Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Jel ima neko saphire 280 dualx. Meni bacaju oko 330,na 1020 gpu. Strah me da ih teram vise.

Stavi slobodno 1050 sa 1.075v i memoriju na 800. Ono što bi crklo sa ovim podešavanjem crklo bi i sa tim tvojim...

Nesto se muti, prvi prodao 100.000 max coina za vrlo kratko vreme...

Interesantno je da je i pored toga cena ostala priblizno ista...

Pa ako pogledas grafiku, prodato je samo 50 000 komada, tako da cak i da ih je sve on prodao, nije prodao 100 000.
To sam vidjao i ranije da se desi, da prvom nestanu novcici, tj poslao ih je negde.
Da li ih prodaje na drugom mestu da ne bi previse dumpovao na jednom ne znam, ali mozda samo pomera novce zbog neke smicalice.

edit: ja nesto mislim da ce ici malo dole posle ovog mirovanja, cekam ga na 0.00022, ali kao sto rekoh par puta ako skoci samo cu da pevam i necu juriti da se dokupim.

Poslednja izmena:
Ja koliko vidim, neko polako dumpuje i odrzava cenu nakon dumpa malom kupovinom... bot-vi cine cuda :)
Sad je pitanje sta ce ostali igraci raditi

Danas sam bas pratio, prvom je odjednom nestalo 100k novcica, doduse moguce da ih je poslao u wallet ili na drugu berzu. Bili su cudni wall-ovi postavljeni i to nekoliko sa ~15-20k. A i buy podrska je pala za ~30-40 btc-a.

Ja prodah sada 700 kom, gađam ih ponovo na 0.00023.
Videćemo da li sam se prevario.

PS. Ne savetujem drugima da me prate, samo se igram jer mi je dosadno :)

Poslednja izmena:
Ok. Fala na potvrdi - nisam ga još izvukao iz arhive... Ali sad ću.

Ja sam se inace ovih dana igrao, bilo je jednostavno i predvidivo.

Kupovina oko 14-15h po ceni 0.00026-0.000265, prodaja uvece i to na ~0.00028-0.00029, vec par veceri je islo do te cene. Par hiljada komada svako vece, fino se zaradilo. Barem sam spustio prosek na 0.00039. :)

Ova apatija iz kripto sveta se prenela i na max :)

Volume iz dana sve manji i manji, cena nikad stabilnija... Keiser ni da bekne na twitteru :)

Iskoristite ovo vreme da odmorite od svega i napakujete se novcicima.

Sve je to ok ali ne moze ni to doveka da traje, sve vise ljudi ce to primecivati i puce fora ;)

Normalno, trenutno je ocajno vreme za trgovinu svih shitcoina pa se malo zanimam maxom. Malo po malo i prosirujem stek, stigao sam do 40k, a sto je najbolje spustio sam prosek kupovina na 0.00039 tako da ne moram lupati glavu hoce li i kada stici do onih cifara 0.004 i vise. Ovako bi mi i 0.0008 bilo puna kapa. :) Taman da dopunim litecoin i bitcoin stekove...

Ne kazem da nece doci, naprotiv.

@Sunce,

pa normalno da se mora i na maxu manifestovati, jos se on i najbolje drzi. Volume mu je duplo veci od svih coina zajedno na mcxnow.

Poslednja izmena:
koliko se ovaj max isplati trenutno? 3khash daju koliko novčića i koliko € po trenutnom kursu?

Bas to. Ja kopam s pola kapaciteta, cekam neku vecu cenu. Druga polovina je na DRK-u trenutno, kad padne diff ide na ltc opet. Setam izmedju ove tri valute jer nemam tri blage sta da kopam, nista ne valja.

Ja sam upravo u toj dilemi, jedino što ja kopam doge/ltc ali po ovom calculatoru isplati se trenutno i max, više nego doge/ltc za nekih 30%.
Koliko sam skontao za max ne treba memorija? Koliko očekivati od 4 280x khash? Isto kao ltc ili manje?

Ja sam upravo u toj dilemi, jedino što ja kopam doge/ltc ali po ovom calculatoru isplati se trenutno i max, više nego doge/ltc za nekih 30%.
Koliko sam skontao za max ne treba memorija? Koliko očekivati od 4 280x khash? Isto kao ltc ili manje?

Pogrešno računaš... ovo je SHA-3 coin dakle 1x 280x daje ~340MH/s dok je scrypt ~700KH/s

Prostom matematikom:
Litecoin - 0.00289459 BTC/day
Maxcoin - 0.0021 BTC/day

Još jedan problem za kalkulisanje je što maxcoin diff se menja nakon svakog bloka. Praktično jedini pravi kalkulator ti je 24h kopanja.

280x daje ~350mhs? :) inace ne znam cemu zaljenje na isplativost maxa kad je maltene u rangu LTC. Ja se vratio na max pre 2-3 dana.

EDIT: opet je pala isplativost maxa...

Poslednja izmena:
280x daje ~350mhs? :) inace ne znam cemu zaljenje na isplativost maxa kad je maltene u rangu LTC. Ja se vratio na max pre 2-3 dana.

330-350 realno, kako sa kojim setovanjima.
Isplativost nije u rangu LTC-a već 30% manje u odnosu na BTC.
Naravno ne kalkulišem struju, samo treba jasno postaviti stvari.

da, slabije je sada jer mu je diff 38k a prosecan za zadnja 24h je 31k, sa tim od 31 je u rangu LTC

EDIT: sad vidim ovo sto sam upisao upitnik pored 350, to je gram greska..

Poslednja izmena:
Vrh Dno