Ja sam 24 h kopao drk, koliko da se uverim vredi li nešto, i isplativost je bedna. 1,6 drk po 280x , što izađe 0,83 eura po karti. Stidno. Fuj!
to si mogao i da izracunas, bez da kopas 24 h u prazno...
a kako je mogao da izracuna, mene zivo zanima?
ovako...
block_reward/(difficulty*2^32/hashs_per_sec/3600/24)
ubacis ovu formulu u excell i dobijes koliko se okvirno dobija novcica po danu, korigujes za jedno 10-15% zbog provizije, promene diffa i sl.
pomnozis sa cenom i to ti je zarada po danu...![]()
svaka cast za ovu formulu. A reci mi kako mogu da znam te formule za ostale coine?
Znas li koje je vreme te emisije?Samo jedno pitanje. Sta ste vi ocekivali da ce se desiti odmah posle reward halving-a?
Da budem iskren, ja sam ocekivao cenu od 0.0006 do kraja nadelje najmanje, tako sam i napisao pre par dana. Ali samo zato sto sam se zaje*ao i pomesao emisije jer je ona koju cekamo 31. Marta a ne u Cetvrtak kako sam mislio.
Samo poklapanje termina za polovljenje nagrade i ujedno emisija, navelo me je da pomislim da nesto spremaju a vec sam cuo u glavi kako prica o maxcoinu i njegovom polovljenju kao i predikciji o 2-3$ uskoro. Treba sacekati taj Ponedeljak i videti sta ce se tacno desiti.
Sad bas na njegovom tviteru gledam da ga mole tviterasi da kontaktira btc-e. Nista me ne bi cudilo i da ga dodaju,samo ne verujem bas da je to izvodljivo ovako brzo. Ali kako kazu para vrti gde burgija nece. Inace ja mislim da on toliko ljudi/investitora poznaje koji su puni ko brod+ima tu svoju emisiju tako da bukvalno ko od sale mogu da napumpaju coin koliko im se cefne.
Nema sansi da Maxcoin propadne,jedino ako kriptovalute propadnu. Brzo ce ljudi da zaborave fail lauch i polovljenje bloka samo im daj dobru cenu i svi zadovoljni.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari