Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Pa sad je kriza za sve koine,ne samo za ovaj. Cak sta vise max se i dobro drzi. Ja sam spremio nesto btca da dokupim ako dodje na 0.00015. Samo cekam sta ce biti kad scrypt asici malo ozbiljnije krenu sa kopanjem do kraja godine, pa se graficke prebace na max i dark(a i leto se blizi) e onda ce biti veselo. Ja ga ispod 1$ po komadu ne prodajem , a verujem da ce vredeti i mnogo vise od toga.

Ja sam sve novčiće prebacio u MAX... i čekao tu emisiju... ali od juče samo nizbrdica.
Sad ako ih prodam garantovano će početi da raste!

Jel ovo krece istovar ili ....

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    39.3 KB · Pregleda: 144
Pao diff na ~30k...opet kopamo kao pre polovljenja nagrade...prilika za hrabre da dodju do jos novcica :) :) :)

Neko sa ovim buy i sell orderima pisa po nama. :)

Masu sa ovim BTC-ovima, a mi ko oni klinci iz crtaca kad lizu staklo od izloga poslasticarnice. :(

sa 19 na 30 u sekundi? haha kako su skinuli 300 000 maxova iz sella lol
ko je kupio na 19 i prodao na 35 mogao je da zaradi skoro duplo u 5 sekundi

Poslednja izmena:
I moralo da se desi u sred noći, znaju li oni da pošten svet spava tada

Koliko god je pumperima bitno da jednog dana napumpaju cenu i naplate se, toliko im je bitna i ova igra niskih cena i velikih procentualnih oscilacija da se dopune sa novcicima. Samo bez panike, ko zna koliko ce biti krugova filtriranja. Isplatice se strpljenje na kraju.

Strpljenje nije problem, problem je strah da npr kod maxa cena nece otici na recimo 0.001, jer je jos jedan alt coin koji neko koristi da izvuče pare od malih trgovaca. Ja milsim da će ići i čekaću ga koliko god treba, ali on isto tako može da potone i da se nikad ne vrati. To je ***** kod ovih shit coina.
Kod glavnih valuta ltc i btc, nimalo ne sumnjam da će cena porasti i ne brine me puno što je niska, samo sam se nadao da će malo pre ići gore nego što će se desiti, ali saplitanja hvala bogu koliko hoćeš.

Ovo što se noćas na max-u desilo čekao sam juče ceo ****ni dan, još kad sam video onu gomilu sell ordera na oko 27, kao neka lampica da se upalila, ali *** morao sam da spavam . . .

0,001 - 0,005, to je sve ništa. Mislim da ne bi uopšte bilo pametno prodavati ga po toj ceni. Ko to uradi bi lako mogao pojesti svoja **** u budućnosti. Poznajem ljude koji su sličnu situaciju doživeli, neki od njih su mi dobri drugari :wave: Ne bih trepnuo da se novčić ugasi, ali da poraste bar kao LTC, ili mnogo više, a ja ga svojevremeno prodao budzašto, to ne znam kako bih podneo. Kažu da se mudar uči na tuđim greškama. Ništa mi ne smeta da stoji i ne vidim zašto bih sebi uskratio barem mogućnost da mi se ušteđena (perspektivna) valuta pretvori u ozbiljnu vrednost, makar se to nikad ne dogodilo. Pa nisam radio dve godine na naftnoj platformi pa mi žao da mi propadne "velika zarada". Ovako, seme je posejano, sad kopam nešto drugo što se trenutno više isplati i gledam odakle je vedro...

@Flysukhoi
Sa jedne strane ne želiš da prodaješ max jer veruješ u budućnost istog a sa druge kopaš nešto drugo što se više isplati... kapiraš da ovo što si napisao nije logično?

Ovo je ujedno i suština 95% miner-a --> svi jure najisplativiji coin za kopanje u datom trenutku a velika većina isti ne prodaje na vreme. Ne vidim poentu kopanja jer je u takvim situacijama daleko bolje odnosno isplativije prodati hardware i igrati se sa menjačnicama.

Poslednja izmena:
kopaš ono što je najisplativije u datom trenutku, pretvaraš u btc na dnevnom (ili tako nekom kratkom) nivou i kupuješ ono što misliš da vredi čuvati na duže staze. to je jedino što ima ekonomskog smisla. naravno uvek možeš i da čekaš sa prodajom tog nečeg (što je već najisplativije) da bi došla bolja cena... možda i bude, možda i ljosne, to je već kocka, pa kako ko voli

kopaš ono što je najisplativije u datom trenutku, pretvaraš u btc na dnevnom (ili tako nekom kratkom) nivou i kupuješ ono što misliš da vredi čuvati na duže staze. to je jedino što ima ekonomskog smisla. naravno uvek možeš i da čekaš sa prodajom tog nečeg (što je već najisplativije) da bi došla bolja cena... možda i bude, možda i ljosne, to je već kocka, pa kako ko voli

Za ovakve stvari postoje multipools - clevermining, wafflecoin, middlecoin, hashco, wemineall... ma izbora koliko hoćeš.
Jedino ima smisla za nove SHA3, X11 itd algoritam coin-e... a trenutno niti jedan nije isplativiji od kopanja LTC-a

da, i to je neki kompromis. mada ni oni ne briljiraju ovih dana...

da, i to je neki kompromis. mada ni oni ne briljiraju ovih dana...

