haha pobedio sam:banana: inace pogresno ste mi prezime napisali u listi kladionicara nije WaLters vec cuveni frontmen Pink Floyda, Waters
mJzFSVkq3NfGBEmUnpVe9xhddVDsXBYuzC
ovo je adresa, a ja cu proslediti u humanitarne![]()
datum: 27.3.2014. 23:42
To: mJzFSVkq3NfGBEmUnpVe9xhddVDsXBYuzC
Debit: -2.00 MAX
Net amount: -2.00 MAX
Transaction ID: 14871689dcd19efd7e230b1316da574339549d2d41092eeddbabf719615e140d
*** tako je kako je...oni to verovatno i hoce,da im sad prodas coine.... pa kad jedan bude vredeo par dolara onda da se nerviras,a oni da se voze u audiju.U pravu ste vi ali sada smo bili u situaciji da 15 dana kopamo i cuvamo, a da diff i cena konstantno padaju... Na pocetku kopali 2-3 dnevno a na kraju 150 dnevno... I kada se na kraju sve sabere i pored ovog povecanja cene ljudi su u minusu naspram da su kopali ltc sve vreme...
Dakle, treba na vreme povuci crtu...
Da ali je cena kerova otisla gore 2-3 dana pred polovljenje tako da je naduvana unapred.
interesantno kako diff i dalje ne pada.. ovi sto i dalje kopaju max su ili neobavesteni ili lenji da nesto promene..
70% vise bi dobili da recimo kopaju ltc pa da konvertuju u max... ili nesto manje ako se uracuna razlika u struji..
Ja se na ltc vise ne vracam. A iskren da budem podesavanja mi je vec preko glave, tako da cu radije par dana da dobijam duplo manje nego da cackam oko masina. Valja se jos necim baviti u zivotu osim ovog...
Ja se na ltc vise ne vracam. A iskren da budem podesavanja mi je vec preko glave, tako da cu radije par dana da dobijam duplo manje nego da cackam oko masina. Valja se jos necim baviti u zivotu osim ovog...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari