Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

diff 37.7k ,)

Počinje panika! :D

Ma većina još veruje da će udvostručiti cenu... Kada shvate ode max na 120

Perspektivan je to novčić, ali recipročno podložan manipulaciji. To što mu daje snagu, moglo bi ga i ubiti. Videćemo koliko je ovaj pametan.

Ako svima da sansu da se obogate, ne znaci da je pametan. ;)

I to što kažeš... Nije ga zbog tebe i mene pravio! Samo i njemu će isplatiti ako coin zaživi i postane ozbiljan, moći će da ćapa neprestano.

MaxCoin [MAX]

Meni je glavna stvar da novcic prezivi da ne postane jedan od "zaboravljenih". Sto racunam nece se desiti. A za cenu cemo lako treba samo sacekati.
Najavljivani pumpovi se skoro nikad nisu desili tako da bice ga kad ga ne bude vecina ocekivala.

Cena pada,diff raste u odnosu na danasnjih 30k i kusur...inace ja danas iskidao zivce kad sam prodao na 38 dal ce pasti i par sati buljio u monitor dok nije doslo do 36 i cim sam prodao posle pola sata pade na 34...A kako je krenulo ici ce i nize... jesam baksuz. :D

Kakav opet sunovrat maxa! misli da ce da mu opet polove nagradu za 10 dana. Jedino se bojim da ne pukne nocic da imamo sta da kopamo letos, inace to sto mu cena pada to sam vec preboleo.

samo lagano.

vid ovako
nemoj da neko kaze samo da je ovo drugaciji novcic od ostatka shitcoina
muda svoja pojedem ako bude ono sto je prestiz pricao 004 kad sam i uzo da kopam
isti ko i svaki buducnost tmurna
prosto od mene
neznam sto su ovi iskusni juce stavili one precenjene cene na maxa
be real

vid ovako
nemoj da neko kaze samo da je ovo drugaciji novcic od ostatka shitcoina
muda svoja pojedem ako bude ono sto je prestiz pricao 004 kad sam i uzo da kopam
isti ko i svaki buducnost tmurna
prosto od mene
neznam sto su ovi iskusni juce stavili one precenjene cene na maxa
be real

Realno je drugačiji zbog ekstremno jakog marketinškog potencijala koji do sada očigledno nije upotrebljen ni 3%, raznih investitora okupljenih oko Kaisera (takvi se uvek motaju oko medija) i zbog naprednijeg algoritma u odnosu na ranije novčiće. To ništa ne garantuje, ali otvara mogućnosti. Pametnom dosta. Ono od juče je igra, pola nas je iz fazona stavilo nerealne cifre, koliko da "rasteramo maler". Nemoj da se mračiš, prizivš lošu karmu... :)

Lepo je predosetio bobolovac da ce ga pustiti niz vodu, buy wall u ovom trenutku skoro da ne postoji ... Pitanje za tri bambija je samo dokle ce da ga puste.

Ja stavio buy ordere za svaki slucaj ako padne za jos jednu nulu

0.00015- "neee propada novcic! prodajte sve max nas ispalio!"
0.00045- "pump! halving! idemo do 2 kile komad ko zec!"
0.00033- "propada novcic nema sanse..."

opustite se ljudi, ajmo opklade, gde ce biti novcic za 6-7 meseci :)

0.005 vise moja zelja nego predvidjanje:)

Mozda mu se cena malo i oporavi kad se ljudi ispucaju novcica dok je blok bio po 96. Ocajnicki je potrban ovaj coin za kopanje, jer nema ni u najavi neceg slicnog.

Vise bih voleo da je sve ovo isplanirani scenario pa iako nas je preveo zedne preko vode, nego da im se situacija otrgla kontroli i sad jedino menjacnice trljaju ruke.

U glavnom povukao sam sve coine u novcanik i cekacu pravu cenu ako je ikad bude bilo a to je 2-3$. Imam oko 1500 nakopanih i pustio sam jednu karticu da ga kopa pa ako propadnu svi oni sto imaju 100k nek propadne i ovo moje.

I onako niko ovde nece nista unovcavati u skorije vreme s' obzirok kako stoje stvari pa cuvati u maxu ili btc-u nema velike razlike. Samo pozitivno ljudi i ne igrajte se puno sa berzom pogotovo ako jos niste kao ja otplatili svoje masine.

Lepo je predosetio bobolovac da ce ga pustiti niz vodu, buy wall u ovom trenutku skoro da ne postoji ... Pitanje za tri bambija je samo dokle ce da ga puste.
Dzaba sam prodao kad nisam stavio buy order na 0.0003 za neku kolicinu kao sto sam planirao, rekoh polako ce da pada pa u zurbi otisao. Sad bih opet prodao na 35-36, pa opet ekam pad . .. ***

Samo jedno pitanje. Sta ste vi ocekivali da ce se desiti odmah posle reward halving-a?

Da budem iskren, ja sam ocekivao cenu od 0.0006 do kraja nadelje najmanje, tako sam i napisao pre par dana. Ali samo zato sto sam se zaje*ao i pomesao emisije jer je ona koju cekamo 31. Marta a ne u Cetvrtak kako sam mislio.

Samo poklapanje termina za polovljenje nagrade i ujedno emisija, navelo me je da pomislim da nesto spremaju a vec sam cuo u glavi kako prica o maxcoinu i njegovom polovljenju kao i predikciji o 2-3$ uskoro. Treba sacekati taj Ponedeljak i videti sta ce se tacno desiti.

Ići će gore - dole, kao i do sad, ali svakako ispod 001. Još je mnooogo rano za ono što svi priželjkuju. Nama se čini kao večnost, ali ovaj novčić je lansiran pre dva meseca.

Ići će gore - dole, kao i do sad, ali svakako ispod 001. Još je mnooogo rano za ono što svi priželjkuju. Nama se čini kao večnost, ali ovaj novčić je lansiran pre dva meseca.
Upravo to, pogledajte koliko je trebalo BTC-u i LTC-u da dostignu dosadašnje maksimalne vrednosti, nije realno očekivati da MAX za dva meseca prestigne sve ostalne coine ... ma koliko mi svi to želimo :d

Znam brate za kalkulator, ali to nije nikad tačno. Mislio sam da li je neko proverio kod sebe.

meni je ovaj od dwarfa sto je aple okacio bio uvek tacan za zivo cudo

8.5 coina plafon

Nazad
Vrh Dno