Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Isto ovo, samo dok se situacija izkristalise...

Ja sam prodao jos jedan deo jer sam procenio da trenutno cena radije ide dole nego gore. Onaj sm*ad da je hteo da ga pumpa mogao je al bole ga bas...

Cekamo da padne i diff i onda smo na istom...ja kopam i dalje max-u.. Ici ce on gore sigurno...samo ne kada svi ocekuju...previse bi bilo glupo da je sve tako providno...i da se tako lako uzimaju pare :) samo strpljivo :)

Krenulo polako nizbrdo, ali gledam onog prvog na richlisti i veceras je otisao sa 320k na 370k, evo sad zadnjih minut-dva 10k je kupio, da li je covek mnogo bogat i zna nesto sto mi ne znamo ili je tu da bi nas navlacio ****m li ga

Kao što rekoh, isto kao sa doge što je bilo, tipična navlakuša :-(

Razmislite jos jednom, da li pump i cena na gore treba da bude predvidiva? Not, tako bi prevelika konkurencija bila za umnozavanje novca.

Skok sa 0.000125 na 0.0003 da li je bio predvidiv? Not, ja postavio buy ordere na duboko ispod te cene i realmno svi smo se nadali da ide ispod 0.0003. Kad dodje njih 5000 nobova na mcxnow i pitaju kada ce pump i do koliko ide, dodje mi da rasprodam novcice te sekunde. Ko sve nije cuo i ko sve nije u igri i ocekuje pump, ali jedno je sigurno - najhrabriji i najsmireniji ce dobro proci.

Da se ja sad pitam, srusio bih cenu na 0.0001 i objavio na zidu da nemam kontrolu nad novcicem i da odustajem od istog jer imam vazija posla(slicno je i uradio kada je napisao da je on samo inspiracija za ime i nista vise). 95% bi prodalo novcice i ne bi me kocilo kada ga budem pumpao, a onih 5% ce upotrebiti mozak i znace da necu tako lako odustati od projekta, npr i ti ce dobiti svoje na kraju. ;)

Ja nigde ne zurim, novcici su tu i kad bude pump - bice. Ne moram nista raditi, cak ne moram ni pratiti berzu, dovoljno je naviti alarm i istresti se kada mislis da je ok cena i to je to. Provodeci 24h gledajuci u grifikon, mozete samo izgubiti i zivce i novcice.

haha pobedio sam :D :banana: inace pogresno ste mi prezime napisali u listi kladionicara nije WaLters vec cuveni frontmen Pink Floyda, Waters ;)

mJzFSVkq3NfGBEmUnpVe9xhddVDsXBYuzC

ovo je adresa, a ja cu proslediti u humanitarne :)

Čestitam, za dlaku si bio bolji!
Kod:
datum: 27.3.2014. 23:42
To: mJzFSVkq3NfGBEmUnpVe9xhddVDsXBYuzC
Debit: -2.00 MAX
Net amount: -2.00 MAX
Transaction ID: 14871689dcd19efd7e230b1316da574339549d2d41092eeddbabf719615e140d

Ma ko zna sta rade, cena ce dugorocno ici ko zna koliko uvis. Ali sad se oni tovare,ja mislim da ce sad biti drugi krug dumpovanja da se nakupe sto vise...prvi krug su pocistili dosta nubova,sad drugi krug,a oni koji ostanu strpljivi sto kaze prestiz nece im ni smetati kad budu pumpali maxonju,takvi cekaju mnogo mnogo vecu cenu. :) Iako mi je ovo nekako najlogicinije,opet nemam muda da prodajem pa da cekam nizu cenu. :D

U pravu ste vi ali sada smo bili u situaciji da 15 dana kopamo i cuvamo, a da diff i cena konstantno padaju... Na pocetku kopali 2-3 dnevno a na kraju 150 dnevno... I kada se na kraju sve sabere i pored ovog povecanja cene ljudi su u minusu naspram da su kopali ltc sve vreme...

Dakle, treba na vreme povuci crtu...

U pravu ste vi ali sada smo bili u situaciji da 15 dana kopamo i cuvamo, a da diff i cena konstantno padaju... Na pocetku kopali 2-3 dnevno a na kraju 150 dnevno... I kada se na kraju sve sabere i pored ovog povecanja cene ljudi su u minusu naspram da su kopali ltc sve vreme...

Dakle, treba na vreme povuci crtu...
*** tako je kako je...oni to verovatno i hoce,da im sad prodas coine.... pa kad jedan bude vredeo par dolara onda da se nerviras,a oni da se voze u audiju. :D

Ja ciljam da ih je navise brinula i sputalava upravo velika inflacija novcica. 30 sekundi block i 96 reward je bilo puno novih novcica, znaci cim malo padne diff, ljudima se isplati i da prodaju za 0.0001.

Sada ce biti teze iskopavanje i duplo manje novcica svaki dan pa ce i cena biti veca. Normalno da se to ne moze primeniti sat vremena posle polovljenja i da se ne moze porediti sa ostalim novcicima koji su imali regularan block halving. Ovde je to uradjeno sa namerom da se smanji stopa inflacije pa bi samim tim trebalo direktno uticati i na cenu.