Ma uvek su tu negde u odnosu na isplativost da sam kopaš scrypt coine i prodaješ na 24h. Naravno mnogi imaju problema sa DDoS, preopterećenim serverima itd.
Elem pošto je tema MAX, da ne gušimo ovde. Otvoriću poseban thread za Multipools.

Da li se veliki pripremaju za pump?

Juce je kupljeno 900 000 kao od sale, podsecanja radi ukupno dnevno se proizvede 138240 komada. :)

Sa jedne strane ne želiš da prodaješ max jer veruješ u budućnost istog a sa druge kopaš nešto drugo što se više isplati... kapiraš da ovo što si napisao nije logično?

Ovo je ujedno i suština 95% miner-a --> svi jure najisplativiji coin za kopanje u datom trenutku a velika većina isti ne prodaje na vreme. Ne vidim poentu kopanja jer je u takvim situacijama daleko bolje odnosno isplativije prodati hardware i igrati se sa menjačnicama.[/QUOTE]

Logično je ukoliko od mininga plaćaš struju. Ako si napravio planirane zalihe i čekaš veliki skok, a tvoja favorite valuta više nije isplativa za dnevno kopanje, dalje kopaš ono što ti najbolje pokriva troškove. To je moja logika. Sve zavisi koliko je tebi dovoljno coina na koji si se nameračio. Meni je par hiljada puna kapa i najviše bih voleo kad bih od nekoliko (po meni) najperspektivnijih valuta imao po toliko, čime povećavam šansu da jedna od njih uspe. Nisam u fazonu da se fiksiram na samo jednu sa dobrim potencijalom i da je besomučno gomilam, pošto bi to bilo kao da u ruletu stavljam na broj, što nije moja igra. Naravno, svako ima svoju matematiku.

Da li se veliki pripremaju za pump?

Juce je kupljeno 900 000 kao od sale, podsecanja radi ukupno dnevno se proizvede 138240 komada. :)

Ma ko je gledao sta se desava video je da je to smejurija! kupovli su uglavnom sami od sebe, sa kojim ciljem stvarno mi nije jasno.

Da li to rade da odrze neku tenziju i da ljudi ne zaborave na max posto je opet diff u padu. Moje misljenje je da oni cekaju da ljudi sami pocnu polako da prelaza na MAX kad LTC nebude bio u mogucnosti da se kopa zbog jakog diffa.

Ko je lud da kupuje sam od sebe i da pravi cist gubitak? Videlo se i po rich listi da su uspeli da izvuku finu kolicinu novcica od ljudi koji su dumpovali kada je cena pala ispod 0.0002

Normalno da nisu kupovali sami od sebe, nisu mentoli. Sasvim slucajno sam sinoc usao na mcxnow cisto da vidim kako stvari stoje i prvo sto mi je bilo cudno jeste sto je vrednost otisla ispod 0.0002, a ne bi nikako trebala. Odmah sam zakljucio da je to bilo skroz vestacki i nanjusio sam da ce se nesto desiti. Uglavnom stvorili su poprilican panic sell i oteli su/smo novcice onim bas bas naivnim i plasljivim koji im/nam ne trebaju. :)

Ja sam mislio da ce ici do 0.00015 ali sam uzeo 2k komada na 0.000195 i prodao na ~0.000295. Zatim opet kupio na 0.00021 i prodam po 0.00027. Tada je i bio kraj, predivno za sirenje steka, skoro kao prosli put. :)

Sve u svemu, nije ni ovo lose da s'vremena na vreme odrade, ipak mi se prosecna cena po kojoj sam kupovao smanjiva i sada je skoro na 0.0004. Na ovu kolicinu ne moram ni cekati 0.001 i preko nego mi je i 0.0006 dosta za 50% zarade. ;)

Kajzer nije ni rec rekao na ITN UK-u i vidim da je na twiteru zadnjih nekoliko dana potpuno ignorisao maxcoin. Verovatno hoce da stvari potpuni tajac. A u stvari radi behing the scenes i unovcava stek koji ce kasnije uvaljati po 10x vecoj ceni.

Uglavnom nema price o prodaji dokle god ne dostigne lepu cenu za prodaju. A desice se kada prodje sva ova zbrka i frka oko maxa.

Kopajte DOGE, promenite za BTC i kupite MAX, vise dobijes za skoro 50% nego da kopas direkto MAX...

cijena ne da luduje...maxcoin 0.0003 mcxnow

edit: svaki sekund druga cijena. ja nesto prodao pa ce veceras vjerovatno i buy order po nesto nizoj cjeni.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno