to je ipak u proseku i dalje 2-3 puta veca cena od sadasnje.
Samo nek budu stpljivi, svako ce makar vratiti svoje pare samo je pitalje vremena, mozda im je i dobro ispalo jer drugacije nikad ne bi ulozili u MAX. Vreme ce pokazati i dugo toplo leto koje nam sledi.

Samo da krene pump, neki ljudi ce sklanjati te sell ordere i panicno kupovati.

A kako da znamo da kitovi ne drze svoje novcice u tim sell orderima i da ih nece povuci da stvore dodatni efekat utiskom da se sell planina rusi?

Zaboravljaš bitan faktor, BC je POS coin dok se svaki dan iskopa fina sveža količina Maxcoin-a.

Za pola godine kolicina maxa bice duplo veca, ili tu negde nije ni bitno tacno.
Tako da to nikako nece uticati dobro na rast cene, ali se je svakako nadam da ce rast izazvati neka manipulacija od ljudi koji imaju vecu kolicinu max-ova.

Dovoljno je i da se debeli sa ortacima malo zaigra i da vidite kako djipi max za čas. Pa zar nije logično pustiti druge da mesecima kopaju pa im izvući to za neku crkavicu, nego ulagati u hardware? Ako već mogu manipulacijom novcem i medijima da podignu vrednost valute kad požele (ne znam koji drugi cryptocoin ima jača leđa za to), zar nije razumljivo da im odgovara ovakvo stanje što duže? Ovo je optimalno... Ljudi i dalje kopaju, potom prodaju u bescenje, ovi se tovare sa raznih naloga i pakuju u novčanike da ne bi neko prokljuvio šta rade. Meni je ovo providno kao gorsko jezero.

Dovoljno je i da se debeli sa ortacima malo zaigra i da vidite kako djipi max za čas. Pa zar nije logično pustiti druge da mesecima kopaju pa im izvući to za neku crkavicu, nego ulagati u hardware? Ako već mogu manipulacijom novcem i medijima da podignu vrednost valute kad požele (ne znam koji drugi cryptocoin ima jača leđa za to), zar nije razumljivo da im odgovara ovakvo stanje što duže? Ovo je optimalno... Ljudi i dalje kopaju, potom prodaju u bescenje, ovi se tovare sa raznih naloga i pakuju u novčanike da ne bi neko prokljuvio šta rade. Meni je ovo providno kao gorsko jezero.
Kad se setim jednu noc kako su se poigravali sa maxom...to je bukvalno za 30sec cena skocila sa .00019 na 0.00034,pa pala na .00021 pa ponovo do .0003...ludnica. Kitovi samo da se dobro napune,bice ovde skoka velikog samo je pitanje vremena. Ionako ce se u narednih mesec dana lomiti koji je sledeci novcic posle ltc-a,tako da mislim da ce se nesto izdesavati. Dobro je sto je max za razliku od btca i ltca dosta brzi pa mu je i to dodatna prednost. Primera radi kad sam slao novcice na mcxnow bili su potvrdjeni posle minut dva,a btcu treba i po 30min+. U svakom slucaju ima ogroman potencijal.

Zezajte se vi ali MAX veceras ide prek 0002.

Zezajte se vi ali MAX veceras ide prek 0002.

ajde da je 0.002 pa da se i pomene ali ove male oscilacije nista ne znace, neko je juce kupio 50k komada i podigao cenu na novi nivo, mada i da dodje do 0.0002 nista bez Pumpa (velikim slovom, taj dan ce biti crveno slovo u kalendaru :D )

Kakav je haos nastao kod kolega DRK-adžija kad im je pre neki dan skočila valuta... Zamislite delirijum kad krene max u vis!!! Pa u ovoj zajednici su svi kao zapeta puška, pritajeni tigar skriveni zmaj, većina zakrvavljenih očiju vreba iz mraka i čeka famozni pump... :d Biće tih dana zanimljivo pratiti berzu.

ajde da je 0.002 pa da se i pomene ali ove male oscilacije nista ne znace, neko je juce kupio 50k komada i podigao cenu na novi nivo, mada i da dodje do 0.0002 nista bez Pumpa (velikim slovom, taj dan ce biti crveno slovo u kalendaru :D )

Ih pa nece valjda na crveno slovo da pumpaju :D

Nece ovo nigde skoro :)
Neko kupio za 10 btca (kao i prethodnih dana) a volume 0 :D mora se pokrene prica ponovo i da se ubace ozbiljne pare da bi ovo bilo gre krenulo, mada ja mogu da cekam :)

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    6.6 KB · Pregleda: 98
Noćas mi je Kaspersky ladno obrisao exe wallet-a prijavivši ga kao Trojan.Win32.IRCbot.csu, a na drugoj mašini Avast obrisao exe miner-a... :trust: Da li se ovo još nekom desilo?

Noćas mi je Kaspersky ladno obrisao exe wallet-a prijavivši ga kao Trojan.Win32.IRCbot.csu, a na drugoj mašini Avast obrisao exe miner-a... :trust: Da li se ovo još nekom desilo?

Meni se desilo sa wallet-om, s tim da sam poslije toga skinuo neku drugu verziju walleta 0.9.1 koja je radila do sad. Upravo ga je Kaspersky obrisao pri prvoj posjeti. Koliko vidim u quarantin je smjestio i Cryptometh wallet. Izgleda da je Kaspersky nesto ljut na ove wallet-e za SHA3 novcice.

Ma bitno je da imate backup wallet.dat fajla za svaki slučaj....zbog novčića...ako ste skidali novčanike direktno sa njihovih sajtova ne bi trebalo da brinete.....

Nazad
Vrh Dno