E sad kada su to konacno resili, valjalo bi malo poraditi na marketingu i normalno sredjivanju cene odnosno pumpanju, u ovom slucaju najvise zbog atrakcije. ;)

Ima li negde da se vidi richlist ali ne samo na mcxnow, nego na nivou cele mreze?

Voleo bih da vidim kako se veliki krecu :D

Inace bi bilo jako lepo da diff ne pada, pa da ove nase zalihe imaju vecu tezinu :)

Ma novčić postaje ozbiljan kad je bar 0,00x, to je nekako psihološki, ljudi ga ozbiljnije kapiraju. Treća nula posle zareza je baksuzna, teško ga je iščupati iz te zone.

Jesam noob, ali poznajem kerove i volim ih. Ali ovaj Max je veći džuks od svih kerova. Mislim da Prestige ima pravo - neće se on odreći svoje "koske" tek tako!
Krcka je lagano i premešta tamo gde hoće da bude... Samo da se ne zezne i zakopa, pa zaboravi gde je. Ali neće... :D

interesantno kako diff i dalje ne pada.. ovi sto i dalje kopaju max su ili neobavesteni ili lenji da nesto promene..
70% vise bi dobili da recimo kopaju ltc pa da konvertuju u max... ili nesto manje ako se uracuna razlika u struji..

Poslednja izmena:
Ovo pise na sajtu freemaxcoins.com
capture.png

Da ali je cena kerova otisla gore 2-3 dana pred polovljenje tako da je naduvana unapred.

Pa zar nije i ovde? Pre oko nedelju dana je bila oko 130 da bi je veštački napumpali na 400+ palili masu i svo vreme polako izvlačili dobru lovu. Potpuno isto ko i sa doge. Nadam se da grešim.

interesantno kako diff i dalje ne pada.. ovi sto i dalje kopaju max su ili neobavesteni ili lenji da nesto promene..
70% vise bi dobili da recimo kopaju ltc pa da konvertuju u max... ili nesto manje ako se uracuna razlika u struji..

Ja se na ltc vise ne vracam. A iskren da budem podesavanja mi je vec preko glave, tako da cu radije par dana da dobijam duplo manje nego da cackam oko masina. Valja se jos necim baviti u zivotu osim ovog...

Poslato sa mcxnow 2.1 max

Network TXID: 7abe56c099350288892b5ea3d8c2a3a47065f6a49a5e4cef9b059f1b99544c74

Ja se na ltc vise ne vracam. A iskren da budem podesavanja mi je vec preko glave, tako da cu radije par dana da dobijam duplo manje nego da cackam oko masina. Valja se jos necim baviti u zivotu osim ovog...

Jeste, ali ako ovde odigras jako dobro, mozda ces u zivotu moci da radis sta volis bez obzira na novac.

pa ne znam sto je problem pokrenuti drugi bat fajl... 10 sec posla kad jednom podesis...
a opet sve zavisi koliko je to duplo manje i sa cim kopas.. svako ima svoju racunicu

Od Maxa imam 1.03146095 i to sam poslao, kad svi salju :).

Poslato ;)

Status: 2/unconfirmed, broadcast through 5 nodes
Date: 03/28/2014 11:30
To: mJzFSVkq3NfGBEmUnpVe9xhddVDsXBYuzC
Debit: -2.013 MAX
Net amount: -2.013 MAX
Transaction ID: 2ce5b8aafacb39519cf7aca4b2157719ebbb52a8a0b8e51585f1b6b9e9c9ee97

Poslao i ja :)

TrxID: 310cb794382a6f93add9ff9b369d0e9d5e896b3200a43f209faf5baf7715b3a7 @ 2014-03-28 06:54:11

Nisam stigao ranije... :wave:

Izgleda da je ipak nasviran pre polovljenja i mislim da će se sada spuštati ka trenutno realnih 0,00015 - 0,00025 do opet nekog mini pumpa (maksimalno do nekih 0,0005) u zavisnosti od toga koju ovaj priču povremeno složi na twiteru ili u svojoj emisiji. Prateći dosadašnja dešavanja sa novčićem nameće se zaključak da ozbiljnog pumpa, u koji inače i dalje verujem, neće biti jako dugo. Izgleda da se odlučio na taktiku povremeng dizanja vrednosti nekom izjavom, gde duplira ono što je nakupovao, pa ispočetka. I tako će da radi dok god se ljudi budu pecali na njegove izjave. Tek kad to više ne bude palilo pribeći će ozbiljnijim akcijama, ali to neće biti skoro. Voleo bih da grešim, ali već sam ga jednom provalio predvidevši onomad onaj veliki bunar. Treba biti oprezan i pratiti, niko od nas nije u njegovoj glavi, ali verujem da mu je navedeno za sada primarna taktika. Ovo ide u štek, a mašine na kopanje nečeg hladnog i solidno dnevno isplativog.

Verovatno će opet dole, ali samo zbog nestrpljenja. Ljudi ne mogu da gledaju istu cenu kad je MAX u pitanju.

Ja sam prodao dobar deo, trecinu cak, i cekam da padne do neke trojke i tada cu poceti da kupujem polako ako izdržim da ne kupim cim jos malo padne

Nazad
Vrh Dno