Posto je proteklih dana cena slabija nocu, moj zvanicni stek ce biti dovrsen negde nocas. 🙂
Da se pripremimo za kraj ove i pocetak sledece nedelje. Verujem da ce biti zanimljivo za pratiti. Spustio sam prosek kupovine steka na ~0.0004 (jos oko 2k ocekujem kupiti nocas barem na 0.00031), da konacno bude mirna glava!
A tweet o kome pricate je vise prognoza:
Max Keiser @maxkeiser 4h
.@paradimeshift @InsaneDumps #Maxcoin fundamentals imply a 10 bagger from here. We're gonna see $2 on this coin so fast, make your head spin
I uticala je na cenu donekle.
@gsi5555,
Po meni je dosta logicnije da saceka prvo polovljenje nagrade uz dobre prognoze i paljevine na twiteru a pogotovo na mcxnow chatu (strasno uticu na cenu), verujem da ga sa tim moze dici na 0.0007 barem. Tako ce dici i diff odnosno imati podrsku rudara ali ce imati i veliku pomoc od kupaca jer ce mu ocistiti put sve do ~0.001, pa je preko toga njegov deo. Da ga postavi na 2-3$ odnosno na nivo od 0.0035-0.004, verujem da bi nakupio ogroman broj rudara i digao dif mozda cak i na 200k. A tada ce se rudariti 1-1,5 maxcoin po danu tako da ce se broj dumpera-rudara svesti na minimum jer nece imati sredstava.
Naravno voleo bih da ovako bude ali covek zna bolje od svih nas zajedno tako da strategiju treba prepustiti njemu.